Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Γιατι να ξαναπάρω Kawasaki(Λόγω αντιπροσωπίας)?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki

Γιατι να ξαναπάρω Kawasaki(Λόγω αντιπροσωπίας)?

Μπαίνω στο θέμα.Πριν από ένα μήνα και κάτι ημέρες η μηχηνή μου έμεινε από ρουλεμάν και χρειάστηκε να πάρω και αποστάτη.Επειδή δεν υπήρχε στην αντιπροσωπία έπρεπε να γίνει αεροπορική παραγγελία.Μου είπαν ότι αν υπήρχε στην Ολλανδία(που είναι λογικά το κέντρο διανομής για την Ευρώπη)και θα έκανε περίπου 4/5 μέρες να έρθει, αν όχι,δηλαδή αν ερχόταν από Ιαπωνία θα έκανε πάνω από 20 ημέρες.Τελικά έπρεπε να περιμένω πάνω από ένα μήνα! για να μου έρθει ο αποστάτης με τη μηχανή ακινητοποιημένη στο πάρκινγκ της δουλειάς μου.Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε και η ανάγκη για μικρές αποδράσεις είναι επιτακτική.
    Σας ρωτάω αγαπητοί συμφορουμίτες εάν δικαιολογημένα με έχει τσαντίσει η στάση της τεομότο και η προθυμία της να εξυπηρετεί τους πελάτες της.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δεν εχεις καθολου μα καθολου αδικο ... αλλα πιστεψε με και ...αλλου... τα ιδια και χειρότερα (Σαρακακης πχ....)

καποτε στην Ελλαδα πρεπει να αντιμετωπίσουν τον μοτοσυκλετιστή με περισσότερο σεβασμο (σα καταναλωτή ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ περισσοτερο απο αλλους στην Ευρωπη )

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και μετά παραπονιέστε για την Aprilia που σε 15 ημέρες έχουν έρθει τα πάντα (4 με courrier) !!!!

Χα χα χα χα....

είδα φως και μπήκα
    Σε αυτά θέματα μία είναι η εταιρεία....ΥΑΜΑΗΑ!!!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν εχεις καθολου μα καθολου αδικο ... αλλα πιστεψε με και ...αλλου... τα ιδια και χειρότερα (Σαρακακης πχ....)

καποτε στην Ελλαδα πρεπει να αντιμετωπίσουν τον μοτοσυκλετιστή με περισσότερο σεβασμο (σα καταναλωτή ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ περισσοτερο απο αλλους στην Ευρωπη )
    Δέν το νομίζω σε καινούργια μηχανάκια δεν υπάρχει τέτοια καθυστέρηση maximum 10 μέρες και εάν το κάνεις dhl σε 3 μέρες το παίρνεις.

Για τα Kawasaki είναι μάλλον συνηθισμένο το πρόβλημα διαθεσιμότητας και χρόνου παράδοσης ανταλλακτικών
    ο Μίλτος περίμενε ένα ρεζερβουάρ απο Ζ 2 μήνες και με κοστος 900!!! ευρώ

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Σε αυτά θέματα μία είναι η εταιρεία....ΥΑΜΑΗΑ!!!!!
    Yamaha , ο katsai περίμενε κανα μήνα για βάση οργάνων σε νέο R1

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    και φιλος μου με hornet περιμενει 3 μηνες μια ουρα και ενα ψυγειο.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    [B]Δέν το νομίζω σε καινούργια μηχανάκια δεν υπάρχει τέτοια καθυστέρηση maximum 10 μέρες και εάν το κάνεις dhl σε 3 μέρες το παίρνεις.

1 μήνα για το ψυγείο του Hornet
    2 μήνες για το μικρό πλαστικό πλαινό καπάκι (δεξιά ψηλά) του Hornet - και ακόμα το περιμένω.....
    το μπροστά φτερό μου το φέρανε σε 2-3 ημέρες όντος!

Περιέργαι αι βουλαί του Αντιπροσώπου (του κάθε αντιπροσώπου)
    Στουπί και φωτιά ρεεεεεε

btw αν κάποιος ξέρει που θα βρώ το μικρό πλαστικό καπάκι που έλεγα - θα ήμουν υπόχρεος...βαρέθηκα να περιμένω.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    YOSHIMURA - SUZUKI

Εξάτμιση Carbon 1 μήνα. Άντε να δούμε αν θα έρθει τότε. 2 days and counting.
    Βίδες δαγκάνας φρένων 21 days and counting. :hypnotize :a53:
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις αντιπροσωπείες κατέληξα στην ΥΑΜΑΗΑ μόνο και μόνο για το aftersales service και τις σχετικά χαμηλές τιμές ανταλλακτικών.

ΚΥΡΙΟΙ!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (ΤΟ ΜΙΚΡΟ) ΓΙΑ ΤΟ KLX...

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΟΥΤΕ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ KAWA ΣΤΟ ΝΗΣΙ κος. ΜΙΛΟΥΚΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΧ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΩ ΤΟ ΜΟΤΕΡ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ!!!

ΕΚΑΝΕ 16 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ BIG DEAL ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Φ Υ Σ Ι Κ Α Η KAWA ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΕΛΑΤΗ.....
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Δέν το νομίζω σε καινούργια μηχανάκια δεν υπάρχει τέτοια καθυστέρηση maximum 10 μέρες και εάν το κάνεις dhl σε 3 μέρες το παίρνεις.

Να σημειωθεί ότι το μηχανάκι είναι zxr400l και για κάποιο διάστημα η αντιπροσωπία το εισήγαγε κανονικά.

Πάντως γενικά πιστεύω ότι μας έχουν για μεγάλα κορόϊδα εδώ στο Ελλάντα με after sales service και με τις τιμές στα ανταλλακτικά.Μια μηχανή αξίας 15.000 ευρώ αν κάτσεις και τη μαζέψεις βίδα βίδα με τιμές αντιπροσωπίας θα σου βγεί 100.000ευρώ!
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    δεξι πλαστικο τεποζιτου για klr 600 '95... μετα απο κανα 20ημερο αναμονης απο ολλανδια τελικα δεν θα ερθει ποτε γιατι "δεν παραγετε πλεον"

Νέο μέλος
    Εγω το προηγουμενο καλοκαιρι που έλυσα το μηχανακι βιδες και το ξαναεδεσα απο την αρχη λογω ενος προβληματος στο γραναζι της 3ης παηγγειλα ολα τα ανταλλακτικα απο Τεομοτο..Μπορω να σου πω οτι τα παιδια ηταν πολυ ενταξει μαζι μου καθως επρεπε να ψαχνουν συγχρονως και με δικες μου περιγραφες τι ακριβως ηθελα,μαλιστα καμια φορα τους εκανα σκιτσα με αυτο που ηθελα να πω!!(αν δεν μπορεις να το πεις ζωγραφισε το )
    Anyway αυτο που θελαω να πω ειναι οτι τα παιδια ηταν πολυ προθυμα να με βοηθησουν! Βtw τα ανταλλακτικα που παρηγγειλα ηταν κατι κουφα πχ μεταλλα στροφαλου,μπιελας,ελατηρια πιστονιου κατι ασφαλειες και ροδελες για το κιβωτιο και ολα ερχοντουσαν μεσα σε 2 βδομαδες το πολυ απο Ολλανδια..Το μονο που αργησε 3 βδομαδες ηταν οι βιδες κεφαλης οι οποιες ηρθαν απο Γιαπωνια..Α και ολα αυτα για ZX 9 tου 1998...
    Mπορει στην περιπτωση σου να ετυχε οποτε...
    Τωρα τι να πω μπορει να ημουν εγω ο κωλοφαρδος!!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μη λεμε και οτι θελουμε, η Kawasaki εχει φτιαξει παρα πολυ τα τελευταια χρονια. Οι πιο παλιοι θα θυμουνται το ονομα "Καμμενος" και ακομα θα τρεχουνε.. Τωρα, οι εξερεσεις παντα θα υπαρχουνε, σε οποιαδηποτε αντιπροσωπεια..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί να μην ψηφίσετε την Χίλαρι
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2008, 11:03
  2. γιατι να παρω αντιπροσωπειας???
    από MANSFAK στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2008, 08:40
  3. Γιατί να μην οδηγούμε πίσω από ένα τράκτορα Volvo