Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Αγορά μεταχειρισμένη μηχανης και χιλιόμετρα

Νέο μέλος

Αγορά μεταχειρισμένη μηχανης και χιλιόμετρα

Καλησπέρα στο forum,
    ψάχνω στις αγγελίες εδώ και πολύ καιρό για μηχανή, κοιτάζω κυρίως για naked/hypernaked ή ακόμα και ss.
    Χρονολογίας κυρίως 2004-2010. και 100hp+ .
    Δεν βρίσκω μηχανή που να φαίνεται κομπλέ. Έχω πάει και έχω δει κάποιες που φαινόντουσαν κάλες στην αγγελία, αλλά από κοντά καταλαβαίνεις ότι η φωτογραφίες της αγγελίας είναι ΠΟΛΥ παλιές και δεν έχει σχέση με την τωρινή της κατάσταση.
    Υπαρχουν καποιες αγγελίες που φένονται πολύ καλες άλλα έχουν Πολλά χιλιόμετρα πχ. 70κ++, το πρόβλημα για εμενα δεν ειναι τοσο τα χιλιόμετρα απο πλευράς να φοβάμαι για ζημιές/ προβλήματα αλλά κυρίως μην την "παντρευτώ" δηλαδή για την μεταπωλητικη αξια της όταν εγώ θα θέλω να την πουλήσω μετά απο χ χρόνια και χιλιομετρα . Επιπλεον τα περισσότερα μοτο που κοιτάω είτε δεν έχουν καν βιβλίο service είτε ειναι γραμμένο πχ μετά τα 40k και δεν αναφέρουν λεπτομέρειες, συνήθως γράφουν ενα απλό service .
    Ένα ακόμα θέμα είναι με το χαρτί του ΚΤΕΟ, που σε αρκετά για καποιο λογο ενω μπορει να ειναι μοντελο πχ 2007 αναγραφει το ιστορικο των χιλιομετρων πχ απο το 2020 και μετα.

Παρακαλώ γνώμες για τα παραπάνω καθώς και τι κάνετε εσείς όταν κοιτάτε για αγορά μεταχ. μοτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Εγώ μια συμβουλή θα δώσω, άμα θες την λαμβάνεις.

Δεν αγοράζεις σπίτι, οικογένεια, εταιρία, επένδυση κ.ο.κ. να το ψάχνεις λες και θα δώσεις μισό εκατομμύριο ευρώ ξέρω γω, και θέλεις να είσαι σίγουρος.

Μια φτηνή μηχανή 20ετίας ψάχνεις, που έχει ένα ποσό, ναι μεν δεν το βρίσκουμε στον δρόμο, δεν ειναι δε και κανά σοβαρό ποσό που να παίζει ρόλο στην ζωή μας.

Σταμάτα να ψάχνεις και να ψάχνεσαι λες και πας για το πρώτο.

Βρες μια μηχανή νασαρέσει, πήγαινέ την και σε ένα έμπειρο μηχανικό να την δει, και πάρτην, απλά είναι τα πράγματα.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος
    Γενικά το ψειρίζω πολύ, αλλά αυτό γίνεται επειδή την έχουν πατήσει αρκετοί φίλοι μου.
    20 ετιας μεν αλλα εχουν 4.5-6.5 χιλιάρικα που για εμένα ειναι σοβαρά χρήματα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam21 Προβολή μηνύματος
    Γενικά το ψειρίζω πολύ, αλλά αυτό γίνεται επειδή την έχουν πατήσει αρκετοί φίλοι μου.
    20 ετιας μεν αλλα εχουν 4.5-6.5 χιλιάρικα που για εμένα ειναι σοβαρά χρήματα.
    Τοτε ασε τα κυβικα και παρε κατι μικροτερο κουτα !!!

Δεν μπορεις να τα θελεις όλα !!

Παλαιό μέλος
    Έχει πολλά street triple 675 και yamaha r6
    Σε τιμή κοντά στα 3000€. (Όσο έχουν τα καλά καινούρια παπιά)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Έχει πολλά street triple 675 και yamaha r6
    Σε τιμή κοντά στα 3000€. (Όσο έχουν τα καλά καινούρια παπιά)
    Εχω δει ολες τις αγγελιες στο car για το street, εχεις δει καποια συγκεκριμενή ? γιατι δεν βρήκα κατι σωστό.
    τα ιδια και για το r6 (το injection).

