Γρηγορα αρπαχτε την πριν την κοπανησει.
Πωπω σαν κατι τριτοκοσμικους κανουμε που αρχιζουν και "αγριευουν" μολις σκασει η ανθρωπιστικη βοηθεια![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Kαι με HONDA.....
Ουφφφ.... γιατί πλακώσαν οι κοπέλες με τα Ζ και την αρχηγό ντIDI και αρχίσαμε και ανησυχούσαμε![]()
Welcome dear lady![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Alles 53 Annes 8eloume gia na er8ei o 8ilikos antixristos![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι? 613 ειναι οι Αννες μας?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατι? 613 ειναι οι Αννες μας?![]()
![]()
![]()
3erw gw ....Anna613 sou leei.... an to 613 einai h hlikia ths tote exoume na kanoume me brikolaka ....![]()
![]()
![]()
ωχ... τι έγινε εδώ ρε παιδιά;
καλώς σας βρήκα δλδ....
μετά απο τόση ώρα και προσπαθεια να περάσω όλα τα εμπόδια εγγραφής μου, χαρούμενη που επιτέλους τα κατάφερα και πήγαν όλα μια χαρά, αρχιζω να ανακαλύπτω τα χμ... διαφορα που συμβαίνουν εδω... και ... να μαι!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, και βέβαια θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτησεις, απορίες κλπ κλπ
Ε, χμ, βρυκόλακας στα αλήθεια δεν είμαι....
Το 613 λοιπόν να ναι άραγε το βάρος μου; ε, όχι!!! πως θα χώραγα αλλωστε σε αυτό το φόρουμ, άσε που το τρανσαλπάκι μου θα χε φτύσει λάδια δλδ...
Τόσες είναι οι μηχανές που καβάλησα πριν αποφασίσω να μπω σε αυτοκίνητο! Σνιφ.... μα τώρα έφτασε η ώρα....
Χεχε....
Αυτά τα ολίγα για αρχή, και δεν ξέρω καν που έχω απαντήσει κι αν όλα πάνε σωστά με αυτό το μήνυμα, ευθύς αμέσως θα φανεί με την αποστολη......![]()
καλως μας ηρθες Αννα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Βρε καλως την !!
Αν αυτο το θρεντ σπασει τα ρεκορ τοτε κερδισω το ταξιδι στη Χαβαη !
Οεεεεεοεεεεεεεεεοοοοοοο !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anna613
![]()
καλώς σας βρήκα δλδ....
μετά απο τόση ώρα και προσπαθεια να περάσω όλα τα εμπόδια εγγραφής μου, χαρούμενη που επιτέλους τα κατάφερα και πήγαν όλα μια χαρά, αρχιζω να ανακαλύπτω τα χμ... διαφορα που συμβαίνουν εδω... και ... να μαι!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, και βέβαια θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτησεις, απορίες κλπ κλπ
Ε, χμ, βρυκόλακας στα αλήθεια δεν είμαι....
Το 613 λοιπόν να ναι άραγε το βάρος μου; ε, όχι!!! πως θα χώραγα αλλωστε σε αυτό το φόρουμ, άσε που το τρανσαλπάκι μου θα χε φτύσει λάδια δλδ...
Τόσες είναι οι μηχανές που καβάλησα πριν αποφασίσω να μπω σε αυτοκίνητο! Σνιφ.... μα τώρα έφτασε η ώρα....
Χεχε....
Αυτά τα ολίγα για αρχή, και δεν ξέρω καν που έχω απαντήσει κι αν όλα πάνε σωστά με αυτό το μήνυμα, ευθύς αμέσως θα φανεί με την αποστολη......![]()
καλως ηρθες Αννα!
τσακα μια-δυο-τρεις-τεσσερεις-πεντε (τεσπα, οσες θελεις)![]()
αραξε και μιλα μας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως μας ηρθες βρε!!!
το βραδυ χλωμο να εισαι στην καπο της πιτας ε?
:rotflmao:
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Παρακαλούνται οι κ.κ. Moderators όπως άρουν άμεσα όλα τα εμπόδια που έχουν θέσει στην εγγραφή γυναικών στο forum!Αρχικά δημιουργήθηκε από anna613
μετά απο τόση ώρα και προσπαθεια να περάσω όλα τα εμπόδια εγγραφής μου
![]()
Καλώς ήλθες και πάλι Άννα!!!
![]()
![]()
![]()
καλώς ήρθες Άννα, στην διαστροφική παρέα του moto.gr![]()
![]()
![]()
:wacko:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από anna613
![]()
καλώς σας βρήκα δλδ....
...
με την αποστολη......![]()
έτσι μιλάνε οι γυναίκες θανάαααααααση
όχι σαν την φίλη σου την πλύστρα! :rotflmao:
καλώς μας βρήκες άννα και ΟΡΘΙΑ ΠΑΝΤΑ με το τρανσαλπάκι σου!
![]()
αχαχαχα.... και διαβασα στην αρχή "διατροφική" και νόημα δεν έβγαζα κανένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
καλώς ήρθες Άννα, στην διαστροφική παρέα του moto.gr![]()
![]()
![]()
:wacko:
Περί διαστροφών ο λόγος λοιπόν!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα πάντως, είναι κάτι παραπάνω από θερμό, ίσως έπρεπε να εγγραφώ με τα χιόνια, χεχε!