Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ Bike Accessories

ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ Bike Accessories

Όλοι χαιρόμαστε με την άνθηση της μοτοσυκλέτας τα τελευταία χρόνια.Κάποιοι ασυνείδυτοι έμποροι όμως έχουν γεμίσει την αγορά με κακής ποιότητας αξεσουάρ ,made in china ή taiwan. Στις 22/11 από το κατάστημα Bike accessories, Κυψελης 76, Κυψέλη, αγόρασα ένα αδιάβροχο παντελόνι μάρκας Schutz. Στις 24/11 που έβρεχε, το φόρεσα πρώτη φορά και γέμισα νερά. Την άλλη μέρα πήγα στο μαγαζί να το αλλάξω και μου είπαν "άφησέ το να το δει αντιπρόσωπος, και αν το εγκρίνει θα το αλλάξουμε"! Όταν τους ρώτησα πως θα κυκλοφορήσω αφού βρέχει συνέχεια, μ'εδιωξαν ευγενικά μεν, ειρωνικά δε,αρνούμενοι κάθε ευθύνη.Έτσι έχασα 36 ευρώ επειδή έπεσα σε κακούς εμπόρους. Προσοχή λοιπόν τι αγοράζετε και από που αγοράζετε. Τα μαγαζιά της γειτονιάς δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Ακόμα και όταν μεγαλώνουν, κρατάνε την τριτοκοσμική νοοτροπία τους. Όσο για το αδιάβροχο, αγόρασα από αλλού.
    Έγινε και καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Swstos!

..Etsi prepei,xtypa toys mia katagelia mpas kai strwsoune...an kai eimai tis apopsis oti h metafora apo stoma se stoma tis asximis empirias(Sic) sou einai to kalitero.
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν και τα 2... το θέμα είναι να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα και για τους υπόλοιπους... όχι μόνο για την πάρτη σου , αλλιώς και πάλι μπαίνεις παίχτης στην δική τους νοοτροπία...σωστη λοιπόν η καταγγελία , μακάρι να δουλέψει καλύτερα... στην Ευρωπη μια αντιστοιχη καταγγελία έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες για το καταστημα...

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Δυστυχώς είναι κάποιοι έμποροι που σκέφτονται βραχυπρόθεσμα.

Κοιτάνε να σου φάνε τα 36? κι ας μείνεις δυσαρεστημένος και δεν σκέφτονται πόσα άλλα ? θα πήγαινες μελλοντικά να τους αφήσεις αν ήσουν ένας ευχαριστημένος πελάτης...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Επίσης καλό θα ήταν να στείλεις επιστολή μέσω της Γ.Γ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Τηλέφωνο: 1520
    Web: www.efpolis.gr

Η άποψή μου είναι ότι μόνο έτσι θα αλλάξει το σκηνικό. Θα πάρει δεκαετίες βέβαια, αλλά από την άλλη πριν 3-4 χρόνια όχι EFPOLIS δεν είχαμε, αλλά ούτε καν e-gov, Taxis και άλλα τέτοια.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Λοιπών μόλις έμαθα πως το ίδιο προιόν αποσύρθηκε από κατάστημα στη Μεσογείων ως ελατωμματικό ! Άρα πουλάνε σκάρτα προιόντα.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ Bike Accessories

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman

Αγαπητέ Συνάδελφε, θεμιτή η καταγγελία σου αλλά όπως κάθε καταγγελία πρέπει να γίνετε επώνυμα.

Εάν θέλεις στείλε (στο glykos@moto.gr) τα στοιχεία σου και κάποια στοιχεία με την συνδιαλλαγή και τι τελικά έγινε (το αφίσες απλά εκεί? στο άλλαξαν?) για να γίνει επικοινωνία με το κατάστημα.

Σε διαφορετική περίπτωση η καταγγελία θα θεωρηθεί "άκυρη".
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator

Re: Re: ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ Bike Accessories

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Αγαπητέ Συνάδελφε, θεμιτή η καταγγελία σου αλλά όπως κάθε καταγγελία πρέπει να γίνετε επώνυμα.

Εάν θέλεις στείλε (στο glykos@moto.gr) τα στοιχεία σου και κάποια στοιχεία με την συνδιαλλαγή και τι τελικά έγινε (το αφίσες απλά εκεί? στο άλλαξαν?) για να γίνει επικοινωνία με το κατάστημα.

Σε διαφορετική περίπτωση η καταγγελία θα θεωρηθεί "άκυρη".
    Δρομολογήθηκε η καταγγελία στο κατάστημα και αναμένουμε επίσημη απάντηση
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε.... και πως το γράφουμε...

Εγώ από την άλλη μεριά μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα παιδιά του Bike Accessories στην Κυψέλη.....

Πολύ φιλικά και εξυπηρετικά.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε.... και πως το γράφουμε...

Εγώ από την άλλη μεριά μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα παιδιά του Bike Accessories στην Κυψέλη.....

Πολύ φιλικά και εξυπηρετικά.....
    Κι εγώ επίσης!

Μου άλλαξαν tank bag της Oxford (ξέρετε αυτά που λένε Life long Guarantee) μετά από 2 χρόνια χρήσης!

Μου φαίνεται έως και ύποπτο το πρώτο μύνημα του postman να είναι για καταγγελία.

Στο προηγούμενο τεύχος περιοδικού είδα επίσης καταγγελία κατά του Bike Accessories.

Και ερωτώ:
    Είναι τυχαίο γεγονός ότι αυτές οι 2 καταγγελίες έπεσαν μέσα σε 1 μήνα στην αντίληψή μου, και ότι μέσα στον ίδιο μήνα έκανε εγκαίνια καινούριο κατάστημα Bike Accessories????????
    Και μάλιστα στην Καλλιρρόης ?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κι εγώ επίσης!

Μου άλλαξαν tank bag της Oxford (ξέρετε αυτά που λένε Life long Guarantee) μετά από 2 χρόνια χρήσης!

Μου φαίνεται έως και ύποπτο το πρώτο μύνημα του postman να είναι για καταγγελία.

Στο προηγούμενο τεύχος περιοδικού είδα επίσης καταγγελία κατά του Bike Accessories.

Και ερωτώ:
    Είναι τυχαίο γεγονός ότι αυτές οι 2 καταγγελίες έπεσαν μέσα σε 1 μήνα στην αντίληψή μου, και ότι μέσα στον ίδιο μήνα έκανε εγκαίνια καινούριο κατάστημα Bike Accessories????????

tha diksei pantos ta stoixeia toy anthropou yparxoun
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Και ερωτώ:
    Και μάλιστα στην Καλλιρρόης ? [/B][/QUOTE ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ . ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΑΧΕΙΣ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    Και ερωτώ:
    [/QUOTE ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ . ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΑΧΕΙΣ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ! [/B]
    Δεν θέλω να μου χαρίσεις την μοτό σου

Δεν είμαστε αντίπαλοι εδώ, καταναλωτής είμαι κι εγώ και δεν έχω να κερδίσω τίποτα απο τα Bike Accessories, ούτ είχα καμια πρόθεση να σε προσβάλλω.

Δεν είπες αν τελικά στο άλλαξαν το αδιάβροχο
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Μην είστε καχύποπτοι....ο άνθρωπος έκανε (και σωστά κατά την γνώμη μου) μία καταγγελεία, απο την στιγμή που την κάνει επώνυμα δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς....

Σε όλους τους έμπορους θα τύχει σκάρτο προιόν, είναι καθαρά θέμα το πώς θα αντιμετωπίσεις τον πελάτη μετά....Δεν ξέρω καθόλου το κατάστημα μια που δεν είμαι απο Αθήνα και για να πω και την αλήθεια απο την στιγμή που έγινε καταγγελία είτε σας φαίνονται καλά παιδιά είτε όχι , δεν έχει καμία σημασία....

ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΜΕΣΑ ,ΩΣ ΑΠ΄ΤΟ ΝΟΜΟ ΩΦΕΙΛΑΝ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝ.ΚΑ. (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΧΥΡΩΤΟΙ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ . ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΚΕ ACCESSORIES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ . ΚΡΥΒΟΝΤΕ ;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάθος προϊόν απο ebay
    από mavro provato στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2010, 17:47
  2. Ποιο Bike Computer και απο που?
    από Zzz750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2006, 14:17
  3. Νεο προιον απο την θυγατρικη της AMAN telemarketing!
    από n1k3man στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 17:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF