Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Προσφορά για αγορά νέας μοτοσικλέτας

Νέο μέλος Το avatar του/της lockonzero

Cool Προσφορά για αγορά νέας μοτοσικλέτας

Καλησπέρα σε όλους

Αποφάσισα να μπω κι εγώ στον κόσμο των δικύκλων και ψάχνω να βρω το όχημα που θα με συντροφέψει ^^

Έχω -μάλλον- καταλήξει σε Honda Hornet 750 κάποιο από τα 2 πρόσφατα μοντέλα (2023 ή 2025)

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Ζήτησα τηλεφωνικά προσφορά από γνωστό honda κατάστημα και πρακτικά στο mail που έλαβα είπαν 7990€ για το μοντέλο του 2023 με "δώρο" την πινακίδα και τα τέλη κυκλοφορίας. Το μηχανάκι ακόμη και στο ίδιο τους το site το βλέπω 7750€.

Βγάζει νόημα η προσφορά που μου έκαναν; Πόσο περίπου είναι τα τέλη και η πινακίδα για ένα νέο μηχανάκι 750cc;

Θα ρωτήσω και αλλού για προσφορές απλά επειδή είμαι νέος στον χώρο (και δεν έχω ξαναπάρει νέο όχημα) ήθελα να δω αν είναι λογική η φάση ώστε να μπορώ να κρίνω και τα επόμενα που θα ακούσω

Σας ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    βγαίνει βάσει ρύπων νομίζω (99 για το Hornet) και ένα ποσό για την πινακίδα

Δεν νομίζω οτι έχει μεγάλη απόκλιση απο το ποσό που σου έδωσαν, πάρε και απο αλλού προσφορές και πράξε αναλόγως

Το οδήγησες καθόλου το Hornet ? Για το facelift πας ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    βγαίνει βάσει ρύπων νομίζω (99 για το Hornet) και ένα ποσό για την πινακίδα

Δεν νομίζω οτι έχει μεγάλη απόκλιση απο το ποσό που σου έδωσαν, πάρε και απο αλλού προσφορές και πράξε αναλόγως

Το οδήγησες καθόλου το Hornet ? Για το facelift πας ?
    Ναι νομίζω πως έτσι θα κινηθώ. Θα πάρω προσφορές και θα δω. Περισσότερο η ερώτηση είναι αν είναι στα αλήθεια δώρο έτσι όπως το παρουσιάζουν xD

Δεν το έχω οδηγήσει, και δεν το είχαν για test ride στο συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω κάνει μια αίτηση στην κεντρική φόρμα του honda-motorcycles και θα δείξει. Στο μεταξύ όπου ζητήσω προσφορές θα δω μήπως και το έχουν διαθέσιμο.

Η αλήθεια είναι πως το facelifted δε μου αρέσει οπτικά - δηλαδή αυτή η μούρη που του έχουν βάλει μου θυμίζει το ΜΤ07 το οποίο δε μου αρέσει ιδιαίτερα (πάντα οπτικά μόνο).
    Είδα οτι δεν είναι και τόοσο τρομερές οι αλλαγές οπότε αν μπορέσω μάλλον θα πάω για το προηγούμενο μοντέλο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lockonzero Προβολή μηνύματος
    Ναι νομίζω πως έτσι θα κινηθώ. Θα πάρω προσφορές και θα δω. Περισσότερο η ερώτηση είναι αν είναι στα αλήθεια δώρο έτσι όπως το παρουσιάζουν xD

Δεν το έχω οδηγήσει, και δεν το είχαν για test ride στο συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω κάνει μια αίτηση στην κεντρική φόρμα του honda-motorcycles και θα δείξει. Στο μεταξύ όπου ζητήσω προσφορές θα δω μήπως και το έχουν διαθέσιμο.

