Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ανεμοθραυστης

Ανεμοθραυστης

Καθε Κυριακη (τουλαχιστον )βγαινω εθνικη για βολταρακι με αλλους τρελους μηχανοβιους(οχι οσο εμενα :hypnotize ).Ολοι εχουν Super Sport μηχανες, ή Sport Touring.
    Στην αρχη (οταν πρωτοπηρα τη μηχανη) δε το περιμενα...αλλα στις στροφες...δεν εχω κανενα προβλημα! Ακολουθαω μια αξιοπρεπεστατα ακομη και τα SS. Το προβλημα παρουσιαζεται...εντονο...στις ευθειες !
    Ακομα και πανω στο ντεποζιτο να πεσω...ισα που περναω τα Fazer 600 της παρεας. Ασε που νιωθω σα τους σβουρους με τα παπακια που ψαρωνουν για να παρουν 3,45646 χλμ/ωρα παραπανω
    Αναγκαζομαι λοιπον να ζητησω απο μια aftermarket ζελάτινα.
    Επειδη ομως ειμαι τρελος ψιρας και τη ζελατινα θελω να τη βαζω μονο οταν βγαινω για βολτα εκτος,...δε θελω να τρυπησω τη μασκα μου. Βρηκα λοιπον ζελατινα GIVI που δε τρυπας μασκα.
    Απο που λοιπον θα παω για να την παρω πιο φτηνα?(μαγαζι και ποσο?)Απο καμια Ιταλι, Αγγλια πεζει καμια παραγγελισ?
    Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    φιλε μου συγνωμη κιολας αλλα εγω θα σου πω μονο οτι εβαλα της ERMAX ζελατινα και ειμαι ευχαριστημενος........αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 ευρα.θα κοιταξω και θα σου πω απο που και ποσο σιγουρα αυριο....
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ψαξε το σχετικο ποστ μου για ζελατινες και καθρεφτες

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Ανεμοθραυστης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Καθε Κυριακη (τουλαχιστον )βγαινω εθνικη για βολταρακι με αλλους τρελους μηχανοβιους(οχι οσο εμενα :hypnotize ).Ολοι εχουν Super Sport μηχανες, ή Sport Touring.
    Στην αρχη (οταν πρωτοπηρα τη μηχανη) δε το περιμενα...αλλα στις στροφες...δεν εχω κανενα προβλημα! Ακολουθαω μια αξιοπρεπεστατα ακομη και τα SS. Το προβλημα παρουσιαζεται...εντονο...στις ευθειες !
    Ακομα και πανω στο ντεποζιτο να πεσω...ισα που περναω τα Fazer 600 της παρεας. Ασε που νιωθω σα τους σβουρους με τα παπακια που ψαρωνουν για να παρουν 3,45646 χλμ/ωρα παραπανω
    Αναγκαζομαι λοιπον να ζητησω απο μια aftermarket ζελάτινα.
    Επειδη ομως ειμαι τρελος ψιρας και τη ζελατινα θελω να τη βαζω μονο οταν βγαινω για βολτα εκτος,...δε θελω να τρυπησω τη μασκα μου. Βρηκα λοιπον ζελατινα GIVI που δε τρυπας μασκα.
    Απο που λοιπον θα παω για να την παρω πιο φτηνα?(μαγαζι και ποσο?)Απο καμια Ιταλι, Αγγλια πεζει καμια παραγγελισ?
    Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!
    εγω εβαλα της μπαρακουντα και ειμαι οκ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	38,1 KB 
ID:	38258

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman

Re: Re: Ανεμοθραυστης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Δές αυτή του Lazio! Έχει βάλει αυτή που ΔΕΝ χρειάζεται να τρυπήσεις τη μάσκα! Έχει και σχετικό thread.

Εγώ πάντως έβαλα της Ermax και την τρύπησα! Μπορώ να πώ πως είναι γαμάτη και του πάει πολύ!

.Με κουράσατε.Πάω βόλτα Το avatar του/της br492

Re: Re: Ανεμοθραυστης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Την ίδια έχω και εγώ απο το καλοκαίρι,μια χαρα είναι

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