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ψαχνεις δηλαδη μοτο 15-20 ετων χοντρικα, αλλα να μην ειναι κανα ταρταλο αλλα οχι και πολυ ακριβη...
    Δυσκολο το πραγμα αλλα σιγουρα θα υπαρχει κατι εκει εξω. Σιγουρα τα πρπσεγμενα κανουν μπαμ με την πρωτη αλλα φροντισε να την πας σε ενα σοβαρο συνεργειο να την δει καλα ωστε να ξερεις τι αγοραζεις.
    Ειδικα στην περιπτωση που δεν εχεις εμπειρια γενικως.
    Ride(s) the wind of change...

καλά κάνεις και το ψάχνεις, μην κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου, αλλά θέλει υπομονή και χρόνο.

υπάρχουν καθαρά μηχανάκια αλλά, συνήθως, είναι διάσπαρτα ανα την επικράτεια και πιθανών μακριά απο εκεί που βρίσκεσαι.
    βάλε αναζήτηση car.gr για 1 ιδιοκτήτη και περίπου στα λ7 που διαθέτεις και ξεκίνα τηλέφωνα, ζήτησε περισσότερες φωτογραφίες (για να καταλάβεις την κατάσταση της μοτό) και πράξε ανάλογα
    MM#93

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Δεν ξέρω τι μηχανάκια κοιτάς

Αλλά Fazer 600, GSR 600, Hornet 600 σίγουρα θα βρεις με ABS και λιγότερα λεφτά, κάπου στα 3000€.

Μη περιμένεις να αγοράσεις καινούργιο 20ετίας, αυτό δε γίνεται.

Όλα αυτά, είναι μηχανάκια που δύσκολα σπάνε και με μία καλή περιποίηση και συντήρηση θα ζήσουν άλλο τόσο.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Μέλος
    Εγώ θα σου πω να μην μπλέξεις σε τέτοιοα επένδυση.

Για τα χλμ με το ΚΤΕΟ που αν δεν κάνω λάθος από το 2014 ξεκίνησε η υποχρεωτική διαδικασία στα δίκυκλα, είναι και αυτό κορώνα γράμματα.

Ποιος δεν σου λέει ότι δεν έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο ένα κοντέρ και δεν το έχουν βάλει πάνω πριν περάσει ΚΤΕΟ.

70Km για SS πολλά, και δεν ξέρεις τι έκανε ο άλλος, τι χέρι είχε και και και...

Τα service αν εννοούν λάδια-φιλτρα-μπουζι-τακακια , και θέλουν αναρτήσεις , τίποτα καδένα χρονισμού εκκεντροφόρους, ή τίποτα ποιο σοβαρό (κουζίνετα στρόφαλο, ή ελατήρια πιστόνια, μπεκ, αισθητήρες, σασμάν ) άστα πας για για αιμοδοσία.

Δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει και από μηχανικούς όλοι να ζήσουν θέλουν.

τα ίδια λέω και του αδερφού μου που θέλει να πάρει SS600 με 5000€ αλλά δεν βρίσκει σωστό και του λέω αυτά τα θέλει μετρητά εκείνη την στιγμή και πουλάει με τα τάδε χλμ , γιατί δεν τα δίνεις προκαταβολή (τα έχει) να πάρεις ένα CBR600 με 12.900€ και να τα βάλεις σε 48 μήνες (δεν είναι πολύς καιρός)

Το οποίο θα ξέρεις τι έχεις σε τέτοια μηχανή.

Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν και σωστοί πωλητές, αλλά θέλει να τα βάλεις κάτω να δεις πόσο σου βγαίνει.

Τα καλά μηχανάκια είναι λίγα γιατί οι περισσότεροι τα αγόραζαν και μετά γιολο με μηδενική συντήρηση και ότι να ναι.
    9 στα δέκα ειναι χρέπια και ζητάνε και ότι θέλουν.
    Ψάχνεις συνεχώς με υπομονή και μην αγνοήσεις τα περίεργα σημάδια μηχανης ή πωλητή γιατί μετά αιμοδοσία.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam21 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στο forum,
    ψάχνω στις αγγελίες εδώ και πολύ καιρό για μηχανή, κοιτάζω κυρίως για naked/hypernaked ή ακόμα και ss.
    Χρονολογίας κυρίως 2004-2010. και 100hp+ .
    Δεν βρίσκω μηχανή που να φαίνεται κομπλέ. Έχω πάει και έχω δει κάποιες που φαινόντουσαν κάλες στην αγγελία, αλλά από κοντά καταλαβαίνεις ότι η φωτογραφίες της αγγελίας είναι ΠΟΛΥ παλιές και δεν έχει σχέση με την τωρινή της κατάσταση.
    Υπαρχουν καποιες αγγελίες που φένονται πολύ καλες άλλα έχουν Πολλά χιλιόμετρα πχ. 70κ++, το πρόβλημα για εμενα δεν ειναι τοσο τα χιλιόμετρα απο πλευράς να φοβάμαι για ζημιές/ προβλήματα αλλά κυρίως μην την "παντρευτώ" δηλαδή για την μεταπωλητικη αξια της όταν εγώ θα θέλω να την πουλήσω μετά απο χ χρόνια και χιλιομετρα . Επιπλεον τα περισσότερα μοτο που κοιτάω είτε δεν έχουν καν βιβλίο service είτε ειναι γραμμένο πχ μετά τα 40k και δεν αναφέρουν λεπτομέρειες, συνήθως γράφουν ενα απλό service .
    Ένα ακόμα θέμα είναι με το χαρτί του ΚΤΕΟ, που σε αρκετά για καποιο λογο ενω μπορει να ειναι μοντελο πχ 2007 αναγραφει το ιστορικο των χιλιομετρων πχ απο το 2020 και μετα.

