Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Μετά από πολύ σκέψη τους τελευταίους μήνες και συγκρίνοντας τα υπερ και τα κατά μιάς τέτοιας απόφασης κατέληξα στον να την κάνω από την αθήνα οριστικά και να εγκατασταθώ μόνιμα στον τόπο καταγωγής μου την κεφαλονιά.
    Το οριστικά είναι βέβαια λίγο σχετικό γιατί όπως βλέπετε τώρα έρχεται καλοκαίρι και όλα είναι ωραία στα νησιά. ο χειμώνας όμως είναι δύσκολος και κάποιος όπως η αφεντιά μου που δεν έχει ζήσει επαρχία προβληματίζεται και αναρωτιέμαι θα την παλέψω η θα πέσω στα σκληρά
    Από την άλλη στην δεδομένη στιγμή το να φύγω από την αθήνα με κάνει να αισθάνομαι ότι δραπετεύω. νιώθω σαν φυγάς. Όχι από τίποτα προσωπικά προβλήματα η άλλες καταστάσεις άλλα από το χάος της αθήνας και την πίεση που σου δημιουργεί αυτή η πόλη. Καταλαβαίνετε τι εννοώ φαντάζομαι.

Το σίγουρο όμως ότι δεν θα χαθούμε γιατί όπως κανονίσω τα της εγκατάστασης θα τα ξαναλέμε δικτυακά αλλά και από κοντά καθότι διαθέτουμε γρήγορα οχήματα τηλεμεταφοράς και είμαστε και γρήγοροι οδηγοί
    Οι επαρχιώτες του moto.gr αυξάνονται και πληθαίνουν
    Cars are road furniture!!!!

Xa

Kalo to kolpo sou apateona Pikra pou tha einai stin Kefalonia auti tin epoxi kai to kalokairi...... Asximaaaaa pou tha peraseis!!

Mhn anisixeis pantos giati kai to septembri an allakseis gnomi, den tha sou pei kaneis tipota pou tha metakomiseis pali Athina

Pantos an den to dokimaseis tha sou meinei i aporia, eksalou opos eipes oi grigoroi odigi se 3 ores einai athina

Stay connected!
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Flavorάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

[FONT=century gothic]Επιτέλους πήρες την απόφαση!

Μπράβο ρε φίλε και εύχομαι να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στη τσιμεντούπολη παραμόνο να συναντιόμαστε στις εκδρομές, στις εθνικές και στις επαρχίες!!!

Άντε να ηρεμήσεις φιλαράκι και εύχομαι να πάνε όλα καλα!

Υ.Γ. Καλά ρε μαλάκα, τώρα που το ξανασκέφτομαι.... ρε..... ρε συ..... ρε μπας και φεύγεις επειδή το χάσατε φέτος???? ε??? χαχαχααχχχαχααχαχαχχαχαχα

Υ.Γ. 2: Πότε με το καλό? Α! Και που 'σαι? Άκου κι αυτό:

ΒΛΑΧΟΙ ΤΥΡΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!!!

Keep in touch
    [/FONT]
    "In Groove We Trust" - W.F.P.
    www.wolfyfunkproject.com

Η αποκέντρωση σ' όλο της το μεγαλείο....

Πάντως θέλει αρετή και τόλμη η απόφαση αυτή...
    Αλλά είναι να μην την πάρεις. Άμα τ' αποφάσισες ρε flavor, καλά θα ξηγηθείς ρε φίλε. Θα ηρεμήσει το κεφάλι από αυτό το τρελοκομείο....
    Βέβαια, άμα παραηρεμήσει το κεφάλι, πάντα θα παίζει το ενδεχόμενο της επιστροφής, το οποίο είναι μηδέν καθότι και πολύ γρήγοροι άμα λάχει να ουμ'...

Άντε, σιγά-σιγά να μένουμε εδώ μόνο εμείς, οι γνήσιοι πρωτευουσιάνοι.. :hypnotize
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Άντε, σιγά-σιγά να μένουμε εδώ μόνο εμείς, οι γνήσιοι πρωτευουσιάνοι.. :hypnotize
    Ώπα ρε!

Μέλος Το avatar του/της asmar

Μην μασάς!

Μην μασάς με τίποτα!
    Η επαρχία είναι γαμάτη άμα έχεις δουλειά της προκοπής.....
    Εγω 23 χρόνια σε επαρχία έμενα, πήγα για 3 χρονάκια Αθήνα και ουπς μετακόμισα λίγο βορειότερα εδω και ένα εξάμηνο......

Το μόνο θετικό που μου έμεινε απο την μαλακία θητεία στους καταδρομείς...."Ο Τολμών Νικά"

Καλή μετακόμιση!

Μη μασάς τίποτε ρε...
    Μια χαρά θα είναι στο νησί. Τώρα που ιδρύθηκε και η ΛΕ.ΜΑ.Κ.Ι. (Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κεφαλλονιάς και Ιθάκης) θα βρεις και άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Ασε που προπαντός θα βρεις την υγειά σου μακριά από την ΑΘήνα.
    Οταν πας με το καλό στο νησί, δώσε χαιρετισμούς στο πρόεδρο της Λέσχης το Διονύση με το R1 που το παίζει γρήγορος...
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

Παλαιό μέλος

Re: Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Φιλε μου.....αν εχεις σκεφτει ολα τα υπερ και τα κατα και καταληγεις στην επαρχια...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

Και τί δεν θα δινα να την έκανα και εγω..!
    Η Αθήνα πια δεν αντέχεται. Ηδη εχουν ξεκινήσει απο αρκετοι εως πολλοι για επαρχίες και γενικα εξω απο την Αττική. Κατι ξερουν...

