...το 800αρι το εχει παρει κανεις απο δω μεσα να μας πει εντυπωσεις ?
Ειτε το PRO ειτε το Rally ?
...το 800αρι το εχει παρει κανεις απο δω μεσα να μας πει εντυπωσεις ?
Ειτε το PRO ειτε το Rally ?
Χλωμό... Δεν θα το είχε γράψει;
Εκτός ξέρω εγώ αν ντρεπόταν...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το έχει φέρει πελάτης στο μαγαζί, εντύπωση μου έκανε πόσο λεπτή και στενή σχεδίαση έχει, σε αντίθεση με τα dicepticon μπαούλα του είδους.
Ο πελάτης δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα, μόνο μια ανησυχία μην βγάλει κατεμιτιδα στους εκκεντροφόρους.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Συμφωνω απολυτα.
Απορω.Πρεπει να εχω πολυ περιεργο γουστο τελικα.
Σε τοσους λιγους αρεσε ενα τοσο στενο-ψηλο-σπαρτατικο μηχανακι, με 95 αλογα και τα παντα ολα επανω ?
Ηταν ο μονος κινεζος που θα αγοραζα.
Παν και παιρνουν κατι μπαουλα 300 κιλα λες και θα κανουν τον γυρο του κοσμου και φτανουν τελικα μεχρι την Κρυα στη Λειβαδεια.
Οδηγησα το pro και ο φίλος που το πήρε το έδωσε πριν λίγο καιρό και περιμένει το rally που και αυτο θα το οδηγήσω
Πανάλαφρο,γκάζι φουλ και γενικά πολεμικό για τρελά γούστα στο χώμα.
Εξαιρετικό σύνολο απλά η ποιότητα κατασκευής δεν.
Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα λένε![]()
Πιο πολυ με τρομαζει που λενε κατοχοι (απο forums, reddit κλπ) για την επαρκεια ανταλλακτικων.
Κι οχι μονο Ελλαδα αλλα παγκοσμιως.
Κανενα σοβαρο δικτυο.Ψιλο αρπα-κόλλα η κατασταση.
Κι αυτος ο μυθος με την συμβατοτητα απο KTM αφορα μονο καποια μηχανικα μερη.
Χαζοψαχνοντας βεβαια ειδα οτι το νεο Transalp πωλειται απο την επισημη αντιπροσωπεια στα 10.500 !!!
Ε θα επρεπε νομιζω ο κινεζος να εχει πολυ μεγαλυτερο gap τιμής για να ανταγωνιστει ενα ονομα σαν τη Honda.
Εχει το απλο γνωστος .
Το πιασα στα χερια μου και το εκανα μια μανουβρα μπρος πισω για να το καβαλησω .1ο σοκ ....πουπουλο !
Ανεβαινω , ξεκιναω και ολα μου φαινονταν τοσο ευκολα!!
Οπως ειπωθηκε , η ποιοτητα κατασκευης ( επειδη το κοιταξα καλά καλά που λενε ) μου φανηκε οχι χαλια , αλλα καποια σκαλια κατω απο χοντα , παλιά κτμ κτλ.
Γκαζι ειχε παντου .Σου το βγαζει να το πας γρηγορα και για τη δική μου οπτική ειναι και ωραίο σαν μηχανακι.
Το μονο που δεν μου αρεσε , αλλα πολύ , ειναι ο ηχος του κινητηρα ....δεν εχει αυτο το γουργουρισμα που λενε.Δουλευει λες και το κανει απο υποχρεωση.
Εμενα μου αρεσει να ακουω τον κινητηρα της μηχανης μου και τις γκαζιες να τις ριχνω για παρτη μου .
Αυτο το μηχανακι δεν θα το επαιρνα μονο και μονο για αυτον τον λογο.
για πιο λόγο να πάρει κάποιος έμπειρος ενα οποιοδήποτε ράβε - kove αντί κάτι επωνυμο μεσαίας κατηγορίας ?
για τα παραπάνω μπλιμπλίκια ?
για τα παραπάνω άλογα (που δεν ξέρεις πόσα από αυτά θα θέλουν συχνότερη υποστήριξη) ?
για την αισθητική πανδαισία?
για την μόδα (το τελευταίο μου κάθεται καλύτερα ως επιχειρημα απο τα προηγούμενα) ?
Αν είσαι γκρουπ 20-30 να το καταλάβω και με γειά σου, αν είσαι 40+ (και ασχολείσαι κανα 2 δεκαετίες τουλάχιστον με τα οχηματα) μου κάνει εντύπωση
you rise you fall you're down then you rise again
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Χρήστο για το συγκεκριμένο δεν είναι έτσι νομίζω. Η απαίτηση στην θεωρία βέβαια για μεσαίο adventure που δεν θα ήταν φάλαινα , αλλά ελαφρύ, πολεμικό με γκάζι υπήρχε ανέκαθεν. Στην θεωρία όπως προείπα όλοι αυτό ζητούσαν και όχι μηχανάκια 210+ κιλών. Το Kove τα τικάρει όλα σχεδόν αυτά τα κουτάκια, αλλά λίγο οι επιφυλάξεις για την ποιότητα, λίγο το γεγονός ότι οι περισσότεροι όταν πάμε ταμείο τελικά καταλήγουμε στην πιο συντηρητική επιλογή (και από άποψη χαρακτηριστικών εννοώ) το κρατανε μάλλον χαμηλά στις πωλήσεις σε σχέση με τους έτερους κινέζους.
Σε αρκετά έχει ραγίσει το μοχλικό.
Με το χέρι στην καρδιά αν ήθελα σύγχρονο ον ΟΦ δηλαδή μηχανάκι να ταξιδεύω άσφαλτο και χώμα θα αγόραζα Τ7 γιατί δεν σπάει δεν χαλάει και έχει τα τελείως απαραίτητα.
Τα KOVE μου αρέσουν, ειδικά το 450 αλλά να περάσουν πρώτα 4-5 χρόνια να δούμε πως θα πάνε.