Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος και έχω θέμα με το αγαπημένο μου μοτοράκι αν μπορείτε γιατί το πήρα πρόσφατα μεταχειρισμένο και είμαι Σκιάθο και δεν έχω Yamaha όπως καταλαβαίνετε αν έχετε καμιά ιδέα ενώ βαδίζει όμορφα άναψε λαμπάκι κινητήρα και παρατήρηση σταμάτησε ο δείκτης ο αριστερός του κοντέρ από τα χιλιόμετρα που βλεπεις με πόσο τρεχεις το πήγα στον τοπικό και μοναδικό μάστορα και χωριά ότι το είχε μέρες τελικά μου λέει το έψαξα όλο το μηχανάκι δεν μπορώ να σου σβήσω το λαμπάκι γιατί θέλει αλλαγή ο αισθητήρας. Παραγγέλνει από εξωτερικό έκανε κάμποσες μέρες ήρθε μετά πολλά καθυστέρηση πάλι το πέρασε υποτίθεται και όλα καλά. Μετά από καμιά 14μερες σήμερα μου ξανά άναψε . Τα φώτα σας έδωσα 130€ σύνολο κάνα 110 μου είπε το ανταλλακτικό. Εντωμεταξύ ερώτηση άλλη επειδή εγώ είχα μια ζωή πιο παλιά μοντέλα δεν ήξερα πως λειτουργεί το abs όταν κοκαλώνει είτε το αριστερό είτε δεξί φρένο νιώθεις ένα τρίξιμο στις μανετες και ένα ήχο από κάτω λογικό μου λένε έτσι είναι όλα αυτό μου το κάνει όμως όταν πέσω και σε καμιά λακούβα απότομη είναι σωστό; Όπως επίσης όταν βρίσκω ανηφόρα και του δώσω καμιά γκάζια απότομη μου κάνει κάτι μπουκώματα λένε λογικό είναι το tcs εγώ απλά τα γράφω γιατί είναι απορίες μου είναι σωστά έχει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην σας κούρασα παιδιά!!