Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Μικρο σκούτερ ή παπι για αθήνα

Μέλος

Μικρο σκούτερ ή παπι για αθήνα

Εχοντας το τρεισερ 7,νιωθω οτι κανει άσκοπα χλμ καθημερινά σε πηγαινελα δουλειά-σπιτι που ειναι περίπου 22χλμ καθημερινά(δεν χρησιμοποιώ κηφισό) και σκεφτόμουν για την αγορά 2ου οχήματος και είμαι ανάμεσα σε κάποιο καινούργιο παπί daytona ή σε αγορά μεταχειρισμένου sym symphony st 200.Εχετε να προτείνετε κάτι αλλο μηχανάκι σε αυτό το μπάτζετ για αυτή την χρήση;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ενα 125αρακι αεροψυκτο σκουτερακι SYM SYMFONY ειναι οτι πρεπει για τις αναγκες μετακινησης που περιεγραψες.Φθηνο,ΑΠΛΟ,λειτουργικο,για να μην βρεχεσαι κι απ τα νερα,και τις λασπες.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    H λογικη σε αυτην την περιπτωση λεει "οτι δεν κλεβεται" , δλδ. οτι δεν εχει ενδιαφέρον για τα κλεφτρονια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Μήπως αντί να πάρεις κάτι μικρό, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιείς το τρεισερ και να το αλλάξεις νωρίτερα;
    Νομίζω λιγότερο θα σου κοστίσει

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Ψηφίζω Symphony.

Αυτό έκανα και εγώ πριν μερικα χρόνια.
    Κινείσαι πανεύκολα και πάμφθηνα.
    Ασφαλές, σβέλτο, φθηνά ανταλλακτικά.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Κι εγώ υπέρ του scooter.

Όπως και να το κάνουμε, είναι το στοιχείο τους η πόλη. Πρακτικότητα στο μέγιστο σε όλους τους τομείς. Και ειδικά για όσα έχουν επίπεδο πάτωμα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ενα 125αρακι αεροψυκτο σκουτερακι SYM SYMFONY ειναι οτι πρεπει για τις αναγκες μετακινησης που περιεγραψες.Φθηνο,ΑΠΛΟ,λειτουργικο,για να μην βρεχεσαι κι απ τα νερα,και τις λασπες.
    Κανένας λόγος να πάρει ένα αεροψυκτο που καίει σαν 300αρι και θέλει αλλαγή ιμάντα κάθε 12.000 χλμ. Το φτηνό θα βγει ακριβό και επειδή δε χρειάζεται να πάρει pcx ή sh που είναι ακριβά (καίνε τα μισά και έχουν ιμάντα κάθε 24.000 χλμ) προτείνω να πάει στο παπι Daytona 125 να κάνει οικονομικά τη δουλειά του αφού είναι μικρές οι αποστασεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Έτοιμος ήμουν να γράψω αδερφέ αλλά τα είπες όλα.Υπόψιν ότι δουλεύω με symphony 125 και Honda genio 110 και ξέρω από πρώτο χέρι πόσο "φθηνό" είναι το Sym και πόσο "κορόϊδα" είναι αυτοί που πληρώνουν τα Honda..

Παλαιό μέλος
    οχι δεν αξιζει. το τ7 ειναι πολυ μικρο και ειναι οχημα πολης κυριως. κανενας λογος να εχεις εξτρα εξοδα και αγορα μικροτερου. αν θες να παρεις μεγαλυτερη μηχανη αλλαζει το θεμα. το τ7 δεν θα παθει τιποτα ουτε σε δεκαπεντε χρονια με τη χρηση που κανεις. να κοιτας μονο συχνοτερα λαδια και κυριως ΝΕΡΑ στην ελλαδα αν κανεις πολυ ξεκινα σταματα. ασε τα παπια για οταν γραφτεις στο επαλ και τα σκουτερ για οταν...οχι ασε τα σκουτερ γενικα, ειναι για πεταμα.

Παλαιό μέλος
    Αν πάρεις το μικρο για τουλάχιστον 5 μέρες την εβδομάδα μετά το μεγάλο θα το κινείς 1 φορά την εβδομάδα και αν, και μετά θα λες άσε θα πάω με το μεγάλο σήμερα για να το κινήσω, και θα καταλήξεις με δύο μηχανάκια χωρίς λόγο, εγώ πήρα το δεύτερο γιατί κάνω εξήντα χλμ κάθε μέρα από Ποσειδώνος Κηφισό που έχει πολύ κίνηση κυρίως για οικονομία καυσίμου για με το hornet έκαιγαν κοντά 8 λίτρα στα 100 ενώ τώρα 3,5 λίτρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    εγω το μεγλο εχω να το βγαλω 4 μηνες σαν το μικρο δεν εχει για καθημερινη μετακινηση μες την πολη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    εγω το μεγλο εχω να το βγαλω 4 μηνες σαν το μικρο δεν εχει για καθημερινη μετακινηση μες την πολη
    συφωνω αλλα αν το μεγαλο ειναι τελικα μεσαιο δεν αξιζει. δεν παιρνεις μικρο επειδη εχεις cbf500 η t7. θα καψεις 2 λιτρα κατω το πολυ? κλαιν, δεν βγαινουν τα νουμερα εκτος αν εισαι χιλιομετροφαγος.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 23:11
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 13:17
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας