Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Περί κόστους σέρβις

Περί κόστους σέρβις

Να πω κι εγω δυο μικρες ιστορίες.Παιρνει γνωστος ενα 125 και ρεταρε,δεν ειχα χρονο να το δουμε και παει σε μαστορα.Ρυθμιση καρμπυρατερ λέει 25 ευρο.Την αλλη μερα τα ιδια,το λύνω και βρίσκω σκισμένο το λαιμο του καρμυρατερ.Παμε απο κει.Του λεω αυτο δεν το δες ? Μου λεει οχι.Κοιτα μου λεει ειναι δυσκολο κομματι,αν τον βρεις αλλαξε το. Ναι αλλα του λεω τα 25 ηξερες να τα πάρεις.
    2.Παιρνω τηλ λαστιχαδικο.Ακτινολογηση του λεω ποσο πάει ? 30ευρο σκετη αν θελει κι ακτινες παμε για παραπανω, αλλα μονο λαστιχο θα μου φερεις οχι ολη τη μηχανη δεν εχω που να τη βαλω,φτιαχνω 20 ζαντες τη μερα.Δηλαδη για μιση ωρα δουλιτσα θελουν 30 ευρο μαυρα.30Χ20 =600 σε μια καλη μερα,οταν εγω βγαζω 30 ευρο τη μερα.Να σας φορολογησει ο μητσοτακης και τον αερα που αναπνέετε και να κλεισετε αυριο.Ψαχνω ηδη καρυδακια και δυναμοκλειδο ακτινων.
    Η ζωή μου όλη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pkpl Προβολή μηνύματος
    Να πω κι εγω δυο μικρες ιστορίες.Παιρνει γνωστος ενα 125 και ρεταρε,δεν ειχα χρονο να το δουμε και παει σε μαστορα.Ρυθμιση καρμπυρατερ λέει 25 ευρο.Την αλλη μερα τα ιδια,το λύνω και βρίσκω σκισμένο το λαιμο του καρμυρατερ.Παμε απο κει.Του λεω αυτο δεν το δες ? Μου λεει οχι.Κοιτα μου λεει ειναι δυσκολο κομματι,αν τον βρεις αλλαξε το. Ναι αλλα του λεω τα 25 ηξερες να τα πάρεις.
    2.Παιρνω τηλ λαστιχαδικο.Ακτινολογηση του λεω ποσο πάει ? 30ευρο σκετη αν θελει κι ακτινες παμε για παραπανω, αλλα μονο λαστιχο θα μου φερεις οχι ολη τη μηχανη δεν εχω που να τη βαλω,φτιαχνω 20 ζαντες τη μερα.Δηλαδη για μιση ωρα δουλιτσα θελουν 30 ευρο μαυρα.30Χ20 =600 σε μια καλη μερα,οταν εγω βγαζω 30 ευρο τη μερα.Να σας φορολογησει ο μητσοτακης και τον αερα που αναπνέετε και να κλεισετε αυριο.Ψαχνω ηδη καρυδακια και δυναμοκλειδο ακτινων.
    Ελ.επαγγ που σηκώνεται απο την καρεκλα για λιγοτερα απο 200 μεροκάματο δεν υπαρχει. Θα τους μπιπ μια μαντρα, θα την βρουνε την ακρη αυτοι μην φοβασαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    ...Να σας φορολογησει ο μητσοτακης και τον αερα που αναπνέετε και να κλεισετε αυριο.Ψαχνω ηδη καρυδακια και δυναμοκλειδο ακτινων.
    Κάτι δεν κατάλαβες!
    Ο νόμος που αφορά τεκμαρτό εισόδημα στους ελ. επαγγελματίες, πέρα του ότι είναι ωμή παραδοχή ανικανότητας να υπάρξουν δίκαιοι, αποδοτικοί και επαρκείς φορολογικοί μηχανισμοί, ευνοεί την φοροδιαφυγή.
    Με απλά λόγια αυτός που φοροδιαφεύγει ξέρει ότι δεν πρόκειται να ελεγχθεί ποτέ, από την στιγμή που θα πληρώσει τον αντίστοιχο φόρο που αντιστοιχεί στο τεκμαρτό της κατηγορίας του.
    Τα υπόλοιπα μαύρα, κατάμαυρα και σε καλή μεριά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Ελ.επαγγ που σηκώνεται απο την καρεκλα για λιγοτερα απο 200 μεροκάματο δεν υπαρχει. Θα τους μπιπ μια μαντρα, θα την βρουνε την ακρη αυτοι μην φοβασαι.
    Τσιμπήθηκα και κατάλαβα ότι υπάρχω.
    Μετά συνειδητοποίησα ότι τζάμπα σηκώθηκα λοιπόν και σήμερα, ούτε 50άρικο δεν βγάλαμε.

Φιλική Υπενθύμιση:
    Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Μόλις το 0,2% των οφειλετών στην εφορία χρωστά το 77,3% του συνολικού χρέους.
    Είναι αυτοί που λέμε μεγαλοοφειλέτες.
    Τελευταία τροποποίηση από SeniorCanardo; 01/07/2024 στις 16:58.
    Oldfarts never die

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Άσε μας ρε καναρντε και κοίτα κόβε απόδειξη για την τυρόπιτα ξερωγωενταξει
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Εννοείται ότι η φοροδιαφυγή γίνεται κυρίως απ' απ' αυτούς που μπορούν.Η μέση δηλωση ελεύθερου επαγγελματία είναι 9000 ευρώ.Μ αυτά συντηρεί σπίτι, εξοχικό 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια ένα μηχανάκι για τον γιό,και δίδακτρα στην Κύπρο για την κόρη που σπουδάζει.Γι αυτό ο ΦΠΑ δεν θα μειωθεί ποτέ, διότι από κάπου πρέπει το κράτος να τα πάρει.Και χιλιάδες άλλες φορολογικές αδικίες ένθεν,και φοροδιαφυγή κειθεν.Ενα κράτος απατεώνας αποτελουμενο από πολίτες απατεώνες, εκεί που μπορούν να κοροϊδέψουν.

