ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RACING GAME ΓΙΑ PC
TYΠΟΥ WRC?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RACING GAME ΓΙΑ PC
TYΠΟΥ WRC?
Συμφωνώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
colin mcrae 4 η 5 απο codemasters
Κι εγώ ήμουνα κολλημένος στο PS2 με το WRC μέχρι που δοκίμασα το Colin McRae. Είναι άψογο και στα γραφικά και στο gameplay του.
Άν σε ενδιαφέρει και σε λίγο διαφορετικό στύλ, δες και το Need For Speed "Most Wanted". Είναι όλα τα λεφτά !
![]()
MIΛΑΩ ΓΙΑ PC EΤΣΙ
ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΝΕΕΤ FOR SPEED UNDERGROUND ΚΑΛΟ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ WRC
EIXA TO COLIN MAKREI 3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ 2 ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ
Αυτό το κατάλαβα, απλώς ανέφερα οτι τα δοκίμασα στο PS2.Αρχικά δημιουργήθηκε από aaa```
MIΛΑΩ ΓΙΑ PC EΤΣΙ
Θα τα βρείς καί για pc. Χτές μου έδωσε ένας φίλος δανεικό το Most Wanted για το pc και σήμερα μπορώ να μιλήσω για ένα παιχνίδι που καίει καρδιές (και μάτια)!Είναι τέλειο αρκεί να έχει δυνατότητες το pc.
Ψάξε όμως για το Colin McRae 5 αφού θές χώματα και ζημιές στα αυτοκίνητα, είναι κι αυτό άψογο!
![]()
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ SEBASTIAN LOEB ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ?
το καλύτερο και αξεπέραστο ήταν το cmr2,
πολύ ωραίο όμως και το 5.
Η σειρά παραμένει η κορυφαία![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΟΝ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΟΡΓΩΝΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜCRAE TO 5 EINAI TO TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από aaa```
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΟΝ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΟΡΓΩΝΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜCRAE TO 5 EINAI TO TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ?![]()
![]()
![]()
![]()
To kalitero apo ola einai to richard burns rally ... para ma para poli diskolo kai apetei na exeis timoniera spiti soy. To colin moiazei me arcade mprosta tou
Αν θελεις σοβαρή εξομοίωση και όχι παπαρδέλες βρες το Richard Burns Rally. Και για την πλέον δύσκολη εξομοίωση φόρμουλας, βρε το παλιό αλλά κορυφαίο Gran Prix Legents. Υπάρχουν άπειρα sites για να κατεβάσει νέα γραφικα για αυτό.
Υ.Γ. Απίστευτο με τον φίλο από πάνω γράψαμε το ίδιο πράγμα την ίδια στιμγή! Δεν το είχα δει πριν!
ΕΧΩ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 1 ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑ ΟΛΟ ΕΞΩ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ. Α. ΑΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ ΕΧΕΙ ΒΙΖΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. PS - PS2 - NITENTO - USB ΓΙΑ PC.
μάρκα? μοντέλο? τιμή? φωτο?
Αν και θα σου έλεγα κράτα τη και μάθε τη, όλα τα άλλα χειριστήρια θέτουν όρια.
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SIDE POY THN ΠΗΡΑ
Δεν είναι χωμάτινο αλλά είναι το καλύτερο simulation:
GTR: FIA GT Racing
Πάρα πολύ καλό και το GP Legends που είπε ο johnpan, αλλά μάλλον θα έχεις προβλήματα συμβατότητας λόγω παλαιότητας του τίτλου...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."