Πρώτον καλησπέρα,
έπειτα από αρκετή σκέψη και λόγω μετακόμισης στην Κρήτη, ψάχνω να δω τι μηχανή ή σκούτερ θα ταιριάζει στις ανάγκες μου. Έχουμε και λέμε, το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση σε πόλη 10-15χλμ και 1 φορά το μήνα εξόρμηση σε καμιά περιοχή 100χλμ μακρυά το πολύ. Ταβάνι είχα βάλει τα 3500€, αλλά το τραβάω και λίγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει. Εμπειρία με μηχανές έχω γύρω στα 10 χρόνια (Bandit 650, BMW 310, CBF 600) οπότε δε με τρομάζουν τα κυβικά, ίσα ίσα που θέλω να τα μειώσω <500. Από την άλλη επειδή έχω φτάσει σε ηλικία όπου η λέξη ¨ώπαλακιαααα¨ γίνεται μέρος της καθημερινότητας έχω αρχίσει να καλοβλέπω και κάποια σκούτερ πιο γεροντίστικα, όμως έχω ελάχιστη εμπειρία από σκούτερ, μόνο κάτι νοικιάρικα έχω οδηγήσει. Έχω βρει για παράδειγμα το piaggio x10 350cc. Όσο και αν έψαξα, δε μπόρεσα να βρω παράπονα για θέματα αξιοπιστίας (μοντέλο '14) και αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης, οδήγησα το Versus x300 και μου άφησε καλές εντυπώσεις, οπότε και τα μικρομεσαία τα adventure θα τα έβαζα στη λίστα.
Η ταχύτητα μου είναι αδιάφορη, απλά θέλω 2 άτομα να μετακινούνται από το μέρος Α στο μέρος Β άνετα και να έχει μια αξιοπιστία η μηχανή.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με τη γνώμη του...