Paidia meta to atyxima pou eixa to Savvato prepei na aisthanomai o pio tyxeros anthrwpos tou kosmou, alla apo thn allh me pnigei kai to gamwto..
Einai Savvato vrady, 24:00.. Eixame paei Athina gia diaskedash kai gyrnousame sto spiti me ton ksaderfo mou me to amaksi tou (Ena VW Golf 3ari modelo an thymamai kala) gia na etoimastoume gia vradynh eksodo... Psiloxathikame kai eixame vrethei se kati stenakia dipla apo thn Attikh odo kai prospathousame kapws na vgoume sthn Kantza.. Opote kapoia stigmh petyxainoume mia diastayrwsh me katheto th Geraka, apo thn opoia diastayrwsh omws den eixame katholou oratotita sta deksia logw dentrofytepshs kai poly dynatwn fwtwn.. Opote akinitopoioume sto STOP kai ksekiname kai vgainoume me 10 km/h gia na doume ti ginetai sta deksia k an erxetai kaneis.. Mexri na vgei to miso amaksi vlepoume ena kagoura na erxetai kata panw mas kai ginetai to moiraio.. O kagouras xtypaei apo th meria mou (synodigos), spaei to tzami ths portas mou epanw sto proswpo mou kai to amaksi mas tinazetai ston aera, kanei 3 strofes kai skame katw, anoigoun oi aerosakoi kai sernomaste gia peripou 20 metra, mexri pou stamatame 1 ekatosto prin apo mia kolona.. H taxytita proskroushs htane 150 km/h kai h taxytita pou erxotane prin mas xtypisei prepei na agkize ta 200.. To palikari eytixws den epathe tpt giati eixe cage mesa sto amaksi tou kai agwnistikh zwnh.. Par' ayta katafere kai gkremise me to sagoni tou to timoni.. Egw kateliksa xeirourgio, me plastikh sto metwpo, alla par' ayta glitwse to mati mou kai o,ti zimia proklithike panw mou tha exei eksafanistei mesa ston epomeno xrono.. Na kai mia photo apo to pws me katantise to kolopaidi..
![]()