Γεια σας κοπέλια! Μπας και κατέχει κανείς το διάκενο για τσι βαλβίδες του inova honda 125? Τσι μετρούμε κρύες γι χλιαρές? Ανε κατέχετε πέτε μου και δώρο ένα αρνί ξεπροβιδισμένο και σφαμένο!
Ώρα καλή:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σας κοπέλια! Μπας και κατέχει κανείς το διάκενο για τσι βαλβίδες του inova honda 125? Τσι μετρούμε κρύες γι χλιαρές? Ανε κατέχετε πέτε μου και δώρο ένα αρνί ξεπροβιδισμένο και σφαμένο!
Ώρα καλή:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδή βλέπω ότι η ερώτηση λαμβάνεται ως πλάκα λόγω της διαλέκτου,πρέπει να σας πω ότι ισχύει και αν ξέρει κάποιος ας δώσει..γνώση βοήθειας!![]()
![]()
Το αρνί ισχύει ??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παραδόπιστε...... κι αν αλλάξει το αρνί με ρακές πάλι μέσα δεν είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το αρνί ισχύει ??
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γειά σου μπρε σύντεκνε!Με ένα πρόχειρο googleάρισμα δε βρέθηκε κάτι επίσημο,ένα αποτέλεσμα όμως οδήγησε σε ένα άλλο φόρουμ που ένα παληκάρι έλεγε 0,05 και στις δύο βαλβίδες το καρμπυρατεράτο,0,10 και στις δύο το ψεκαστό!Δε ξέρω αν αυτα είναι σωστά νούμερα,αλλά αν είναι θέλω ρακάκι και ένα γουλίδι αίγα!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Κουμπάρο, όντε το είχα εγώ το καρμπυρατεράτο, το ρύθμιζα στο 0,05 και στση δυο και πάντα κρύο.
Το ψεκαστό και πάντα κρυγιό ρυθμίζεται ετσά σύμφωνα με το manual:
Valve clearance (intake): KALT 0,10 +/- 0,02
Valve clearance (exhaust): KALT 0,10 +/- 0,02
(αλλά εδά θωρώ ότι τα ίδια στα είπε και το κοπέλι αποπάνω οπότε...συγνώμη για το echo)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Συντεκνοκούμπαροι νά'χετε γεια ναστε καλά
να πίνετε ρακάκια,σα ρθείτε και προς τα ΄παε
θα σφάξω και ριφάκια.![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ παίδες.....!!!!