Καλημέρα σε όλους εσάς που θα μπείτε.
Καληνύχτα σε μένα που βγαίνω. Αρκετά το ξενυχτίσαμε για απόψε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους εσάς που θα μπείτε.
Καληνύχτα σε μένα που βγαίνω. Αρκετά το ξενυχτίσαμε για απόψε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!
πολυ καλημερααααααα!!!!!σε ολους και ολες!!!του φορουμ και αυτους που γραφουν και στους απλους αναγνωστες!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
καλημεραααα παντου!!:ZZZ:
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Kalhmera re paidia! Alla ti kako kai auto me th nusta. Megalh anakaluyh 8a einai na broun to gonidio ths nustas kai na to 3erizwsoun to atimo...Kai ante shmera den exei douleia. Alla tis alles meres..? H' toulaxiston na bgei frapes se xapaki...(xapaki sketo, xapaki metrio xwris gala kai ta sxetika..). Den einai katastash auth..
Καλημερούδια γλυκά μου Αγγελούδια...!!!
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλημερααα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλημέρα σε όλους τους μοτοσικλετιστές και όχι μόνον.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
για κατσε ρε φιλε ακομα δεν εχουνε γυρισει ολοι!!!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
καλημέρες μεσιμεριανές![]()
![]()
βρέστε ένα φλουρί και δόστε το του μ@λ@κα να ησυχάσουμε που έχει κλειστεί μέσα από τα χιόνια και έχει λαλίση. Μας έχει πρήξει με ένα φλουρί. Ασταδιάλα πιά.
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Ρε θα τρελαθώ, χιονίζει στην Ξάνθη, αν είναι δυνατόν![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.