Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Ψηφιακό κοντέρ SYM JET X 125cc

Νέο μέλος

Ψηφιακό κοντέρ SYM JET X 125cc

Καλησπέρα παιδία, έχω ένα SYM JET X 125 του 2021 (πρώτο μου δίκυκλο) και είναι να περάσω το πρώτο ΚΤΕΟ σύντομα.

Το πρόβλημα είναι ότι τον προηγούμενο μήνα λόγω ενός θέματος που είχα με τη μπαταρία και μου έσβηνε το μηχανάκι σε κάθε τράνταγμα (ένα από τα καλώδια της μπαταρίας είχε χαλαρώσει και έχανε επαφή), μου μηδενίστηκε ο χιλιομετρητής από το ψηφιακό κοντέρ και γύρισε μόνο του στο 0...
    Υποθέτω ότι από τα πολλά σβησίματα που έφαγε μέχρι να το πάρω χαμπάρι και να διορθώσω το θέμα με τη μπαταρία , κάτι στη μνήμη του κοντέρ έκανε reset. Το σκούτερ είχε λίγα χιλιόμετρα καθώς δεν χρησιμοποιούνταν πολύ (~4000 km).

Βλέπω τώρα ότι για το ΚΤΕΟ αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως "πείραγμα" και να έχω θέμα.

Ξέρει κάποιος τί μπορώ να κάνω για να μην έχω θέμα με το ΚΤΕΟ ή εάν γίνεται να επαναφέρω με κάποιο τρόπο τα χιλιόμετρα στην σωστή ένδειξη;

Πέρασε το ΚΤΕΟ κανονικά και πες δεν έκανα καθόλου χιλιόμετρα.
    Κερδισμένος θα είσαι με 4000 χλμ λιγότερα στη μεταπώληση

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Τα διανυθέντα χλμ, δεν αποθηκεύονται μόνο στη μονάδα του κοντερ, αποθηκεύονται και σε αυτή του κινητήρα.
    Θα πρότεινα να πας σε κάποιο επίσημο συνεργείο να σου επαναφέρει το κοντέρ στα σωστά χλμ.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Τα διανυθέντα χλμ, δεν αποθηκεύονται μόνο στη μονάδα του κοντερ, αποθηκεύονται και σε αυτή του κινητήρα.
    Θα πρότεινα να πας σε κάποιο επίσημο συνεργείο να σου επαναφέρει το κοντέρ στα σωστά χλμ.
    Από ότι καταλαβαίνω αναφέρεσαι σε μια διαδικασία παρόμοια με των αυτοκινήτων όπου ο μηχανικός μπορεί να συνδεθεί στον εγκέφαλο και να τσεκάρει/επεξεργαστεί δεδομένα;
    Δεν γνωρίζω αν το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε μηχανάκια αλλά θα το τσεκάρω ευχαριστώ.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gr1m Προβολή μηνύματος
    Από ότι καταλαβαίνω αναφέρεσαι σε μια διαδικασία παρόμοια με των αυτοκινήτων όπου ο μηχανικός μπορεί να συνδεθεί στον εγκέφαλο και να τσεκάρει/επεξεργαστεί δεδομένα;
    Δεν γνωρίζω αν το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε μηχανάκια αλλά θα το τσεκάρω ευχαριστώ.
    Σε μηχανάκια εφαρμόζεται ήδη, σε όλα τα μηχανακια δεν ξέρω.

Παρόμοια θέματα

1. ψηφιακο κοντερ σε adventure 640
    από sanguini στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2008, 13:50
  2. Peugeot Jet Force 125cc
    από WHiTeDoVe στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 17:38
  3. ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΝΤΕΡ
    από ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 12:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •