Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 124

Θέμα: IX .Υποκυβισμός "μαϊμού" και τσουχτερα προστημα

IX .Υποκυβισμός "μαϊμού" και τσουχτερα προστημα

Κατι bmw 1600αρια στα χαρτιά που λενε ....
    2πλασια τελη απο την ημ/νια της "αλλαγης" μεχρι σημερα .

https://www.newsauto.gr/news/i-apati...lagi-kinitira/

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εις τα μεζέα μας.... Εδώ μηχανάκια πουλάμε
    Καλά να πάθουν, πάντως....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Θα περάσουν κάποιο μηχανολογικό έλεγχο δλδ τα αυτοκίνητα αυτά;

Κι αν την ημέρα του ελέγχου διαπιστωθεί όντως ότι έχει μπει μικρός κινητήρας; Εγώ αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, θα έσπευδα να φορέσω ένα μικρό μοτέρ για τον έλεγχο.

Ακόμα κι αν δεν έχει αλλαχθεί ο κινητήρας, πως ακριβώς θα εξακριβώσουν αν είναι ο μικρός ή ο μεγάλος;

Θα βγάλουν μπουζί να μετρήσουν πόσα ml λάδι χωράει διαφορά από το ΚΝΣ στο ΑΝΣ ο κύλινδρος; Ή μήπως θα λύσουν μοτέρ, να μετρήσουν διάμετρο και διαδρομή;

Ή μήπως θα δούνε τα νούμερα; Καλό αστείο, γελάσαμε.

Σαχλαμάρα μου φαίνεται το άρθρο, γιατί δείχνει πρακτικά τελείως ανεφάρμοστο.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 17/04/2023 στις 13:06.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Καλό αστείο, γελάσαμε.

Εννοείται πως είναι σαχλαμάρα άρθρο και για γέλια (ή μάλλον για κλάματα...). Βέβαια δεν φτάνει σε επίπεδο βλακείας και ηλιθιότητας ένα ανάλογο άρθρο που διάβασα πριν λίγο καιρό, ότι οι...Ράμπο των Δ.Ο.Υ. (θα ήθελα πολύ να γνωρίσω ένα τέτοιο Ράμπο από κοντά, τόσα χρόνια τους ακούμε, αλλά δεν τους βλέπουμε) θα κάνουν φύλλο και φτερό το facebook και το Instagram για να βρίσκουν όσους επιδεικνύουν πλούσιο βίο με πισίνες και ακριβά αυτοκίνητα, για να κάνουν μετά διασταύρωση με τις φορολογικές τους δηλώσεις και να επιβάλλουν πρόστιμα...

Υποθέτω ξεμπερδέψαμε με τα ανασφάλιστα οχήματα, κι έπιασαν τώρα τα υποκυβισμένα, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    O αριθμός του κινητήρα δεν υπάρχει σε κάποια λίστα με τα στοιχεία του; απο το εργοστάσιο εννοω.

Moderator
    Θα περάσουν κάποιο μηχανολογικό έλεγχο δλδ τα αυτοκίνητα αυτά;

Κι αν την ημέρα του ελέγχου διαπιστωθεί όντως ότι έχει μπει μικρός κινητήρας; Εγώ αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, θα έσπευδα να φορέσω ένα μικρό μοτέρ για τον έλεγχο.

Ακόμα κι αν δεν έχει αλλαχθεί ο κινητήρας, πως ακριβώς θα εξακριβώσουν αν είναι ο μικρός ή ο μεγάλος;

Θα βγάλουν μπουζί να μετρήσουν πόσα ml λάδι χωράει διαφορά από το ΚΝΣ στο ΑΝΣ ο κύλινδρος; Ή μήπως θα λύσουν μοτέρ, να μετρήσουν διάμετρο και διαδρομή;

Υπάρχει ο λεγόμενος "τύπος κινητήρα" και αναφέρεται σε όλα τα οχήματα, Κόναν.... Ένας απλός έλεγχος στον τύπο (είναι χτυπημένος πάνω στο μοτέρ) αρκεί....

Παλαιό μέλος
    Το μοτέρ bmw 2000 cc θα γράφει αριθμό κινητήρα που αρχίζει από jk πχ,, το 1600 θα αρχίσει με mk οπότε ένα απλο κοίταγμα του αριθμού κινητήρα αρκεί.

Εγραψες:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει ο λεγόμενος "τύπος κινητήρα" και αναφέρεται σε όλα τα οχήματα, Κόναν.... Ένας απλός έλεγχος στον τύπο (είναι χτυπημένος πάνω στο μοτέρ) αρκεί....
    Ειχα γραψει πιο πριν:

Μην λέμε τα ίδια πράγματα δεύτερη φορά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Πάντως ως πρώην κάτοχος δίλιτρου αυτοκινήτου αγορασμένου λίγο πριν τη μεγάλη οικονομική κρίση το 2008 πρέπει να πω πως η φράση "καλά να πάθουν" του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Bowleno (το ξέρει άλλωστε ότι τον εκτιμώ) έχει προηγηθεί ένα κράτος απατεώνας με ληστρικές διαθέσεις. Τα αυτοκίνητα εκείνης της περιόδου αγοράστηκαν με τελείως διαφορετικούς όρους και νόμους και ακολούθησε λαίλαπα υπουργικών αποφάσεων οι οποίες καταδυνάστευσαν αναδρομικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν με άλλους όρους.
    Έτσι υπεβλήθησαν σε φόρο πολυτελείας που δεν υπήρχε κατά την αγορά τους και σε διπλασιασμό τελών κυκλοφορίας που δεν έγινε σε άλλους κυβισμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκέφτομαι σοβαρά τον υποκυβισμό από τα 2.0 λίτρα στα 1.6 αλλά για ένα αυτοκίνητο που αγόρασα καινούριο φοβήθηκα να μπω στη διαδικασία για την πιθανότητα αστοχιών (από δυσάρεστη εμπειρία κοντινού μου φίλου). Το αυτοκίνητο αυτό κατέληξε να γίνει ένα αυτοκίνητο εποχιακό και να το κυκλοφορώ μόνο 3-4 μήνες το χρόνο γιατί τα πάγια έξοδα του είχαν γίνει δυσβάσταχτα και η επαγγελματική ζωή κουρέλι όταν ήρθαν τα πάνω κάτω σε αυτή τη χώρα.

