Αφού τις καταθέτουμε εδώ ας πω κι εγώ μερικές δικές μου.
Δεν ξέρω τι ξεσήκωσε τον ρομαντισμό μέσα μου, να πεις οτι ήταν η μεσημεριανή βόλτα με πέντε φίλους και τον φιλοξενούμενο στο νησί μας τον Vasilis_Strom που όλοι μαζί χαμογελαστοί ταξιδέψαμε για ένα καφεδάκι μέχρι το Ρέθυμνο με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη μας;
Να πεις οτι ήταν αυτό το ανοιξιάτικο ψιλόβροχο που μας δρόσισε πάνω στις μηχανές μας κι έκανε το τοπίο της Κρήτης και τη γενικότερη εικόνα της βόλτας μας μοναδική...
Να πεις οτι μετά τη βόλτα μας μπήκα στο φόρουμ και συνάντησα μερικούς φίλους κι αμέσως η ψυχή μου χαμογέλασε για όλους τους υπόλοιπους που θα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή με δικούς σας ανθρώπους σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αλλά αυτό δεν με πειράζει γιατί ξέρω οτι αύριο, μεθαύριο ή έστω κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε εδώ...
Είναι όλα αυτά μοναδικά. Δεν θα μπορούσα να το περιμένω ποτέ οτι μέσα απο ένα φόρουμ θα μπορούσα να νιώσω τόσο έντονο το αίσθημα της φιλίας και της εκτίμησης για έναν τόσο τεράστιο μοτοκόσμο που δεν έχω συναντήσει ποτέ κι όμως, τον νιώθω κάθε μέρα δίπλα μου έχοντας μοιραστεί μαζί του το ίδιο πάθος.
Νιώθω οτι έχουμε κάτι το δυνατό και πολύ όμορφο. Τις καθημερινές μας κουβέντες που πολλές φορές ίσως μαυρίζουν, τις περισσότερες όμως φέρνουν πιο κοντά τον ένα στον άλλο.
Δεν είναι τυχαίο το οτι στα περισσότερα μηνύματα που ποστάρουμε όλοι μας κάνουμε κι απο ένα τουλάχιστον κλικ σ'αυτούς του κυρίους--->:rotflmao:![]()
![]()
Σε σημείο που έφτασα να φοβάμαι οτι θα χαλάσει το κουμπάκι που κρύβουν απο κάτω τους αυτές οι φατσούλες και πατώντας το μπαίνει στο μήνυμά μας !
Κι όμως χρησιμοποιείται ασταμάτητα κάνοντας τη σχέση μας χαρούμενη και μοναδική !
Είναι πολύ δυνατό αυτό που νιώθουμε μέσα μας οι περισσότεροι όταν βρισκόμαστε μέσα εδώ. Δεν με χαλάει τίποτα ! Ούτε κι αν μετά απ'αυτή την κατάθεση ψυχής θα βρεθεί ο οποιοσδήποτε φίλος και σπαμμάρει μετά από μένα ! Γιατί και πάλι φίλος θα παραμείνει ! Γιατί θα είναι ένα κομμάτι αυτού του τεράστιου μοτοκόσμου που αυτή τη στιγμή ξεσήκωσε τον ρομαντισμό στην ψυχή μου...