Καλησπερα, θελω μεσα στο επομενο 3μηνο με 4μηνο να προχωρησω σε αγορα μοτοσυκλετας, απο μεσαιου μεχρι μεγαλου κυβισμου. Η χρηση που θα κανω θα ειναι all-around, θα μου χρειαστει και για να μπορω να κανω μικρα ταξιδια το καλοκαιρι. Μεσα στην πολη αν βγει θα βγει για χαλαρη βολτουλα η καμμια καγκουρια, εχω σκουτερ για τα καθημερινα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να επιλεξω, εχω εμπειρια με μοτοσυκλετες μεσαιου κυβισμου, μεχρι και πριν μερικα χρονια, απο τοτε εχω μονο μικρα μηχανακια επειδη ειχα και το αμαξι μεχρι προσφατα. Η επιλογη για μενα ειναι δυσκολη επειδη δεν μπορω να καταληξω σε κατηγορια, οι μηχανες που κοιταζω αυτη τη στιγμη ειναι το ΚΤΜ 950, το Tiger 1050, Το ΚΤΜ 690 (sm/smc) και το tuono. Οπως φαινεται κοιταζω διαφορετικα πραγματα αλλα με οποιοδηποτε απο αυτα θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου. Το μπατζετ μου δε θελω να περασει τις 6.000.
Θα ειναι το 3ο μηχανακι στην κατοχη μου, καθως εχω σκουτερακι για την πολη, και ενα ρανερ ιταλικο το οποιο ειχα παρει πριν 2 χρονια και εφτιαξα απο την αρχη μεχρι σημερα, το κραταω καθαρα για το χαμογελο και δεν το υπολογιζω σαν μηχανακι που θα με ταξιδεψει, παρολο που το γκαζι ειναι εκει (30 ροδα περιπου).
Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα, ανοιχτος και σε αλλες επιλογες εννοειται.