Ρε γαμώτο τι να κάνω με τα φώτα μου; Είναι δυνατά και μονίμως παρεξηγιέμαι με τους μπροστινούς στο δρόμο.
Προχθές ένας παπάρας Ι.Χ.ής σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο αφού τον προσπέρασα, μου άναψε τους προβολείς και γκάζωσε κατά πάνω μου γιατί τον στράβωναν τα φώτα μου.
Αφού λοιπόν με τύφλωσε από τον καθρέφτη και φρενάρισε τελευταία στιγμή για να μην πέσει πάνω μου, έκοψα ταχύτητα για να του εξηγήσω με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο πόσο μ@λ@κ@ς είναι! Όσο όμως εγώ έκοβα ταχύτητα, τόσο έκοβε κι αυτός και έμενε πίσω. Δεν είσαι μόνο μ@λ@κ@ς ρε φίλε με το saxo, είσαι και χέστης! Λες και είχα καμία όρεξη για τσακωμούς βραδυάτικα!
Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω δυνατά φώτα. Αν τα σηκώσω ψηλότερα, μόλις κάτσει συνεπιβάτης από πίσω θα φέγγουν στο θεό. Αν τα κατεβάσω χαμηλότερα δεν θα βλέπω καλά σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Όπως και να'χει όμως αφού η μηχανή έχει τα φώτα ψηλότερα από τα αυτοκίνητα, σε κάποιο σημείο της απόστασης θα πέσουν στον καθρέφτη του μπροστινού. Δεδομένου ότι η μ@λ@κί@ των Ι.Χ.δων έχει παραγίνει και προτιμούν να κάνουν ένα σωρό άλλες ανοησίες, παρά να γυρίσουν το διακοπτάκι του καθρέφτη τους ώστε να μην στραβώνονται, τι να κάνω για να λύσω το πρόβλημα μου;
Να τους γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια;