Παίδες λόγω του ότι έγινε αυτό που φοβόμουν και δεν ήθελα ποτέ να γίνει, ενημερώνω οτι παραιτούμαι απο μέλος του RCT.
O λόγος είναι ένας. Παρατήρησα οτι αρκετά μέλη δεν το βλέπουν πια γι'αστείο, συνεπώς σαν μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι το Μοτο gr οφείλω να το σεβαστώ και να πάψω να κάνω κάτι που ίσως κάποιον ενοχλήσει.
Και το χειρότερο είναι πως δεν μπορώ να έχω τι δυνατότητα να ξεχωρίζω ποιοι ενοχλούνται και ποιοι το βρίσκουν αστείο το σήμα σε περίπτωση ανακύκλωσης που πρέπει να ποστάρω, μετά απο την καλή θέληση που είχαν να μας κάνουν να γελάσουμε με ένα ανέκδοτο...
Συγκεκριμένα εμένα με αφορά αυτό. Και δεν φοβάμαι την παρεξήγηση με κάποιον αφού είναι νομίζω ξεκάθαρο οτι δεν έχω να κερδίσω τίποτα με το να βρίσκω ένα ανέκδοτο που δημοσιεύτηκε και παλιότερα, απλώς δεν θέλω να χαλιέται κάποιος που ούτε με γνωρίζει ούτε τον γνωρίζω άρα, μόνο καλές σχέσεις επιθυμώ να διατηρώ μαζί του.
Ίσως παραγίνομαι μελό και ρομαντικοκλαψιάρης πρωινιάτικα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον Bartlal που με δέχτηκε στην ομάδα του και τον McGyver που έκανε τον κόπο να μου φτιάξει το σήματάκι μου.
Προσωπικά συνεχίζω να φροντίζω να τα έχω καλά με όλους εδώ μέσα, ελπίζοντας να μη χαλαστεί ποτέ κανείς απο κάποια δημοσίευσή μου.![]()
Να είστε όλοι καλά![]()