Στην πρόσφατη βόλτα μας είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τις νέες μου μπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O
Γράφω μπότες – μποτάκια γιατί τα συγκεκριμένα υποδήματα επί της ουσίας είναι ένας έξυπνος συνδυασμός των δύο, λίγο κοντύτερα από κανονικές μπότες και σίγουρα ψηλότερα από ένα μποτάκι μοτοσικλέτας!
Αυτό τα κάνει πιο ευέλικτα και άνετα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την άνεση, το τελευταίο αναλόγως αναβάτη και χρήσης βέβαια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική με προσεγμένα υλικά μέσα – έξω και καταπληκτικούς ορθοπεδικούς πάτους που προσφέρουν άνετο περπάτημα και ελαφριά αίσθηση συνολικά και χοντρές σόλες που δεν γλιστράνε.
Στην περίπτωσή μου δεν χρειάστηκαν «σπάσιμο» ούτε καν στο κακό μου πόδι καθώς η σχεδίαση στο κουντεπιέ εκεί που λυγίζει το πόδι είναι εξαιρετική.
Είναι λίγο ζόρικα στο βγάλε μόνο σε σχέση με ένα μποτάκι, για αυτό τα πήρα μισό νούμερο πάνω (45) από το κανονικό και είναι μια χαρά ακόμα και με χοντρές κάλτσες.
Είναι αδιάβροχα και διαπνέοντα, το δεύτερο ισχύει καθώς μετά τη βόλτα με φθινοπωρινές τουλάχιστον θερμοκρασίες τα πόδια μου ήταν άνετα και στεγνά, το πρώτο θα δοκιμαστεί εν καιρώ αν και η εικόνα και η αίσθηση που αφήνουν είναι ότι περνάς άνετα και ποτάμι
Σε αυτή την πρώτη βόλτα έπρεπε φυσικά να συνηθίσω λίγο την αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων και το φρενάρισμα λόγω παχύτερης σόλας και μεγαλύτερου συνολικά όγκου μεταξύ λεβιέδων και μαρσπιέ.
Οπότε οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές και για τα 130 ευρώ που έδωσα αγόρασα ποιότητα 200+ ευρώ!
Θα γράψω φυσικά έξτρα εντυπώσεις στο μέλλον για ταξίδι και για καθημερινή χρήση, μέχρι τότε εγκρίνονται συνιστώνται![]()