Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Ποια wrf 450 έχουν μίζα;

Νέο μέλος

Ποια wrf 450 έχουν μίζα;

Καλησπέρα, κοιτάζω για αγορά wrf 450 για τρίτο μετα το tracer και το παπί.Το μόνο που θέλω είναι να έχει μίζα ,να δουλεύει σωστά και να έχει χαρτιά.Ψάχνοντας στο google βρήκα οτι μίζα έχουν τα μοντέλα μετα το 03. Παρολ'αυτά όσες αγγελίες έχω δει ακόμα και μέχρι το 2005 κανένα δεν έχει. Μπορεί να με διαφωτίσει κανένας; Επίσης άμα έχετε κάποια εναλλακτική για κάποιο μοντέλο που να πληροι τις προϋποθέσεις θα με βοηθούσε πολύ.Η χρήση που θα του κάνω θα είναι κοντινές βόλτες σε χαλαρές χωμάτινες διαδρομές και προπόνηση stunt riding ( σε ειδικα διαμορφωμενο χώρο εκτός δημόσιου δρόμου για να προλάβω μερικους)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pizzakis Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, κοιτάζω για αγορά wrf 450 για τρίτο μετα το tracer και το παπί.Το μόνο που θέλω είναι να έχει μίζα ,να δουλεύει σωστά και να έχει χαρτιά.Ψάχνοντας στο google βρήκα οτι μίζα έχουν τα μοντέλα μετα το 03. Παρολ'αυτά όσες αγγελίες έχω δει ακόμα και μέχρι το 2005 κανένα δεν έχει. Μπορεί να με διαφωτίσει κανένας; Επίσης άμα έχετε κάποια εναλλακτική για κάποιο μοντέλο που να πληροι τις προϋποθέσεις θα με βοηθούσε πολύ.Η χρήση που θα του κάνω θα είναι κοντινές βόλτες σε χαλαρές χωμάτινες διαδρομές και προπόνηση stunt riding ( σε ειδικα διαμορφωμενο χώρο εκτός δημόσιου δρόμου για να προλάβω μερικους)
    Προτίμησε τα μοντέλα που έχουν το 48ρι πιρούνι νιζω από το 06 και μετά.

Νέο μέλος
    Καλησπέρα , ψάχνω κατι εκει γύρω στα 2-2,5 χιλιαρικα μαξ του 6 και μετα τα δινουν 3 και πανω γιαυτο προσπαθώ να καταλάβω ποια απο του 2005 και πριν έχουν μίζα.

Παρόμοια θέματα

1. Μιζα για wrf 450
    από nikotak στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2014, 15:55
  2. Wrf 450 07
    από STOYBI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 22:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