Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Mπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber

Mπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O

Στην πρόσφατη βόλτα μας είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τις νέες μου μπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TA96F0D - Imgur-1.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	457407

Όνομα:	5P5Do4L - Imgur-1.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	83,4 KB 
ID:	457408

Γράφω μπότες – μποτάκια γιατί τα συγκεκριμένα υποδήματα επί της ουσίας είναι ένας έξυπνος συνδυασμός των δύο, λίγο κοντύτερα από κανονικές μπότες και σίγουρα ψηλότερα από ένα μποτάκι μοτοσικλέτας!

Αυτό τα κάνει πιο ευέλικτα και άνετα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την άνεση, το τελευταίο αναλόγως αναβάτη και χρήσης βέβαια.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική με προσεγμένα υλικά μέσα – έξω και καταπληκτικούς ορθοπεδικούς πάτους που προσφέρουν άνετο περπάτημα και ελαφριά αίσθηση συνολικά και χοντρές σόλες που δεν γλιστράνε.

Στην περίπτωσή μου δεν χρειάστηκαν «σπάσιμο» ούτε καν στο κακό μου πόδι καθώς η σχεδίαση στο κουντεπιέ εκεί που λυγίζει το πόδι είναι εξαιρετική.

Όνομα:	GlwM8oS - Imgur-1.jpg 
Προβολές:	235 
Μέγεθος:	78,6 KB 
ID:	457409

Είναι λίγο ζόρικα στο βγάλε μόνο σε σχέση με ένα μποτάκι, για αυτό τα πήρα μισό νούμερο πάνω (45) από το κανονικό και είναι μια χαρά ακόμα και με χοντρές κάλτσες.

Είναι αδιάβροχα και διαπνέοντα, το δεύτερο ισχύει καθώς μετά τη βόλτα με φθινοπωρινές τουλάχιστον θερμοκρασίες τα πόδια μου ήταν άνετα και στεγνά, το πρώτο θα δοκιμαστεί εν καιρώ αν και η εικόνα και η αίσθηση που αφήνουν είναι ότι περνάς άνετα και ποτάμι

Σε αυτή την πρώτη βόλτα έπρεπε φυσικά να συνηθίσω λίγο την αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων και το φρενάρισμα λόγω παχύτερης σόλας και μεγαλύτερου συνολικά όγκου μεταξύ λεβιέδων και μαρσπιέ.

Οπότε οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές και για τα 130 ευρώ που έδωσα αγόρασα ποιότητα 200+ ευρώ!

Θα γράψω φυσικά έξτρα εντυπώσεις στο μέλλον για ταξίδι και για καθημερινή χρήση, μέχρι τότε εγκρίνονται συνιστώνται

Μέλος
    Καλοπατητα να είναι Παντελή.

Η αλήθεια είναι ότι η revit έχει αξιόλογα προϊόντα και σε περίοδο προσφορών - εκπτώσεων γίνονται πολύ καλές value for money αγορές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Καλοπατητα να είναι Παντελή.

Η αλήθεια είναι ότι η revit έχει αξιόλογα προϊόντα και σε περίοδο προσφορών - εκπτώσεων γίνονται πολύ καλές value for money αγορές.
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, τα χρήματα είναι πάντα βασικός παράγοντας και για εμένα είναι η πρώτη φορά που "τιμώ" τη συγκριμένη εταιρεία γιατί όπως έγραψες έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα αλλά συνήθως τσιμπημένα σε σχέση με άλλα παρόμοια

Στα 130 ευρώ δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για τα συγκεκριμένα πατούμενα και ελπίζω να δικαιωθώ!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Μεγειά κι από μένα. Πάντα όρθιος και με πολλές ποιητικές συλλογές
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Πολυ ομορφες φιλε και η τιμη σουπερ! Καλοφορετες!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος
    Καλοφόρετες Παντελή. Από Rev'it ό,τι έχω πάρει κατά καιρούς πάντα έμενα πολύ ευχαριστημένος. Είναι εγγύηση.

