Καλημέρα σας. Εχω μερικές απορίες σχετικά με μια υπόθεση με ξυλοδαρμό. Μου ζήτησαν να πάω σε δικηγόρο να κάνω κατάθεση. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ο πατέρας του νεαρού μου είπε ότι ο γιος του έδωσε πάρα πολύ ξύλο στον χ και τα παπούτσια του ήταν μέσα στο αίμα. Ο Χ που έφαγε το ξύλο λανθασμένα στην μήνυση του έχει υποδείξει έναν άλλον. Για την ακρίβεια το ξύλο έπεσε σε έξω από μπαρ γιατί σε άλλο μπαρ προηγουμένως ένας τύπος πείραξε χοντρά μια κοπέλα. Ο ξάδελφος της ήταν στο μαγαζί με έναν αλλο( ο γιος που λεγαμε) και τον σάπισαν στο ξύλο στο επόμενο μπαρ που τον πέτυχαν. Τελικά αυτός που τις έφαγε όταν πήγε στο τμήμα να καταθέσει τον ξυλοδαρμό και το μόνο που ήξερε ήταν το όνομα και το επίθετο η αστυνομία έβαλε τον αδελφό της κοπέλας μου έχει ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο και αλλάζει μόνο το Πατρώνυμο. Τώρα τραβάνε άδικα κάποιον που δεν ήταν στο συμβάν. Τα δύο μπουμπούκι τους έχει κάτσει μια χαρά η υπόθεση, βρίσκοντας άλλοθι τον μαγαζάτορα κολλητό τους του έκανε πλάτες ότι δεν ήταν στο μαγαζί και δεν ξέρει κάτι. Εγώ αν πάω μα καταθέσω ότι ο πατέρας του ενός μου είπε για τον γιο του ότι ήταν αυτός που χτύπησε υπάρχει περίπτωση να μπλέξω με αγωγές και να βρεθώ και εγώ κατηγορουμενος σε άλλη υπόθεση και να τρέχω? Ή επειδή είμαι μαρτυρας δεν πρέπει να φοβάμαι. Είναι κρίμα ρε παιδιά ο αδελφός κοιμόταν και τον τραβάνε χωρίς λόγο. Θα μου πείτε τί ρωτάς ρε άνθρωπε εδώ μέσα. Επειδή υπάρχει δικηγορος ρωτάω που λέει την άποψη του. Απλά θέλω να πάω λίγο προετοιμασμενος ψυχολογικα