Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Μουσουλμανοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Μουσουλμανοι

http://www.sport24.gr/html/ent/669/ent.103669.asp

Για γελια η για κλαματα??
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Υπομονή ένας μήνας και κάτι έμεινε για να πέσουν οι μάσκες ....(σύμφωνα με τον old man )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εδω κοντευουμε να φτασουμε στα προθυρα Παγκοσμιου Πολεμου, για την μ@λ@κια που μας εχουν "ποτισει" απο τα μικρατα μας ...

Οτι και ν' ανακαλυψει ο ΠαλιανθρωπΑς, ειναι δυσκολο να ξεκαρφωθει η "αρρωστια" ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αν ξεσπάσει θρησκευτικός πόλεμος ,εμείς οι άπιστοι τι θα κάνουμε ;;;;;

.....Να το πάμε στις αναζητήσεις – προβληματισμούς;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αν ξεσπάσει θρησκευτικός πόλεμος ,εμείς οι άπιστοι τι θα κάνουμε ;;;;;
    Κυανόκρανοι στην πράσινη γραμμή.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να διακωμωδει τα πιστευω κανενος. Αν για σενα φαινεται κατι αστειο πρεπει να σεβαστεις οτι για τον αλλο ειναι μεγιστο ζητημα. Απο την αλλη ομως η βια δεν αντιμετωπιζεται με βια γιατι τοτε το οποιο δικιο εχεις χανεται και πεφτεις στο επιπεδο αυτου που κατακρινεις.΄
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

leme kathe toso i pagosmiopoiisi to ena... i pagosmiopoiisi to allo...

tha mas isopedwsei, tha xasoume tin tautotita mas tha allajei ton kosmo...

kai kala ta leme...

alla vlepodas tetoia pragmata re fousti mou trelenomai... milame gia diamaxi pro-mesaiwna style (oikonomaxoi iokonolatreis)

den jerw re paidi mou... den borei, kati allo krivete apo piso...

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να διακωμωδει τα πιστευω κανενος. Αν για σενα φαινεται κατι αστειο πρεπει να σεβαστεις οτι για τον αλλο ειναι μεγιστο ζητημα. Απο την αλλη ομως η βια δεν αντιμετωπιζεται με βια γιατι τοτε το οποιο δικιο εχεις χανεται και πεφτεις στο επιπεδο αυτου που κατακρινεις.΄
    Η διακωμώδηση της πίστης του καθενός, είναι έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του. Την διακωμώδηση της πίστης πρώτος εγώ την ένοιωσα.
    Παρ’όλα αυτά οι προλαλλήσαντες ΔΕΝ κριτικάρουν διακωμωδώντας την πίστη αλλά, τον φανατισμό και την παραφροσύνη που έχει σαν δικαιολογία την πίστη. Εξ’ονόματος της προσβολής του προφήτη τους, κάνουν πράξη την αντιπάθεια που έχουν στην δύση. Αν δεν ήταν πεινασμένοι και εκμεταλλευόμενοι από την δύση, ουδόλως θα ασχολιόντουσαν με το τι μαλακίες γράφει η κάθε εφημερίδα.
    Έχεις δει να ασχολούνται οι δυτικοί με το τι γράφει ή τι γελοιογραφία βάζει για τον Χριστό, μια εφημερίδα στο Τουμπάι η στης Φιλιππίνες?
    Καμία πίστη δεν δικαιολογεί τον φανατισμό. Είναι βλακώδες.
    Γι’αυτό και κριτικάρεται με σατιρικό τρόπο. Γιατί την βλακεία μόνο με σάτιρα την σχολιάζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Η διακωμώδηση της πίστης του καθενός, είναι έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του. Την διακωμώδηση της πίστης πρώτος εγώ την ένοιωσα.
    Παρ’όλα αυτά οι προλαλλήσαντες ΔΕΝ κριτικάρουν διακωμωδώντας την πίστη αλλά, τον φανατισμό και την παραφροσύνη που έχει σαν δικαιολογία την πίστη. Εξ’ονόματος της προσβολής του προφήτη τους, κάνουν πράξη την αντιπάθεια που έχουν στην δύση. Αν δεν ήταν πεινασμένοι και εκμεταλλευόμενοι από την δύση, ουδόλως θα ασχολιόντουσαν με το τι μαλακίες γράφει η κάθε εφημερίδα.
    Έχεις δει να ασχολούνται οι δυτικοί με το τι γράφει ή τι γελοιογραφία βάζει για τον Χριστό, μια εφημερίδα στο Τουμπάι η στης Φιλιππίνες?
    Καμία πίστη δεν δικαιολογεί τον φανατισμό. Είναι βλακώδες.
    Γι’αυτό και κριτικάρεται με σατιρικό τρόπο. Γιατί την βλακεία μόνο με σάτιρα την σχολιάζεις.

tai τα σκιτσα ειναι η αφορμη, τα αιτια ειναι αλλου. Ας μην ειμαστε αφελεις να νομιζουμε οτι ολα αυτα γινονται για τα σκιτσα.

