exo edo kai 5 mhnes thn varadero kai bgazei para poly zesth sta podia !! episis bgazei poly zesth mprosta sthn sela kai sto rezerboyar !! yparxei kaneis katoxos xlv1000 2005 gia na do an yparxei problhma h an h mhxanh aplos brazei !!
exo edo kai 5 mhnes thn varadero kai bgazei para poly zesth sta podia !! episis bgazei poly zesth mprosta sthn sela kai sto rezerboyar !! yparxei kaneis katoxos xlv1000 2005 gia na do an yparxei problhma h an h mhxanh aplos brazei !!
Το ευχάριστο είναι πως η μηχανή δεν έχει κανένα πρόβλημα !Αρχικά δημιουργήθηκε από ADAVALAS
yparxei kaneis katoxos xlv1000 2005 gia na do an yparxei problhma h an h mhxanh aplos brazei !!
Το δυσσάρεστο όμως είναι πως η ζέστη θα σε συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι..
Δεν είμαι κάτοχος Varadero αλλά έχει φίλος με τον οποίο το συζητήσαμε το θέμα όταν αντιμετώπιζα κι εγώ το πρόβλημα με το Τρανσάλπι μου.
![]()
![]()
Fujitsu 9000btu se mia apo tis 8eseis gia valitses!:rotflmao:
Htan erothsh peirasmos![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Έτσι είναι φίλε μου. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Καλά και πολλά χλμ και πάντα όρθιος.
Οντως ετσι ειναι.Το καλοκαιρι ειδικα το καταλαβαινεις :smilea:
Aπο οσο με θυμαμαι να καβαλαω μηχανες παλιοτερα φιλων και πλεον την δικια μου,θυμαμαι οτι,οτι μηχανη και να ειχα κατω απο τα ποδια μου το καλοκαιρι,ολες μα ολες οι μηχανες ξαναλεω που εχω οδηγησει,εβγαζαν παρααα πολυ ζεστη η οποια ειναι ακρως λογικη ειδικα οταν μπλεξεις σε κινηση τοτε γινεται κολαση και καιγεται ο κ@λος μας!!ειδικα τα ss σε κινηση μεσα ανεβαζουν τρελες θερμοκρασιες!!αλλα ολα αυτα το χειμωνα δεν μας χαλανε εεε???
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πηγαινεις για μπανακι τωρα το καλοκαιρι...θα περνεις μαζι σου και μερικα αυγουλακια...φτιαξε και μια πατεντουλα...και ιδου...φτανοντας θα τρως κιολας...εκτος αν μενεις κοντα σε θαλασσα...οποτε τσαμπα ο κοπος...
:rotflmao:![]()
Φίλε καλή η πατέντα αλλά μήπως έτσι εμποδίζεις την κυκλοφορία του αέρα και τελικά πας για μαλί και βρεθείς κουρεμένος ?Αρχικά δημιουργήθηκε από divemaster
Βγάλε τα πλαϊνά καπάκια, πάρε λάστιχο, καουτσούκ ή σαμπρέλα και κλείσε την χαραμάδα που δείχνω στη φωτογραφία. Από μέσα έχει 2 βίδες στην κάθε πλευρά εκεί θα στερεώσεις το λαστιχο. Θα δεις μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες πιο αναλυτικές να δείξω, γιατι το έχω πουλήσει.
Πόσο καιρό το είχες με την πατέντα, πριν το δώσεις ? Αρκετός ώστε να βγεί συμπέρασμα ?
I had a dream ...
Κανένα πρόβλημα η μηχανή δουλεύει ένα χρόνο έτσι και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο έχουν βάλει εκείνο το πλαστικό μπροστά σαν αεροτομή να διώχνει τον αέρα στα πλάγια. Άλλωστε όποιος βάζει αυτά τα καλύμματα στο ντεπόζιτο, ούτως ή άλλως κλείνει την χαραμάδα που λεω.