Παλαιό μέλος
    Aυτό το μισή ώρα δουλίτσα προϋποθέτει την ύπαρξη εργαλείων, μηχανημάτων, χώρου και τέχνης.... Μην υποτιμάς την δουλειά των άλλων επειδή σου φαίνεται εύκολη και απλή.

Τα περί φοροδιαφυγής, τα έχουμε αναλύσει πολλάκις, εμείς κλέβουμε το κράτος, το κράτος κλέβει εμάς, ανακυκλώνεται το ίδιο χρήμα και όλα καλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Είναι γνωστό ότι το κράτος τα παίρνει εύκολα μόνο από τους τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους
    Και τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές
    Οι οποίοι είναι και φτωχομπινεδες γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν 200 ευρώ το δίκλινο και 70 την ξαπλωστρα(χωρίς απόδειξη πάντα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Δηλαδη για μιση ωρα δουλιτσα θελουν 30 ευρο μαυρα.30Χ20 =600 σε μια καλη μερα,οταν εγω βγαζω 30 ευρο τη μερα.Να σας φορολογησει ο μητσοτακης και τον αερα που αναπνέετε και να κλεισετε αυριο.Ψαχνω ηδη καρυδακια και δυναμοκλειδο ακτινων.

Κατά τα άλλα, πήγαινε εσύ, άνοιξε μαγαζί, πάρε εξοπλισμό, πάρε εμπόρευμα, σκάσε λεφτά με την σέσσουλα στις υπηρεσίες πριν ακόμα μπει ο πρωτος πελάτης, πλήρωνε νοίκι, εισφορές-ασφάλιση, φόρους κρατικούς και δημοτικούς, ρεύμα, νερό, ιντερνετ, εμπορικό κ.ο.κ. υπολόγιζε και ένα ποσοστό χασούρες και φυσικά και ότι πρέπει ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ όχι απλά να βγάλεις τα έξοδα, και ΑΦΟΥ ΕΣΥ τα κάνεις όλα αυτά, ζήτα πέντε ευρώ για την ακτινολόγηση.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Κι αυτό σωστό του από πάνω.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Υποθέτω ότι δεν έχεις/ειχες δικό σου μαγαζί (οτιδήποτε μαγαζί), έτσι;
    Δεν είναι τόσο απλό το πράγμα όπως το "30Χ20=600" που λες....Αν ήταν, όλοι θα είχαμε μαγαζιά να χεζόμαστε στο τάληρο, όχι;
    Ο Τηλέγονος το περιέγραψε επακριβώς.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το θέμα είναι ότι ο πελάτης δεν μπορεί να πληρώσει πλέον ΦΠΑ και εφορία και ασφάλιση στον ελεύθερο επαγγελματία.
    Οπότε επιλέγει αυτόν που δεν κόβει απόδειξη.

...Να σας φορολογησει ο μητσοτακης και τον αερα που αναπνέετε και να κλεισετε αυριο...
    Ετσιιιι! Μπράβο! Κάποιος έπρεπε να τα πει!!! Αλληλεγγύη ρε!

Άλλα 15 χρονακια τσο & λο, τα αξίζουμε...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ετσιιιι! Μπράβο! Κάποιος έπρεπε να τα πει!!! Αλληλεγγύη ρε!

Άλλα 15 χρονακια τσο & λο, τα αξίζουμε...
    Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι το περιθώριο κέρδους καθαυτό δεν επηρεάζεται αλλά μέσω της υπερφορολόγησης απλά αυξάνεται η τελική τιμή μιας υπηρεσίας ;
    Απλά πχ γίνεται πιο ακριβό να ασκήσεις αγωγή για εσένα , η υπηρεσία μου παραμένει αμετάβλητη , επομένως αυτό που λέει είναι σαν κάποιος να χαίρεται που πυροβολεί το πόδι του
    The Dirty Harry

Καταπώς φαίνεται είναι και παραειναι.

Εδώ ο μπλιτζ η χαμουρα παίρνει ποδήλατο,τα ύστερα τα κόζμου!ρε που πάμε ρε...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Έλα ρε παιδιά, ξαναμπήκε; Είπε κάτι για να αφυπνίσει κόσμο απέναντι στον ξεφτίλα.

Για τις 6 εργάσιμες που ισχύουν από εχθές
    κουβέντα! Οι χώρες που εφάρμοσαν 4 εργάσιμες αναφέρουν τα καλύτερα αλλα εδώ στα @@ μας, όλοι στην πρέζα, φαντάζονται πως δεν τους αγγίζει, πως ανοίκουν σε άλλη τάξη κλπ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση περι κοστους σερβις
    από teogtp στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2016, 08:56
  2. Περι σερβις σε SV Μοτερ
    από Dant3 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2013, 21:48
  3. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:19