Οταν φτανουμε σε σημειο να "πυροβολαμε" (ΚΑΙ) την τεχνη, καταλαβαινουμε νομιζω ποοοσο δικιο εχουν αυτοι που φωναζουν εναντιον των θρησκειων ...

Και ΜΗΝ βγει κανεις και πει οτι εμεις "οι Ορθοδοξοι ειμαστε καλυτεροι" ...

Τα εχουμε δει και τα δικα μας με διαδηλωσεις εναντιον ταινιων κατα καιρους, εναντιον του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ της ανεξηθρησκειας (ταυτοτητες) και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ...

Με τις υγειες σας (μας) ...

Ρε crs-k τις δικες μου αποψεις για τη θρησκεια τις γνωριζεις απο προηγουμενα ποστ. Αλλα περα απο το τι πιστευω εγω (ή τι δεν πιστευω) δεν μπορω να κατακρινω τα πιστευω του αλλου και να τα σεβομαι. Αν και το ολλο ζητημα δεν ειναι θρησκευτικο αλλα πολιτικο.

ΥΓ Μην μπερδευουμε τις αφορμες μα τις αιτιες

Ρε crs-k τις δικες μου αποψεις για τη θρησκεια τις γνωριζεις απο προηγουμενα ποστ. Αλλα περα απο το τι πιστευω εγω (ή τι δεν πιστευω) δεν μπορω να κατακρινω τα πιστευω του αλλου και να τα σεβομαι. Αν και το ολλο ζητημα δεν ειναι θρησκευτικο αλλα πολιτικο.

ΥΓ Μην μπερδευουμε τις αφορμες μα τις αιτιες

Η "Τεχνη" ΔΕΝ "κατακρινει" ...

Σατιριζει ισως, που ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο.
    Σου δινει μια αλλη οπτικη γωνια και σε αφηνει να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου συμπερασματα ...

Εδω, το ΑΝ "χρησιμοποιηθηκε" σαν αφορμη, ειναι λιγο ατοπο, μιας κι υπηρχαν κι αλλες καλυτερες (αφορμες) ...
    Αυτο ειναι απλως εικασια (δικια μου) και τιποτ' αλλο ...

μιάς και το ρίξατε στην σοβαρή συζήτησηπερι θρησκείας τέχνης κλπ
    να πώ και εγώ το εξής
    ΒΑΛΤΟ ΜΩΡΗ ΛΑΤΣΙΟ να πάρουμε καινούργιο μοτόρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Η "Τεχνη" ΔΕΝ "κατακρινει" ...

Σατιριζει ισως, που ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο.
    Σου δινει μια αλλη οπτικη γωνια και σε αφηνει να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου συμπερασματα ...

Εδω, το ΑΝ "χρησιμοποιηθηκε" σαν αφορμη, ειναι λιγο ατοπο, μιας κι υπηρχαν κι αλλες καλυτερες (αφορμες) ...
    Αυτο ειναι απλως εικασια (δικια μου) και τιποτ' αλλο ...
    crs-k τα περι τεχνης τα γνωριζω καλα. Ειμαι συντηρητης εργων τεχνης στο υπουργειο πολιτισμου εδω και 11 χρονια. Το 90% αυτων που διαμαρτυρονται δεν εχουν δει τα σκιτσα. Δεν ειναι τυχαιο οτι εκτος απο τη σημαια της Δανιας ή οποιας αλλης Ευρωπαικης χωρας καινε παντα και την Αμερικανικη. Οι αποψεις μας για τη θρησκεια ταυτιζονται απολυτα αλλα αυτο που γινεται ειναι κατι αλλο

.....................
    αλλα αυτο που γινεται ειναι κατι αλλο

Πολυ πιθανον ...

Αλλα θα ειναι και το χειροτερο σεναριο τοτε ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