ΜΑΓΚΕΣ ΗΡΘΕ... ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ... ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟ Ζ ΑΣΧΕΤΟΣ! 1) ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ 2)ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΒΥΝΩ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ F1. TI ΠΑΙΖΕΙ; ΒΟΗΘΑΤΕ!
ΜΑΓΚΕΣ ΗΡΘΕ... ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ... ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟ Ζ ΑΣΧΕΤΟΣ! 1) ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ 2)ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΒΥΝΩ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ F1. TI ΠΑΙΖΕΙ; ΒΟΗΘΑΤΕ!
Z...ee you later!
φιλαρακι νομιζω οτι τα φωτα δεν σβηνουν!!!!!!
για το f1 τωρα σβησε και ξανανοιξε το διακοπτη αλλα δεν ξερω ακριβως τι παιζει με αυτο
Τα φώτα δεν σβήνουν ποτέ παρα μόνο όταν γυρίσεις την κλειδαριά στη θέση off.. Επίσης το F1 που αναβοσβήνει δείχνει ότι έχει immobilizer που λειτουργεί.. Μετά απο 24ώρες ακινησίας σταματά να αναβοσβήνει για εξοικονόμηση μπαταρίας... Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα με σύνεση στη ν αρχή.. :smilea:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ...ΟΠΟΤΕ Η 24ΩΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ... ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΦ1 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΙ!![]()
Z...ee you later!
Μια μικρή-μικρή παρατηρηση:δεν γράφει F1 αλλά FI που σημαίνει fuel injection (ψεκασμός)
Πολύ σωστά, είναι το Fuel Injection πιθανόν και να πάς καλύτερα στον μηχανικό σου να σου πεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Μια μικρή-μικρή παρατηρηση:δεν γράφει F1 αλλά FI που σημαίνει fuel injection (ψεκασμός)![]()
Καλές βόλτες!!![]()
Καλως μας ηρθες και εσυ καλες βολτες και προσοχηΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109
Λεει στο manual και το εχω δοκιμασει , αφου σβησεις τη μηχανη πατας το reset για 3 sec και σταματαει ανα αναβοσβυνει.
Δεν θυμαμαι αν πρεπει να εχεις το κλειδι ακομα πανω. Επισης πρεπει να το κανεις μεσα σε 20 sec απο την ωρα που το εσβησες.
pantos ontos sbinei se 24 ores apo tin ora pou bgaleis to kleidi kai den anoikseis ksana ton diakopti enoeitai..