Γιώργο...
Στο καινούριο τεύχος του 0-300 εσύ είσαι στο εξώφυλλο;![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο...
Στο καινούριο τεύχος του 0-300 εσύ είσαι στο εξώφυλλο;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα... Εγώ θα πάρω το κόκκινο έτσι κι αλλιώς...![]()
Αλλά καλός ο τύπος. Και γράφει κιόλας, ότι σηκώνεται δύσκολα γιατί έχει πολύ δύναμη και σπινάρει...Φαντάσου να μη σηκωνόταν κιόλας...
![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
Πάλι για μένα μιλάτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Αλλά καλός ο τύπος. Και γράφει κιόλας, ότι σηκώνεται δύσκολα γιατί έχει πολύ δύναμη και σπινάρει...Φαντάσου να μη σηκωνόταν κιόλας...
![]()
Ευχαριστώ W13 για τα καλά σου λόγιααλλά στην αρχή μέχι να συνηθίσω τον συμπλέκτη μου σπίνιαρε λίγο και δεν μπορούσα να το σηκώσω.... Λέμε τώρα :hypnotize
Αν το γραφει αυτό (όπως το λές, δεν διαβασα το αρθρο, αν υποθέσουμε ότι το ελαστικό και η άσφαλτος έιναι καλή και ο οδηγός δεν είναι κουλός) τοτε ειναι βλακας. Σηκώνεται δύσκολα γιατι :Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
![]()
Έχει πολύ μπροστά το κέντρο βάρους γιατί:
Έχει μακρυ ψαλίδι και :
Έχει κινητήρα (και θέση οδήγησης) πολύ μπροστά γιατι:
Έχει μικρό σε διαστάσεις (μήκος) κινητήρα γιατί :
Το κιβώτιο δεν είναι στην "κλασική" θέση
... Τzifos ...