Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Βοήθεια με την επιλογή μοτο για τον γιό μου…!!

Βοήθεια με την επιλογή μοτο για τον γιό μου…!!

Καλησπέρα, αν και παλιό μέλος δεν έχω ξαναγράψει (παρακολουθώ βέβαια), εγώ λίγο μεγάλος 53 ετών είχα μηχανάκι πάντα άλλες φορές μικρά άλλες φορές πιο μεγάλα (τώρα έχω ένα παλιό Africa) και χρησιμοποιώ πάντα μηχανάκι για τις μετακινήσεις μου. Ο γιος μου ετών 23 μόλις πήρε το Α2 δίπλωμα και ενώ νόμιζα ότι θα του πάρω ένα scooter μέχρι 3.000(εκεί φτάνω) για τις μετακινήσεις του στην πόλη, μέχρι να μεγαλώσει και να πάρει το μεγάλο δίπλωμα για να παίρνει το Africa, μου ανακοίνωσε οτι δεν θέλει scooter με τίποτα και ψάχνει μηχανάκι, μάλιστα έχουμε βρει ένα honda cbr300r του 2015 και θέλει αυτό. Για βοηθήστε με, γονείς και μη τι κάνω;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 1akindynos Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, αν και παλιό μέλος δεν έχω ξαναγράψει (παρακολουθώ βέβαια), εγώ λίγο μεγάλος 53 ετών είχα μηχανάκι πάντα άλλες φορές μικρά άλλες φορές πιο μεγάλα (τώρα έχω ένα παλιό Africa) και χρησιμοποιώ πάντα μηχανάκι για τις μετακινήσεις μου. Ο γιος μου ετών 23 μόλις πήρε το Α2 δίπλωμα και ενώ νόμιζα ότι θα του πάρω ένα scooter μέχρι 3.000(εκεί φτάνω) για τις μετακινήσεις του στην πόλη, μέχρι να μεγαλώσει και να πάρει το μεγάλο δίπλωμα για να παίρνει το Africa, μου ανακοίνωσε οτι δεν θέλει scooter με τίποτα και ψάχνει μηχανάκι, μάλιστα έχουμε βρει ένα honda cbr300r του 2015 και θέλει αυτό. Για βοηθήστε με, γονείς και μη τι κάνω;

Καλύτερα μηχανάκι παρα σκούτερ. Επίσης κάτι με traction control και abs.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    ABS οπωσδήποτε. Το traction control είναι δυσεύρετο στην κατηγορία Α2, ειδικά σε μεταχειρισμένα 9 ετών που κοιτάζει.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Δερματινα ...κρανος..μποτες..γαντια.
    Αυτα .

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Δερματινα ...κρανος..μποτες..γαντια.
    Αυτα .
    και η κορντούρα μια χαρά είναι

Administrator
    Να πάρει/του πάρεις όποιο μηχανάκι θέλει και είναι ok βάσει του διπλώματός του, αλλα προτού βγει στο δρόμο να πάει να κάνει τουλάχιστον τα 2 πρώτα επίπεδα του Riding School.

Επίσης να μελετήσει τα παρακάτω:

Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
    Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης να συμπληρώσω εγώ, οτι και να πάρει..
    Καλούς δρόμους να έχει!!
    Πάντως κάτω από 3κ βλέπω υπάρχουν και ninja250, και γενικά πολλές επιλογές, θα βρει σίγουρα κάτι που θα του αρέσει!
    Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 17/11/2024 στις 18:14.

Παλαιό μέλος
    δεν καταλαβα τι ρωτας ακριβως. τι να αγορασει? μικρη σημασια εχει...

Administrator
    Θα πάρεις τηλ την Ιωάννα Αρβανιτάκη στο: 694 163 3040, θα της πεις ότι είσαι μέλος στο moto.gr και θα λάβεις και κάποια έκπτωση.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αφού ο τελικός στόχος ήταν να αποκτήσει εμπειρία μέχρι να πάρει την άφρικα καλύτερα που δεν θέλει σκούτερ
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Μέλος
    εγω θα κανω μαθημα στην ARP Academy γιατι μου δινει την επιλογη να νοικιασω ενα δικο τους mini moto (απο αυτα που κανεις μαθημα) , στολη κομπλε , και μονο κρανος θα εχω.
    Με βολευει ως καποια πιθανη πτωση στα αλλα μαθηματα, αν υπαρξει και δεν θα το ηθελα.

