Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Periodika

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi

Periodika

Arketes fores exo akousei edo mesa alla kai ekso oti den kanoun antikimenika test ta ellinika periodika motosikletas...MALLON diafono.Sigoura kalitera na parakolou8ei kaneis kai kana kseno gia pio sfairiki apopsi ..alla min ta paraleme kiolas.Sta periodika autokinitou ginetai XAMOS afou oi misoi ta pairnoun.... alla stis moto oxi kai toso...PEITE tin apopsi sas.....
    euxaristo
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

Εγώ πιστεύω πως είναι αντικειμενικά ως επί το πλήστον!
    Ακόμη και ξένο περιοδικό να πάρεις, πού ξέρεις αν δεν έχουν κάνει μια απόδοση στα ελληνικά και δε το έχεις διαβάσει σε κάποιο από τα ελληνικά μοτοπεριοδικά!!!!!

Αντικειμενικά μάλλον θα το μάθει κανείς όταν την αγοράσει τη μηχανή, όπως και να έχει!

Δεν έχουμε αμέτρητα περιοδικά μοτο εδώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που τα γράφουν, θέλω να πιστεύω πως, θέλουν να αποδίδουν το καλύτερο.

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Εγώ πιστεύω πως είναι αντικειμενικά ως επί το πλήστον!
    Ακόμη και ξένο περιοδικό να πάρεις, πού ξέρεις αν δεν έχουν κάνει μια απόδοση στα ελληνικά και δε το έχεις διαβάσει σε κάποιο από τα ελληνικά μοτοπεριοδικά!!!!!

Αντικειμενικά μάλλον θα το μάθει κανείς όταν την αγοράσει τη μηχανή, όπως και να έχει!

Δεν έχουμε αμέτρητα περιοδικά μοτο εδώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που τα γράφουν, θέλω να πιστεύω πως, θέλουν να αποδίδουν το καλύτερο.

συμφωνω αλλα οχι και πολυ.......
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    συμφωνω αλλα οχι και πολυ.......
    Δίκιο έχεις, ούτε κι εγώ πολύ... αλλά θα μπορούσε να ήταν και έτσι.... περίπου!

Δίκιο έχεις, ούτε κι εγώ πολύ... αλλά θα μπορούσε να ήταν και έτσι.... περίπου!

περιπου.......αλλα θα μπορουσε να ηταν και ετσι.......ουτε και εγω πολυ,δικιο εχεις!!!!!

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

μην με παρεξηγεις απλα εξω βρεχει παρα πολυ και εχω τρελαθει ολη μερα μεσα στο σπιτι!!!!!!

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Opws kai na to kanoume pantws o xwros ths eleu8erhs agoras einai polu sklhros kai antagwnistikos. Prosexeis wste na ta exeis kala me olo ton kosmo. Gia paradeigma, ean sou dwsei kapoios ena mhxanaki gia na parousiaseis kai de sou aresei ka8olou, 8a prose3eis ti 8a grayeis kai 8a metriaseis ligo ta pragmata...De mporeis na to xantakwseis giati thn epomenh fora, oxi mhxanaki, alla ta @rxidi@ sou 8a pareis...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
    Opws kai na to kanoume pantws o xwros ths eleu8erhs agoras einai polu sklhros kai antagwnistikos. Prosexeis wste na ta exeis kala me olo ton kosmo. Gia paradeigma, ean sou dwsei kapoios ena mhxanaki gia na parousiaseis kai de sou aresei ka8olou, 8a prose3eis ti 8a grayeis kai 8a metriaseis ligo ta pragmata...De mporeis na to xantakwseis giati thn epomenh fora, oxi mhxanaki, alla ta @rxidi@ sou 8a pareis...

γιαυτο λεω οτι λενε περιπου την αληθεια!!!

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Καλησπέρα!!!
    Όντως στη γαμώπολη του zoro βρέχει 3 μέρες τώρα με το τουλούμι και δεν μπορείς να κάνεις ρούπι!

Στα δικά μας τώρα. Έπαιρνα ΜΟΤΟ για 7,5 χρόνια ανελλιπώς και το σταμάτησα φέτος τα Xmas. Ο λόγος που σταμάτησα να το αγοράζω είναι όχι γιατί μου φάνηκε αναξιόπιστο αλλά γιατί δεν με άγγιζε πλέον. Περισσότερο έχει να κάνει με τη χημεία των συντακτών και το περιεχόμενο του περιοδικού παρά με την αξιοπιστία του. Τέσπα, δεν θεωρώ πως είναι αναξιόπιστοι ή ότι τα παίρνουν. 3 περιοδικά είναι αμιγώς ελληνικά όλα κι όλα και δεν τους παίρνει να κάνουν εξυπνάδες γιατί το άλλο μαγαζί ειναι απέναντι, ανοικτό και μας περιμένει. Απλά πιστεύω πως το αν ένα περιοδικό γράφει αξιόπιστα ή όχι πράγματα για το τάδε μηχανάκι εξαρτάται και από τον αναβάτη. Έτσι αν πάρω V-Strom και δεν μου αρέσει δεν "φταίει" ούτε αποκλειστικά το μηχανάκι ούτε ο συντάκτης που το έκρινε διαφορετικά. "Φταίω" κι εγώ που δεν είναι το στυλ μου, που ήθελα λιγότερα άλογα, που έχω μάθει να στρίβω αλλιώς και πολλά άλλα.