Παλαιό μέλος
    Πολύ ωραία φένονται,κλείνουν με βέλκρο στη μέσα πλευρά;Καλοφόρετα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μεγειές Παντελή!
    καλοφόρετες
    Να είσαι καλά Χάρη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Μεγειά κι από μένα. Πάντα όρθιος και με πολλές ποιητικές συλλογές
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για τα βίβλία, τάξε μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Πολυ ομορφες φιλε και η τιμη σουπερ! Καλοφορετες!
    Να είσαι καλά, ήθελα να γράψω και στο θέμα σου αλλά δεν τις είχα δοκιμάσει ακόμη και είναι μάλλον αμιγώς ασφάλτινες παρά την χοντρή, μπακλαβαδωτή σόλα τους!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Καλοφόρετες Παντελή. Από Rev'it ό,τι έχω πάρει κατά καιρούς πάντα έμενα πολύ ευχαριστημένος. Είναι εγγύηση.
    Σε ευχαριστώ Πέτρο, όντως έχουν φτιάξει πολύ καλό όνομα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Πολύ ωραία φένονται,κλείνουν με βέλκρο στη μέσα πλευρά;Καλοφόρετα!
    Να είσαι καλά, πρώτα με φερμουάρ και μετά όλη η εσωτερική πλευρά διπλώνει και ρυθμίζεται με βέλκρο Πάρη!

Δεν προσφέρει την ακρίβεια των κορδονιών αλλά μπορείς να «παίξεις» αρκετά με την εφαρμογή αν τις πάρεις και λίγο μεγαλύτερες όπως εγώ

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Με γειά σου Παντελή, ωραίες δείχνουν, θα τις προτείνω στην σύζυγο μιάς και είναι σε
    αναζήτηση πατουμένων....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Με γειά σου Παντελή, ωραίες δείχνουν, θα τις προτείνω στην σύζυγο μιάς και είναι σε
    αναζήτηση πατουμένων....
    Τωρα που ειπες συζυγο θυμηθηκα οτι το σαββατο που πηρα τις μποτες απο τον Παπασταυρου στην πετρου ραλλη, τσιμπησε και το κοριτσι μου αυτες εδω https://www.car.gr/parts/view/355138...oots-ixs-black
    με 48 ευρω απο 151 αρχικη. Τις ειχε μονο σε 3 νουμερα εξου και η προσφορα. Οποτε καντε μια βολτα απο εκει μπορει να ειναι τυχερη, στα μικρα νουμερα που δεν εχουν μεγαλη ζητηση.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

αναζήτηση πατουμένων....
    Να είσαι καλά Βαγγέλη, αξίζει σίγουρα να τις τσεκάρει

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Τωρα που ειπες συζυγο θυμηθηκα οτι το σαββατο που πηρα τις μποτες απο τον Παπασταυρου στην πετρου ραλλη, τσιμπησε και το κοριτσι μου αυτες εδω https://www.car.gr/parts/view/355138...oots-ixs-black
    με 48 ευρω απο 151 αρχικη. Τις ειχε μονο σε 3 νουμερα εξου και η προσφορα. Οποτε καντε μια βολτα απο εκει μπορει να ειναι τυχερη, στα μικρα νουμερα που δεν εχουν μεγαλη ζητηση.
    Αστοχία και στα δύο.....

Αρχικά μένουμε Πάτρα και κατά δεύτερο η σύζυγος φοράει 40-41 σε μπότες....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Νέο μέλος Το avatar του/της Alexis55
    Γειά σου Παντελή μου.
    Πολύ όμορφες μπότες και καταπληκτική τιμή. Με το καλό να τις δοκιμάσεις και σε μακρυνά ταξίδια.
    Εεεεεεεε όχι ποτάμι να μην περάσεις. Για το KAWASAKI λέω, όχι για τις μπότες.......

Αστοχία και στα δύο.....

Αρχικά μένουμε Πάτρα και κατά δεύτερο η σύζυγος φοράει 40-41 σε μπότες....
    και τι ειναι το Πατρα - Αθηνα? δυο τσιγαρα δρομος!

Μπαι δεγουεη και η δικια μου 40-41 φοραει και βρηκε! Μπλεξαμε με τις μπασκετμπολιστριες!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] ΜΠΟΤΑΚΙΑ REVIT TAYLOR No46
    από tasosbob στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2020, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •