![]()
![]()
![]()
Ωραίος όμως ανέκτησε τον έλεγχο!![]()
εσύ ήσουνα λοιπόν
και ψαχνόμασταν την άλλη φορά ποιος ήταν πώς το κανε γίνεται δεν γίνεται;
ώρα να μας απαντήσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω νομιζω πως απλα ηθελε παλι να αλλαξει μηχανη,απλα για πρωτη φορα ειχε ξεχασει να αγορασει την καινουργια![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
ρε το μλκ τι είπε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εγω νομιζω πως απλα ηθελε παλι να αλλαξει μηχανη,απλα για πρωτη φορα ειχε ξεχασει να αγορασει την καινουργια![]()
σκόπευα να αρπάξω τη μηχανη του απο πισω, αλλα ερχότανε με τα χιλια ο μλκς ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε το μλκ τι είπε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σκόπευα να αρπάξω τη μηχανη του απο πισω, αλλα ερχότανε με τα χιλια ο μλκς ...![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAXAXAXAXAXA
XAXXAXA
XAXAX
AXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXA
XAXAXAXAXAX
AXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAX
AXXAXAXAXA
XAXXA
XAXAXA
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.....ΤΕΛΟΣ....
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
νομίζω ότι έγραψε το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: