Την Παρασκευή παρήγγειλα κάτι πραγματάκια από ΗΠΑ και επειδή εδώ στην μπ…λοπεριοχή που εργάζομαι δεν υπάρχουν διευθύνσεις και κάθε παραγγελία που κάνω την ψάχνω είπα να βάλω ως header το όνομα της εταιρίας….Έρχεται λοιπόν η κοπέλα από το τμήμα αγορών με ένα τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας και ως order request name το δικό μου! Πέραν το ότι άρχισαν να ρωτάνε τι είναι αυτά τα πράγματα(ζελατίνα φιμέ, μπουζί ιριδίου κλπ) και έγινα ρόμπα μου είπαν ότι τα πράγματα,
1.Έχουν κολλήσει στο τελωνείο το κόστος εκτελωνισμού ανέρχεται στα 150€ για κόστος παραγγελίας 80$.
2.Είναι αδύνατο να κοπεί τιμολόγιο στην εταιρία.
3.Δεν πληρώνω 150€ τελωνείο διότι την προηγούμενη φορά που παρήγγειλα από τις Η.Π.Α πέρασαν τελωνείο κανονικά και χωρίς κόστος (ασχέτως που έψαχνα το δέμα 1 εβδομάδα)
Η εκτελωνίστρια της εταιρίας μου πρότεινε να μιλήσω στην DHL που θα μιλήσει με την DHL των Η.Π.Α που θα μιλήσει με τον αποστολέα ο οποίος αν δεχθεί μπορεί να αλλάξει το τιμολόγιο και να ξαναχαρατηρίσει το πακέτο για να έρθει σε εμένα χωρίς χρέωση από τελωνείο.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή απλά πέταξα 75$ διότι τα 150€ που ζητάν οι άθλιοι στο τελωνείο θα τους τα βάλω πουθενά αλλού.
![]()
![]()
![]()