Καλησπέρα στην παρέα!!! Θέλω να αγοράσω ένα μικρό μηχανάκι για καθημερινή χρήση, καθώς το παπί που είχα δυστυχώς ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί και δεν θέλω να επιβαρύνω με καθημερινή χρήση τη μοτοσυκλέτα μου, ούτε βολεύει ιδιαίτερα για καθημερινά δρομολόγια και μικροδουλειές. Σκέφτομαι να πάω στο suzuki adress 125, καθώς είναι σε προσφορά γύρω στα 2100 ευρώ. Φαίνεται οικονομικό στη συντήρηση και στα καύσιμα και από θέμα αξιοπιστίας φαντάζομαι θα είναι κομπλέ αφού είναι suzuki. Εδώ βέβαια σταματάνε οι γνώσεις μου για το συγκεκριμένο σκουτεράκι, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας. Το έχει οδηγήσει κανείς; Αξίζει τα λεφτά του; Είναι όντως οικονομικό στις μετακινήσεις σέρβις; Να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από θέμα βλαβών/μικροπροβλημάτων;
Η χρήση του θα είναι για καθημερινό μηχανάκι για να πηγαίνω στη δουλειά, 20 χιλιόμετρα κοντά πήγαινε-έλα σε καθημερινή σχεδόν βάση + μικροδουλειές, σούπερμάρκετ, χρήση για περαιτέρω μετακίνηση μέσα στην πόλη. Γενικά, όπως έχετε καταλάβει θέλω κάτι οικονομικό που να μην απαιτεί πολλά πράγματα. Να αναφέρω επίσης, ότι δεν έχω καμία εμπειρία με σκούτερ. Αναμένω τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!