Η αλήθεια είναι πως το facelifted δε μου αρέσει οπτικά - δηλαδή αυτή η μούρη που του έχουν βάλει μου θυμίζει το ΜΤ07 το οποίο δε μου αρέσει ιδιαίτερα (πάντα οπτικά μόνο).
    Είδα οτι δεν είναι και τόοσο τρομερές οι αλλαγές οπότε αν μπορέσω μάλλον θα πάω για το προηγούμενο μοντέλο.
    Το προηγούμενο μοντέλο το ξεστοκαρει γι αυτο εχει την τιμή 7990 είναι 700 ευρώ κάτω απο την αρχική του οπότε εάν σου αρέσει αυτής της χρονιάς να το κλείσεις γρήγορα γιατί δεν θα παράξουν αλλα, όντως έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους εκτός απο την μάσκα και την οθόνη, μοτέρ αναρτήσεις φρένα είναι ακριβώς τα ίδια, τα τέλη είναι 55 ευρώ στο hornet , τώρα ο έμπορος λέει δώρο τα τέλη και την.πινακιδα και βάζει κάποια άλλα έξοδα μέσα και την τιμή 7750 που γράφει για να τραβήξει κόσμο, με 8 χιλ να ξέρεις αγοράσεις πολύ μηχανή που και καλό σχολείο είναι κια δεν θα την βαρεθείς εύκολα καθότι εχει κοντά 95 ίππους, το μόνο μειονέκτημα του είναι το 160 πισω ελαστικό που δεν ταιριάζει σε street μηχανή αλλα και πάλι στην αρχή σου είσαι αποτε μια χαρά θα σου φανεί. Τεστ το δίνει πάντως ο Σαρακακης το έχω πάρει εγώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Το προηγούμενο μοντέλο το ξεστοκαρει γι αυτο εχει την τιμή 7990 είναι 700 ευρώ κάτω απο την αρχική του οπότε εάν σου αρέσει αυτής της χρονιάς να το κλείσεις γρήγορα γιατί δεν θα παράξουν αλλα, όντως έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους εκτός απο την μάσκα και την οθόνη, μοτέρ αναρτήσεις φρένα είναι ακριβώς τα ίδια, τα τέλη είναι 55 ευρώ στο hornet , τώρα ο έμπορος λέει δώρο τα τέλη και την.πινακιδα και βάζει κάποια άλλα έξοδα μέσα και την τιμή 7750 που γράφει για να τραβήξει κόσμο, με 8 χιλ να ξέρεις αγοράσεις πολύ μηχανή που και καλό σχολείο είναι κια δεν θα την βαρεθείς εύκολα καθότι εχει κοντά 95 ίππους, το μόνο μειονέκτημα του είναι το 160 πισω ελαστικό που δεν ταιριάζει σε street μηχανή αλλα και πάλι στην αρχή σου είσαι αποτε μια χαρά θα σου φανεί. Τεστ το δίνει πάντως ο Σαρακακης το έχω πάρει εγώ.
    Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το συγκεκριμένο και μόνο απο την προοπτική. Πραγματικά ελπίζω στο test ride να μου ταιριάξει ^^

Μέλος
    Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις προσφορές από πολλές honda. Καλές τιμές δίνει και η honda Ν Μάκρης.
    Στη θέση σου θα πήγαινα για το τετρακυλινδρο https://www.honda-motorcycles.gr/range/CB650R/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις προσφορές από πολλές honda. Καλές τιμές δίνει και η honda Ν Μάκρης.
    Στη θέση σου θα πήγαινα για το τετρακυλινδρο https://www.honda-motorcycles.gr/range/CB650R/
    Θα πάρω και από αλλού εννοείται, κρατάω και τη Honda Νέας Μάκρης

Μπορείς να αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου για το CB650R; Έχω διαβάσει κάποιες συγκρίσεις online ελάχιστα

Μέλος
    Είναι τετρακυλινδρο, έχει βελούδινο δούλεμα, λαστιχο πίσω 180 όπως αρμόζει σε αυτές τις μηχανές, κινητήρας άσπαστος (όχι ότι ο 750 είναι κακος), στα ματια μου πιο ομορφο, καλύτερη ποιοτικά...

Παρε προσφορές και δες τι παίζει είτε στο ενα είτε στο αλλο
    Τελευταία τροποποίηση από Nikos77; 29/05/2025 στις 12:34.

Μέλος
    To 650 ειναι ουσιαστικά ο συνεχιστής των ορθοδόξων hornet του παρελθόντος, στα ψηλά δουλεύει πολύ καλά, στα χαμηλά δεν θα έχεις παράπονο αφού μπορεί άνετα να δουλεύει και εκεί, τα περιφερειακα του είναι ανώτερα από το 750 και η γενικότερη κατασκευή του γι αυτό και κοστίζει 9400 η απλή έκδοση και 9800 με το αυτόματο κιβώτιο. Απλά αν είσαι ψηλός πάνω από 1,85 δεν θα σε βολέψει καθότι ειναι αρκετά μικρό σε διαστάσεις

Με καταστρέψατε με το 650 πάνω που νόμιζα πως είχα κατασταλάξει xD

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Σε διαφορετικούς αγοραστές απευθύνονται τα 2 , η σύγχρονη πρόταση είναι το Hornet 750 , με περισσότερα κυβικά, δικύλινδρο, ήχο, οικονομία, με καλύτερη απόδοση
    σε χαμηλότερες στροφές.

Το CB650R είναι νεο-ρετρό, που προτάσει αισθητική κυρίως και ένα στυλ με ποιοτική εμφάνιση , αν και κάπου έχω δει κάτι λαιμούς εξάτμισης να ξεφτίζουν.

Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα σε συγκριτικά τεστ και πιστεύω οτι αν το ξαναέβγαζε η Honda σήμερα, γιατί έχει ήδη αρκετά χρονάκια στην αγορά,
    θα το έβγαζε με το κινητήρα του Hornet παρόμοιας διάταξης και χρονισμού ανάφλεξης με τα περισσότερα μηχανάκια της κατηγορίας.

Οδήγησε τα και τα 2 να είσαι σίγουρος και οτι σου αρέσει περισσότερο.

Βλέπω τον Μάιο να με χαιρετάει και να μην έχω ακόμα μηχανάκι xD

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα τα δοκιμάσω πριν πάρω κάποια απόφαση

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά νέας Μοτοσικλέτας
    από ferox24 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2022, 14:52
  2. Πρωτάρης για αγορά νέας μηχανής
    από guardian στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2015, 07:47