Παρακαλώ γνώμες για τα παραπάνω καθώς και τι κάνετε εσείς όταν κοιτάτε για αγορά μεταχ. μοτο.
    Φίλε μου υπάρχουν τουλάχιστον 10 Hornet μέχρι 3500 που αξίζουν να πας να τα δεις και να τα πάρεις άφοβα απλά δεν αναφέρεις ούτε τι μοντέλο αναζητάς ουτε πόσα χρήματα διαθέτεις, εαν ψάχνεις γενικά και αόριστα δεν θα βρεις τπτ στο τέλος βλέπεις μια μηχανή που σου κανει κλείνεις ένα ραντεβού πας και σε ένα μηχανικό και τελειώνεις

Παλαιό μέλος
    Με 13000 που έχει το καινούριο cbr600 μπορεί να πάρει μεταχειρισμένα cr125,250=3000,r6=3000,kle 500=2000,ktm640=3000, και ένα παπί καινούριο με 2000,, και έχει πιάσει όλο το εύρος χρήσης, χώμα,πίστα,ταξίδια,καγκουριες,οικονομική μετακίνηση -δουλεια,,,
    Αφού θα πάρει ένα όμως θα πρότεινα fazer 600, σχετικά αξιόπιστο, φτηνό
    Τα περισσότερα θα έχουν 60-70-90000 χιλιόμετρα αφού είναι τόσο παλιά,, είτε αληθινά είτε γυρισμένα, μόνο σε καμία σπάνια περίπτωση που δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ,, πολλά θα αντέχουν να πάνε και 150000 θεωρώ,, μεταπώληση δεν ξέρω,,,αλλα όλο και κανας πιτσιρικάς θα θέλει να ανταλλάξει το παπί η σκούτερ του με μηχανή 600αρα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Με 13000 που έχει το καινούριο cbr600 μπορεί να πάρει μεταχειρισμένα cr125,250=3000,r6=3000,kle 500=2000,ktm640=3000, και ένα παπί καινούριο με 2000,, και έχει πιάσει όλο το εύρος χρήσης, χώμα,πίστα,ταξίδια,καγκουριες,οικονομική μετακίνηση -δουλεια,,,
    Αφού θα πάρει ένα όμως θα πρότεινα fazer 600, σχετικά αξιόπιστο, φτηνό
    Τα περισσότερα θα έχουν 60-70-90000 χιλιόμετρα αφού είναι τόσο παλιά,, είτε αληθινά είτε γυρισμένα, μόνο σε καμία σπάνια περίπτωση που δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ,, πολλά θα αντέχουν να πάνε και 150000 θεωρώ,, μεταπώληση δεν ξέρω,,,αλλα όλο και κανας πιτσιρικάς θα θέλει να ανταλλάξει το παπί η σκούτερ του με μηχανή 600αρα
    Δεν εχουν ολοι γνωσεις να τα φτιαχνουν οπως εσυ μονος σου.

Kαι μην συγκρινουμε τιμη καινουργιου και τα οφελη να γυρνας 1η το κλειδι της μηχανης, στα μεταχειρισμενα οι τιμες ++++ να βαλεις τοσα για να το κανεις ανθρωπινο...

Στα 3000 αν το R6 εχει λαστιχα καινουργια, δεν θελει αναρτησεις , δισκους φρενων , αλυσιδα γραναζια και να το ανοιξει ο Πιερακος...
    Πες μου που εχει ενα με 3000 ευρω να το παρω.
    MM93 the GOAT the rest are details…

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Όταν λες πολύ καιρο τι εννοείς?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα νεας μηχανης και περιορισμος ιπποδυναμης σε α2
    από elohimaros στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2019, 08:22
  2. Αγορα πρωτης μηχανης και αποριες.
    από Ioannis112 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2