Όχι ρε τα καθίκια πάλι.
Υπομονή σου εύχομαι και να την βρείς σύντομα.![]()
πινακίδα έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ Ζ750 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΚΤΗ.ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΝ ΤΗ ΒΡΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΙΤΕ ΦΟΤΟ.
γιατί αν περιμένεις να το βρει κανείς μόνο με το Ζ750S μαύρο δεν πρόκειται
![]()
![]()
![]()
Μπορεις μηπως πληροφοριακα να μας πεις πως ηταν κλειδωμενο το μηχανακι, και σε τι μερος![]()
3 κλειδαριες και μαλιστα abus
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ. ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΖΜ 0675.
ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΚΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΟΛΟ.
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
Φιλε μου τωρα τι να λεμε παλι τα ιδια και τετοια.....
Γαματα...
Πιθανον καποιος να τρακαρε με το ιδιο μηχανακι και να του βγηκε το κοστολογιο ο κουκος αηδονι...και να ηθελε το δικο σου για ανταλακτικα...ψαξε σε συνεργια,βαφεια και τα λοιπα.
Αλλα παλι να το ειχες τοσο καλακλειδωμενο και να στο σηκωσανε παλι,πρεπει να ητανε επαγγελματιες τα καθικια..
Φιλε μου οπως και να εχει καλο κουραγιο....
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Γ@Μησε τα ...σηκωνουν αβερτα μηχανες,θα εχω υποπσιν μου παντως,πριν λιγες μερες στα μετεωρα σηκωσαν ενα varadero
Μακάρι να βρεθεί.....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πω, πω ρε φίλε......τι κακό ήταν αυτό.......αλλά πρέπει να ήταν πολύ καλά οργανωμένη δουλειά, μόνον η άγκυρα έλειπε και πάλι το σήκωσαν.....κουράγιο. Πραγματικά κουράγιο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Πατρίδα λυπάμαι για την μηχανή σου. Μακάρι να βρεθεί σύντομα.
Καλά... άμα έφαγαν αυτό τι μένει να κάνει κανείς; να το χτίσει το μηχανάκι;
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
καi με συναγερμο και με λουκετα ,αν γινει στοχος ......
μην σε παρει απο κατω φιλε ,μακαρι να βρεθει......![]()
![]()
κριμα και παλι ρε γμτ