Δεν ειναι πολυ ακριβη κοστος ανα ωρα (η τιμη που μου ειπαν εμενα ειναι πολυ προσιτη για ολα δικα τους και παω μονο με το κρανος μου)
    MM93 the GOAT the rest are details…

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Βρε παιδιά προσοχή λίγο με τον τίτλο που θέλετε να περιγράψετε στο θέμα..παραπέμπει σε πρόβλημα υγείας

Δες ενα φίλτρο παρακάτω για τις αναγκες σου
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...icant_damage=f
    you rise you fall you're down then you rise again

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    εγω θα κανω μαθημα στην ARP Academy γιατι μου δινει την επιλογη να νοικιασω ενα δικο τους mini moto (απο αυτα που κανεις μαθημα) , στολη κομπλε , και μονο κρανος θα εχω.
    Με βολευει ως καποια πιθανη πτωση στα αλλα μαθηματα, αν υπαρξει και δεν θα το ηθελα.

Δεν ειναι πολυ ακριβη κοστος ανα ωρα (η τιμη που μου ειπαν εμενα ειναι πολυ προσιτη για ολα δικα τους και παω μονο με το κρανος μου)
    Αν δεν κάνω λάθος και βάσει της περιγραφής του ARP Academy, εκεί μπορείς να λάβεις μαθήματα για αγωνιστική οδήγηση, δηλαδή οδήγηση στην πίστα.

Το Riding School δεν κάνει το ίδιο, σου δίνει εφόδια για το δρόμο αλλά και για την πίστα (πιο πολύ στα παραπάνω επίπεδα).

Για έναν νέο οδηγό που αρχικά θα κινείται στους δρόμους, είναι καλύτερα να πάει στο Riding School.
    Ενοικίαση μηχανής μπορείς να κάνεις και εκεί, αρκεί να το ζητήσεις κατά το κλείσιμο της θέσης σου.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κάνω λάθος και βάσει της περιγραφής του ARP Academy, εκεί μπορείς να λάβεις μαθήματα για αγωνιστική οδήγηση, δηλαδή οδήγηση στην πίστα.

Το Riding School δεν κάνει το ίδιο, σου δίνει εφόδια για το δρόμο αλλά και για την πίστα (πιο πολύ στα παραπάνω επίπεδα).

Για έναν νέο οδηγό που αρχικά θα κινείται στους δρόμους, είναι καλύτερα να πάει στο Riding School.
    Ενοικίαση μηχανής μπορείς να κάνεις και εκεί, αρκεί να το ζητήσεις κατά το κλείσιμο της θέσης σου.
    Εγω που ρωτησα γενικες πληροφοριες και ολες τι λοιπες αποριες που ειχα, μου ειπαν οτι σε μαθαινουν να οδηγας ακομα και αν δεν ξερεις.
    Δεν ειναι μονο αγωνηστικη οδηγηση.

ΔΕΝ προμοταρω τιποτα ουτε εχω οφελος, απλα υπαρχει και αυτη η επιλογη.
    MM93 the GOAT the rest are details…

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Εγω που ρωτησα γενικες πληροφοριες και ολες τι λοιπες αποριες που ειχα, μου ειπαν οτι σε μαθαινουν να οδηγας ακομα και αν δεν ξερεις.
    Δεν ειναι μονο αγωνηστικη οδηγηση.

ΔΕΝ προμοταρω τιποτα ουτε εχω οφελος, απλα υπαρχει και αυτη η επιλογη.
    Δεν είπα ότι προμοτάρεις ή ότι έχεις όφελος.

Απλά η περιγραφή τους λέει άλλα:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	45,6 KB 
ID:	458218

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογή μοτο για street tracker
    από Γιώργης στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2017, 23:32
  2. Απαντήσεις: 779
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2013, 14:26
  3. Επιλογή μοτό για εκμάθηση σούζας-endo
    από ποπαϋ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2009, 06:48
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 23:33
  5. το καψωνι απο τον γιο μου......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία