Ας βοηθήσουν οι κομπιουτεράδες του forum.Πώς κάνουμε uninstall τον Internet Explorer 6 από Win XP Pro;
Ας βοηθήσουν οι κομπιουτεράδες του forum.Πώς κάνουμε uninstall τον Internet Explorer 6 από Win XP Pro;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
ο ΙΕ 6 ειναι στον πυρηνα των Win XP. απλα να μην φαινεται οτι τον εχεις μπορεις, αλλα να τον βγαλεις πραγματικα, δυσκολα και δεν το συμβουλευουν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί "βάζετε" πράγματα που μετά ΔΕΝ μπορείτε να τα "βγάλετε"??
.
.
.
.
.
.
Ελπίζω αυτό να ΜΗΝ γίνεται σε όλες σας τις δραστηριότητες !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν νομιζω οτι γινεται.
Βαλε mozilla firefox και εισαι οκ.
vgalto apo to add remove components
den yparxei provlima kanena
δυστυχως δεν ειναι επιλογη, αλλα καπελο το εν λογω προγραμμα. στο φορτωνει ο Μπιλης (οχι αυτος, ο κολημενος με την Φανή, ο αλλος που πουλαει κουφωματα σπιτιων ακα: Windows...)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γιατί "βάζετε" πράγματα που μετά ΔΕΝ μπορείτε να τα "βγάλετε"??
.
.
.
.
.
.
Ελπίζω αυτό να ΜΗΝ γίνεται σε όλες σας τις δραστηριότητες !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πρόβλημα που μου δημιούργησε είναι οτι ξαφνικά απο χθές το μεσημέρι σταμάτησε να μου ανοίγει όλες τις σελίδες.Για παράδειγμα,μπαίνω στο moto.gr/forums και πατάω την επιλογή "Προβολή νέων μηνυμάτων" πάνω δεξιά.Μου φορτώνει κανονικά τη σελίδα και μετά μένει λευκή εντελώς (κενή).Δε βγάζει κανένα μήνυμα λάθους.
Δοκίμασα απ'τις ιδιότητες του IE6 να τα κάνω όλα restore default αλλά πάλι τίποτα.
Τώρα δουλεύω με το FireFox αλλά το πρόβλημα είναι οτι χειρίζομαι τους λογαριασμούς των τραπεζών μέσω e-banking και ο FireFox δε με αφήνει να δημιουργήσω νέα πιστοποιητικά.
Αν έχετε κάποια λύση...
Ούτε αναβάθμιση μπορώ να κάνω τον IE6 (έχω ελληνικά Win XP Pro με SP2).
Καμιά βοήθεια?
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποιο προηγούμενο σημείο ελέγχου. Είναι η πιο απλή λύση για τέτοια προβλήματα!!!
Υπάρχει όμως και η αλάνθαστη μέθοδος: Format!!! Οτι πρέπει για τις γιορτές.![]()
O vregmenos ti vroxi den ti fovatai
Το ξεχνάς....
αν βγάλεις τον ΙΕ από τα XP τελείωσες..... και μετά μόνο το φορμάτ μένει........
Κάτι άρπαξες.... για ψάξτο λίγο πριν αρχίσεις τα χειρουργεία στο PC...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γιατι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση???
αν οχι κανε εγκατασταση παλι τον explorer.
Έχω SP2 ελληνικά και μου βγάζει μήνυμα όταν πάω για αναβάθμιση οτι υπάρχει νεώτερο ver. και οτι η εγκατάσταση θα τερματιστεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
γιατι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση???
αν οχι κανε εγκατασταση παλι τον explorer.
Πάντα όρθιοι.
Να σε πω!
Μηπως ο Εξπλορερ σου βγαζει περιεργες toolbars τωρα τελευταια πανω-πανω,η καμμια φορα σε μεταφερει σε αλλη σελιδα πχ σε καποια μηχανη αναζητησης;
Αν γραψεις πχ σκετο http://moto.gr η http://www.moto.gr, σε βγαζει στην σελιδα κανονικα;
Για πες![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ναι,με βάζει κανονικά.Ορισμένα topics δε μου τα ανοίγει,τα περισσότερα πάντως τα ανοίγει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σε πω!
Μηπως ο Εξπλορερ σου βγαζει περιεργες toolbars τωρα τελευταια πανω-πανω,η καμμια φορα σε μεταφερει σε αλλη σελιδα πχ σε καποια μηχανη αναζητησης;
Αν γραψεις πχ σκετο www.moto.gr η http://www.moto.gr, σε βγαζει στην σελιδα κανονικα;
Για πες![]()
Το ίδιο μου κάνει και σε άλλες σελίδες πάντως (εκτός moto.gr)
Δε μου βγάζει τίποτα περίεργο και αυτό είναι που με παραξενεύει περισσότερο.
Πάντα όρθιοι.
Δοκιμασε να δουλεψεις με Opera.
Αν σου κανει τσαλιμακια, και το μηχανημα σου ειναι οντως καθαρο και με τα τελευταια updates, τοτε ηρθε η ωρα να ξαλαφρωσεις τον σκληρο για λιγο, βγαζοντας τη μαλακια τα παραθυρια........προσωρινα![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?