Σκέφτομαι λοιπόν πως αν και είναι εύκολο να κατηγορήσεις όσους το έκαναν ίσως τους δίνω ένα δίκιο καθώς θυμάμαι πόσο μ@λάκας αισθάνθηκα εγώ εκείνη τη περίοδο εξαιτίας ενός τέτοιου κράτους. Πονηρό το κράτος, πονηροί και οι πολίτες τους, είναι ένας φαύλος κύκλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ο πρώτος απατεώνας πάντα ήταν το κράτος στην Ελλάδα.

Εγραψες:

Ειχα γραψει πιο πριν:

Μην λέμε τα ίδια πράγματα δεύτερη φορά.
    Δεν τα λες ούτε πρώτη, δεν καταλαβαίνω, δεν θα τα κοιτάξουν; δεν θα μπορούν; δεν θα υπάρχουν; κτυπάνε νέα και ωραία; τι εννοείς;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Δεν τα λες ούτε πρώτη, δεν καταλαβαίνω, δεν θα τα κοιτάξουν; δεν θα μπορούν; δεν θα υπάρχουν; κτυπάνε νέα και ωραία; τι εννοείς;
    Πως το είχε πει ο Πούλικας σε μια εκπομπή για κάτι πολιτικούς που τάχα μου δεν είχαν ιδέα; ''Στην εποχή μας, τόση αφέλεια;''

Η πρώτη δουλειά που θα κάνει κάποιος, που θα μπει σε τέτοιο κόπο να κάνει το ένα μοτέρ να προσποιηθεί το άλλο μοτέρ, θα είναι να χτυπήσει στο ένα, τα νούμερα του άλλου.

Που να ξέρω κάτι τέτοιο, είχα υπόψιν ότι δεν παραποιούνται..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Που να ξέρω κάτι τέτοιο, είχα υπόψιν ότι δεν παραποιούνται..
    Ολα γινονται. Εχει πουληθει νόμιμα αυτοκινητο κλεμμενο και δηλωμενο. Αλλαχτηκαν αριθμοι παντου με καποιου αλλου με την συνδρομή υπαλληλων του υπουργείου και ο αγοραστης εχασε το αμαξι γιατι του το πήρε η ασφαλεια και δεν του εδωσε και φραγκο. Παραλιγο να τον πάνε και μεσα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Πάντως ως πρώην κάτοχος δίλιτρου αυτοκινήτου αγορασμένου λίγο πριν τη μεγάλη οικονομική κρίση το 2008 πρέπει να πω πως η φράση "καλά να πάθουν" του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Bowleno (το ξέρει άλλωστε ότι τον εκτιμώ) έχει προηγηθεί ένα κράτος απατεώνας με ληστρικές διαθέσεις. Τα αυτοκίνητα εκείνης της περιόδου αγοράστηκαν με τελείως διαφορετικούς όρους και νόμους και ακολούθησε λαίλαπα υπουργικών αποφάσεων οι οποίες καταδυνάστευσαν αναδρομικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν με άλλους όρους.
    Έτσι υπεβλήθησαν σε φόρο πολυτελείας που δεν υπήρχε κατά την αγορά τους και σε διπλασιασμό τελών κυκλοφορίας που δεν έγινε σε άλλους κυβισμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκέφτομαι σοβαρά τον υποκυβισμό από τα 2.0 λίτρα στα 1.6 αλλά για ένα αυτοκίνητο που αγόρασα καινούριο φοβήθηκα να μπω στη διαδικασία για την πιθανότητα αστοχιών (από δυσάρεστη εμπειρία κοντινού μου φίλου). Το αυτοκίνητο αυτό κατέληξε να γίνει ένα αυτοκίνητο εποχιακό και να το κυκλοφορώ μόνο 3-4 μήνες το χρόνο γιατί τα πάγια έξοδα του είχαν γίνει δυσβάσταχτα και η επαγγελματική ζωή κουρέλι όταν ήρθαν τα πάνω κάτω σε αυτή τη χώρα.

Σκέφτομαι λοιπόν πως αν και είναι εύκολο να κατηγορήσεις όσους το έκαναν ίσως τους δίνω ένα δίκιο καθώς θυμάμαι πόσο μ@λάκας αισθάνθηκα εγώ εκείνη τη περίοδο εξαιτίας ενός τέτοιου κράτους. Πονηρό το κράτος, πονηροί και οι πολίτες τους, είναι ένας φαύλος κύκλος.
    Επ΄αυτού, άδικο δεν έχεις....
    Η εξαπάτηση όμως (ασχέτως μορφής και αιτίας) συνιστά αδίκημα και αναλόγως τιμωρείται. Όσοι δεν μπόρεσαν να τα συντηρήσουν, είτε να έκαναν πραγματικό υποκυβισμό είτε να τα πουλούσαν. Θα μου πεις, μια περιουσία μου κόστισε, να το δώσω για ένα κομμάτι ψωμί;
    Όντως είμαστε ότι νάναι, κυρίως το κράτος....

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23
  4. Μαιμού και βάτραχος!