Και στο κατω κατω αν πας και δεις (ιδιαιτερα τον χειμωνα που ειναι λιγακι πιο δυσκολα τα πραγματα) οτι δεν σου κανει....την κανεις και γυρνας πισω.. So what?? Ολα αυτα ειναι εμπειρίες..

(Τυχερε)
    www.copacampagnia.gr

Θεο τη καλυτερη δουλεια κανεις προχωρα σε θελει ολη η χωρα.Και που εισαι εσυ χαθηκες ουτε ενα σημειο ζωης δεν δινεις!!

Αντε τα λεμε

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    ναι, μαζι με ολη την Αλβανια-Πακισταν-Ρωσια-Ρουμανια-.....
    www.copacampagnia.gr

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Flavorακο είσαι αρχηγός ρε, ποιότητα ζωής φίλε και όλα τα άλλα είναι #$$#@$%, σε ζηλεύω ρε.

Να είσαι καλά ρε και να τα λέμε οκ? Μην χαθείς τώρα
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Re: Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Αρχικά δημιουργήθηκε από flavor
    ...Οι επαρχιώτες του moto.gr αυξάνονται και πληθαίνουν
    Φίλε πολύ καλά θα κάνεις. Και εμείς με την Νικόλ, περιμένουμε την αοριστία της στο Υπουργείο και μετά θα την κάνουμε για καμιά Πρέβεζα [η και ίσως και κάπου αλλού θα δείξει]. Για μένα είναι λύτρωση η επαρχεία. Σκέπτομαι ότι το παιδί μου θα παίζει σε αγρούς, χωράφια, βουνά, λαγκάδια και ότι θα έχει την τύχη να δει «ζωντανά» προβατάκια, κατσίκες, γουρουνάκια και άλλα πολλά. Και δεν θα τα δει μόνο από το Internet η από φωτογραφίες. Αυτά. Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια εκεί, αν και θα σου λείψουν κάποια πράγματα, θα ανταποκριθείς και θα συνηθίσεις τους ρυθμούς, στα σίγουρα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αυτό το θέμα θα το έριχνα μια από τις προσεχές μέρες για να δω απόψεις και εγώ, αλλά θα σου πω ότι με «φτιάχνει» περισσότερο να μπορώ να έχω την μηχανή μου στο γκαραζάκι μου, ή ακόμα να μπαίνω στον κήπο μου και να κόβω ένα λεμόνι για τις μπριζόλες που ψήνω … τι είπα ο πού%$#*&ης. Να μου είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα…
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
    Φίλε πολύ καλά θα κάνεις. Και εμείς με την Νικόλ, περιμένουμε την αοριστία της στο Υπουργείο και μετά θα την κάνουμε για καμιά Πρέβεζα [η και ίσως και κάπου αλλού θα δείξει]. Για μένα είναι λύτρωση η επαρχεία. Σκέπτομαι ότι το παιδί μου θα παίζει σε αγρούς, χωράφια, βουνά, λαγκάδια και ότι θα έχει την τύχη να δει «ζωντανά» προβατάκια, κατσίκες, γουρουνάκια και άλλα πολλά. Και δεν θα τα δει μόνο από το Internet η από φωτογραφίες. Αυτά. Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια εκεί, αν και θα σου λείψουν κάποια πράγματα, θα ανταποκριθείς και θα συνηθίσεις τους ρυθμούς, στα σίγουρα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αυτό το θέμα θα το έριχνα μια από τις προσεχές μέρες για να δω απόψεις και εγώ, αλλά θα σου πω ότι με «φτιάχνει» περισσότερο να μπορώ να έχω την μηχανή μου στο γκαραζάκι μου, ή ακόμα να μπαίνω στον κήπο μου και να κόβω ένα λεμόνι για τις μπριζόλες που ψήνω … τι είπα ο πού%$#*&ης. Να μου είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα…
    re jim proi proi mas trexoune ta salia re agori mou min les tetia pragmata akou mpritzoles sta karvouna....
    lipon osi fevgete ektos a8inon 8a ftiaxnete kavatzes gia ta pedia tou moto na erxomaste na arazoume kana dio meroules ke afiste ta sapia

kali kefalonia file
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω

Μπορεί να σε δω το καλοκαίρι πατριωτάκι
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Re: Re: Re: Mετακομίζω γιατί χωρίζω

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re jim...lipon osi fevgete ektos a8inon 8a ftiaxnete kavatzes gia ta pedia tou moto na erxomaste na arazoume kana dio meroules ke afiste ta sapia...
    Φίλε είστε ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ Καλοδεχούμενοι στα «μέρη μου» και στο σπίτι μου… αν καταφέρω φυσικά να αγοράσω ένα η να χτίσω. Πάντως, όποτε θέλετε. Κεφαλονιά ε;;; από πού βρε;;; και γιατί οι Λυξουριώτες δεν πάνε τους Αργοστολιώτες;;; η το αντίθετο ;;;
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35