Τα περιδικά είναι για μια σφαιρική άποψη. Από 'κει και πέρα test ride ή κολλητιλίκια με άτομα που έχουν διαφορετικές μηχανές!

Αυτά!!!
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Κάντε και μια βόλτα στο περίπτερο να δείτε τις μηχανές που τεσταραν τον μήνα Φεβρουάριο!

Λες και είναι συνεννοημένοι! Αυτό το μήνα παιδιά θα τεστάρουμε ΟΟΟΟΛΟΙ (σχεδόν) το Adventure 950! Ορίστε σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις τα περιοδικά που το τεστάρουν και να κάνεις σύγκριση στο συγκριτικό τέστ του καθενός!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    [B]Καλησπέρα!!!
    Όντως στη γαμώπολη του zoro βρέχει 3 μέρες τώρα με το τουλούμι και δεν μπορείς να κάνεις ρούπι!
    B]
    αμα δεν σου αρεσει ρε μπαγλαμα η πατρα να σηκωθεις να φυγεις!!!!
    ουστ ρεεεε!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αιωνιε φοιτητη!!!!!!

Κάντε και μια βόλτα στο περίπτερο να δείτε τις μηχανές που τεσταραν τον μήνα Φεβρουάριο!

Λες και είναι συνεννοημένοι! Αυτό το μήνα παιδιά θα τεστάρουμε ΟΟΟΟΛΟΙ (σχεδόν) το Adventure 950! Ορίστε σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις τα περιοδικά που το τεστάρουν και να κάνεις σύγκριση στο συγκριτικό τέστ του καθενός!!!

αφου τους τα δινουν την ιδια εποχη!!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    Καλησπέρα!!!

Στα δικά μας τώρα. Έπαιρνα ΜΟΤΟ για 7,5 χρόνια ανελλιπώς και το σταμάτησα φέτος τα Xmas. Ο λόγος που σταμάτησα να το αγοράζω είναι όχι γιατί μου φάνηκε αναξιόπιστο αλλά γιατί δεν με άγγιζε πλέον. Περισσότερο έχει να κάνει με τη χημεία των συντακτών και το περιεχόμενο του περιοδικού παρά με την αξιοπιστία του. Τέσπα, δεν θεωρώ πως είναι αναξιόπιστοι ή ότι τα παίρνουν. 3 περιοδικά είναι αμιγώς ελληνικά όλα κι όλα και δεν τους παίρνει να κάνουν εξυπνάδες γιατί το άλλο μαγαζί ειναι απέναντι, ανοικτό και μας περιμένει. Απλά πιστεύω πως το αν ένα περιοδικό γράφει αξιόπιστα ή όχι πράγματα για το τάδε μηχανάκι εξαρτάται και από τον αναβάτη. Έτσι αν πάρω V-Strom και δεν μου αρέσει δεν "φταίει" ούτε αποκλειστικά το μηχανάκι ούτε ο συντάκτης που το έκρινε διαφορετικά. "Φταίω" κι εγώ που δεν είναι το στυλ μου, που ήθελα λιγότερα άλογα, που έχω μάθει να στρίβω αλλιώς και πολλά άλλα.

Τα περιδικά είναι για μια σφαιρική άποψη. Από 'κει και πέρα test ride ή κολλητιλίκια με άτομα που έχουν διαφορετικές μηχανές!

Αυτά!!!
    Eίναι ένα ακόμα αισχρό σπάμ αλλά....

ΤΟ VSTROM NA MHN TO ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΚΑΤΟΧΕ ΤΡΑΝΣΛΑΠ,ΤΡΑΝΣΠΑΛ,ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΧΑΡΧΑΛΟ ΣΟΥ!!!!!

:a029:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    auto pou mou kanei entupwsh einai h megalh diafora stis times twn epidosewn pou exoun ta periodika.otan rwthsa enan mhxaniko apo thn motodunamikh mou eipe oti gia na exw mia swsth eikona tha prepei na diavasw ksena periodikia kai eidikotera agglika.einai pio konta sthn pregmatikothta.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ta Periodika Toy Xoroy
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 10:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας