Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Beverly 300 - Τρέμουλο

Νέο μέλος

Beverly 300 - Τρέμουλο

Καλημέρα ευχαριστώ για την αποδοχή.Εχω τό Beverly 300deep black με 1200km καί παρουσιάζει τό εξής στα 60-65 καί στα 70-75 με σταθερή ταχύτητα τρέμει όλο τό μηχανάκι όχι πολύ αλλά είναι ενοχλητικό,στην αντιπροσωπεία μετά από δοκιμή είπαν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.Εχει κανείς ιδέα τί μπορεί νά είναι;
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 20/07/2024 στις 13:40. Αιτία: Τίτλος θέματος

Νέο μέλος
    Καλημέρα και καλωσήρθες. Σε πρώτη φάση βεβαιώσου ότι δεν σφίγγεις το τιμόνι, τα χέρια σου πρέπει να είναι πολύ χαλαρά.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnsam Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα ευχαριστώ για την αποδοχή.Εχω τό Beverly 300deep black με 1200km καί παρουσιάζει τό εξής στα 60-65 καί στα 70-75 με σταθερή ταχύτητα τρέμει όλο τό μηχανάκι όχι πολύ αλλά είναι ενοχλητικό,στην αντιπροσωπεία μετά από δοκιμή είπαν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.Εχει κανείς ιδέα τί μπορεί νά είναι;
    Συνηθως ειναι απο τα ελαστικα.
    Μολις αλλαξεις θα εξαφανιστει.
    Αλλα οσο βαζεις χλμ πανω (>5-6Κ) την ακουνε και ξαναεπανερχεται μεχρι να ξαναλλαξεις.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος
    Πολλά μπορεί να είναι, μέχρι και στραβή ζάντα,
    Αφήνοντας χέρια ίσως κάνει και τρέμουλο το τιμόνι.
    Στην αντιπροσωπεία δεν κατάλαβαν τίποτα ούτε θα καταλάβουν ποτέ για να μην μπει εγγύηση και πρέπει να αλλάξουν πράγματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Στο δικό σου μοντέλο, ο κινητήρας-ψαλίδι δεν δένει με άξονα απευθείας στο πλαίσιο, αλλά με ένα ενδιάμεσο πλαίσιο που εδράζεται με την σειρά του σε δεύτερο άξονα, κινείται και έχει ρουλεμάν και silent blocks.

Με τον καιρό ρουλεμάν και silent block χαλάνε, και θέλουν άλλαγμα. Μπορεί όμως και να ειναι κάτι λάθος δεμένο από το εργοστάσιο και να θέλει διόρθωση.

θα σου έλεγα να το πας σε ένα μηχανικό που να ξέρει στοιχειωδώς από σκουτερ piaggio να τα ελέγξει, και να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αυτή η περίπτωση.

Αφού βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, ψάχνετε ζυγοστάθμιση τροχών, ρουλεμάν τροχών, την μετάδοση CVT μήπως έχει κάποια φθορά και μην κουνιέται κάτι στο σύστημα της τελικής μετάδοσης-μειωτήρα πριν τον τροχό.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Στα κανονικά μηχανάκια είναι λάστιχα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Στο δικό σου μοντέλο, ο κινητήρας-ψαλίδι δεν δένει με άξονα απευθείας στο πλαίσιο, αλλά με ένα ενδιάμεσο πλαίσιο που εδράζεται με την σειρά του σε δεύτερο άξονα, κινείται και έχει ρουλεμάν και silent blocks.

Με τον καιρό ρουλεμάν και silent block χαλάνε, και θέλουν άλλαγμα. Μπορεί όμως και να ειναι κάτι λάθος δεμένο από το εργοστάσιο και να θέλει διόρθωση.

θα σου έλεγα να το πας σε ένα μηχανικό που να ξέρει στοιχειωδώς από σκουτερ piaggio να τα ελέγξει, και να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αυτή η περίπτωση.

Αφού βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, ψάχνετε ζυγοστάθμιση τροχών, ρουλεμάν τροχών, την μετάδοση CVT μήπως έχει κάποια φθορά και μην κουνιέται κάτι στο σύστημα της τελικής μετάδοσης-μειωτήρα πριν τον τροχό.
    Κανενας μαστορας της piaggio δεν θα τα κανει αυτά. Δεν ασχολούνται καν, ειναι γνωστο πρόβλημα και απλα κανουν πως δεν υπαρχει.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Κανενας μαστορας της piaggio δεν θα τα κανει αυτά. Δεν ασχολούνται καν, ειναι γνωστο πρόβλημα και απλα κανουν πως δεν υπαρχει.
    Το αυτο..εχω το ίδιο σκουτερ σε λευκό έχω το γνωστό θέμα με το θόρυβο απ τη μετάδοση μεταξυ 4000-5000σαλ ένα κροταλισμα...του το πήγα το έκανε βολτα και μου λέει είναι μέχρι να πατήσει ο ιμαντας..του λέω μάστορα αυτο δεν παίζει είναι είτε οι μπίλιες είτε το κόντρα πλακάκι στους σιαγώνες...Όχι όχι μου λέει θα δεις...το μηχανάκι με 1100χλμ.....οκ του λέω τα λέμε στο επόμενο σέρβις αν το κάνει ακόμα θαβτο φτιάξεις αλλάζοντας ότι χρειάζεται...και έφυγα...πολύ μεγάλος μάστορας στα πιατζιο...φιλος που έχει συνεργείο δικό του πιατζιο γκρουπ απλά είναι μακρυά μου είπε απλά μάθε να ζεις με αυτο δεν έχεις θέμα...δε θα βγάλεις άκρη...το επόμενο θα είναι honda και τελος...γενικά πολύ ευχαριστημένος με το σκούτερ εκτός απ αυτο..
    Throttle that mysterious friend of ours

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ έκανα ζυγοστάθμιση τίποτα πήγα σέ άλλη αντιπροσωπεία μου είπαν άστο καί θά δούμε θέλει ψάξιμο αλλά δεν έχω άλλο τρόπο μετακίνησης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Μην ασχοληθείς άλλο, ότι σκούτερ (xmax 250 και 2 Beverly 300) είχα έκανε αντίστοιχο κούνημα σε συγκεκριμένα χλμ. Άμα δε έχεις και λίγο βάρος πίσω (μπαγκαζιέρα, κάποιο φόρτωμα στην σχάρα) το κούνημα επιδεινώνεται.
    Το αστείο είναι ότι το κούνημα εμφανίζεται κάποια στιγμή και μετά δεν φεύγει ποτέ, όπως έγραψαν και πάνω βελτιώνεται για λίγο με νέα ελαστικά αλλά γρήγορα εμφανίζεται πάλι.
    Στα έγραψαν και πιο πάνω για τους λόγους που εμφανίζεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Το αυτο..εχω το ίδιο σκουτερ σε λευκό έχω το γνωστό θέμα με το θόρυβο απ τη μετάδοση μεταξυ 4000-5000σαλ ένα κροταλισμα...του το πήγα το έκανε βολτα και μου λέει είναι μέχρι να πατήσει ο ιμαντας..του λέω μάστορα αυτο δεν παίζει είναι είτε οι μπίλιες είτε το κόντρα πλακάκι στους σιαγώνες...Όχι όχι μου λέει θα δεις...το μηχανάκι με 1100χλμ.....οκ του λέω τα λέμε στο επόμενο σέρβις αν το κάνει ακόμα θαβτο φτιάξεις αλλάζοντας ότι χρειάζεται...και έφυγα...πολύ μεγάλος μάστορας στα πιατζιο...φιλος που έχει συνεργείο δικό του πιατζιο γκρουπ απλά είναι μακρυά μου είπε απλά μάθε να ζεις με αυτο δεν έχεις θέμα...δε θα βγάλεις άκρη...το επόμενο θα είναι honda και τελος...γενικά πολύ ευχαριστημένος με το σκούτερ εκτός απ αυτο..
    Χμ, μου έβαλες έννοιες.
    Στο καινούργιο μου Beverly έχω εντοπίσει ότι κάνει λίγο θόρυβο η μετάδοση. Έχω περίπου 1700χλμ. Θα το παρακολουθώ...
    Είμαι πάντως κι εγώ πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, το 3ο μου Beverly 300.
    Α, δεν κουνάει μέχρι στιγμής...

Αν βαλεις μεγαλυτερα - πιο βαρια αντιβαρα τιμονιου , υπαρχει μεγαλη περιπτωση να εξαφανιστει το τρεμουλο.Εγω το χω στα 68-70 χλ/ω .Μονο εκει.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τίς απαντήσεις

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Honda SH350i του 2022.
    Κανένα τρέμουλο πουθενά.
    Θα το είχα στέψει βασιλιά των σφουχτερ αλλά η μέση μου διαφωνεί.
    Σε πορεία πάντα, γιατί μέσα στη πόλη είναι θεάρα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Γενικά πολλών η μέση διαφωνεί όλοι έχουν την ίδια εντύπωση για το sh φοβερό γκάζι φρένα αλλά άνεση 0...ξύλο στις λακκούβες και πονος
    Throttle that mysterious friend of ours

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρέμουλο τιμονιού
    από kles στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 12:50
  2. Τρεμουλο στο τιμονι
    από EDFC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 11:55
  3. Vespa GTS 250ie - Τρέμουλο...