Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: χτες το βραδακι....

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro

χτες το βραδακι....

Επεστεφα με το σκουτερακι μου απο την βραδινη εξοδο-πανηγυρι μετα την νικη της ιταλιας.... μονος μου στον δρομο, δεν κυκλοφωρουσε ψυχη εκεινη την ωρα εδω στας ιταλιας....οποτε αρχισα και εγω να κανω πλαγιασματα και λυπες βλακειες με το μεγα σκουτερακι μου....να τα φρεναρισματα να πεταξει κολο στην στροφη, να να προπαθω να ακουμπησει ο μαρπιες κατω.......
    αφου ειμαι κοντα στο σπιτι μου και πηγαινω σε μια κατηφορα μονοδρομο και σχετικα κεντρικο δεν ξερω πως και λεω.... κατσε να κοψω γιατι βλεπω να βγαινει κανενας μ@μ@κας και να γινομαστε τρομπετο.. (δεν εχει σιασταυρωση εκεινος ο δρομος μονο 1-2 στενακια που μπανουν στον κεντρικο)
    και απο εκει που κατεβαινα σαν τον συφουνα, φανταζομαι τον εαυτο μου να πεταγεται και να σκαει στο τυχακι του φουρνου απεναντι εξαιτιας ενως υποθετικου μ@μ@κα που γιανει απο το στενακιι... οποτε κοβω και ανοιγομαι λιγο να μην με φαει ο υποθετικος μ@μ@κας που θα βγει.....
    Και βγαινει.....

στα 4-5 μετρα μπροστα μου.....
    και αν δεν ειχα κοψει μαλλον δεν θα ηταν 4-5 μετρα μπροστα και βγαινει και ανοιχτα....
    δεν ξερω πως και τι εκανα.... δεν φρεναρα. εκανα ενα ελιγμο που πιστευω ηταν στα ορια των νομων της φυσικης και πανω απ ολα των δυνατοτητων ενως σκουτερ...
    Δεν προλαβα ουτε να τον βρισω αλλα ουτε καν να κορναρω φυσικα...

την γλιτωσαμε σκεφτηκα.....
    σφυγμοι μετα.. αμετρητοι...
    αυτο ομως που με πανικοβαλε πιο πολυ....
    τον συγκεκριμενο δρομο τον κανω συνεχεια και απειρες φορες κανοντας την ιδια ταρζανια... (εχει ενα οραιο εσακι και το γουσταρω ακομα και με ποδηλατο να το "κοβω"....)
    Ρωτω λοιπον....
    εκεινη την στιγμη τι ηταν αυτο που με εκανε να σκεφτω ολα αυτα και να κοψω? μηπως δεν ηταν η ωρα μου?

αυτα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: χτες το βραδακι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    Επεστεφα με το σκουτερακι μου απο την βραδινη εξοδο-πανηγυρι μετα την νικη της ιταλιας.... μονος μου στον δρομο, δεν κυκλοφωρουσε ψυχη εκεινη την ωρα εδω στας ιταλιας....οποτε αρχισα και εγω να κανω πλαγιασματα και λυπες βλακειες με το μεγα σκουτερακι μου....να τα φρεναρισματα να πεταξει κολο στην στροφη, να να προπαθω να ακουμπησει ο μαρπιες κατω.......
    αφου ειμαι κοντα στο σπιτι μου και πηγαινω σε μια κατηφορα μονοδρομο και σχετικα κεντρικο δεν ξερω πως και λεω.... κατσε να κοψω γιατι βλεπω να βγαινει κανενας μ@μ@κας και να γινομαστε τρομπετο.. (δεν εχει σιασταυρωση εκεινος ο δρομος μονο 1-2 στενακια που μπανουν στον κεντρικο)
    και απο εκει που κατεβαινα σαν τον συφουνα, φανταζομαι τον εαυτο μου να πεταγεται και να σκαει στο τυχακι του φουρνου απεναντι εξαιτιας ενως υποθετικου μ@μ@κα που γιανει απο το στενακιι... οποτε κοβω και ανοιγομαι λιγο να μην με φαει ο υποθετικος μ@μ@κας που θα βγει.....
    Και βγαινει.....

στα 4-5 μετρα μπροστα μου.....
    και αν δεν ειχα κοψει μαλλον δεν θα ηταν 4-5 μετρα μπροστα και βγαινει και ανοιχτα....
    δεν ξερω πως και τι εκανα.... δεν φρεναρα. εκανα ενα ελιγμο που πιστευω ηταν στα ορια των νομων της φυσικης και πανω απ ολα των δυνατοτητων ενως σκουτερ...
    Δεν προλαβα ουτε να τον βρισω αλλα ουτε καν να κορναρω φυσικα...

την γλιτωσαμε σκεφτηκα.....
    σφυγμοι μετα.. αμετρητοι...
    αυτο ομως που με πανικοβαλε πιο πολυ....
    τον συγκεκριμενο δρομο τον κανω συνεχεια και απειρες φορες κανοντας την ιδια ταρζανια... (εχει ενα οραιο εσακι και το γουσταρω ακομα και με ποδηλατο να το "κοβω"....)
    Ρωτω λοιπον....
    εκεινη την στιγμη τι ηταν αυτο που με εκανε να σκεφτω ολα αυτα και να κοψω? μηπως δεν ηταν η ωρα μου?

αυτα.....
    αυτό που σε έκανε να κόψεις εκείνη τη στιγμή ήταν η λογική σκέψη που έκανες ότι καποιος μαλάκας θα πεταχτεί...
    εγώ προσωπικά οδηγάω πάντα με αυτή τη λογική...πάντα έχω στο μυαλό μου πιθανά ατυχήματα....
    ακόμα και όταν είναι άδειος ο δρόμος σκέφτομαι την πιθανότητα καποιος μεθυσμένος να πεταχτεί απο ένα στενό...
    με αυτή τη λογική προλαβαίνεις πολλά πράγματα...
    τις ταρζανιές θα βρεις χρόνο και τόπο να τις κάνεις.. να είσαι σίγουρος
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: χτες το βραδακι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτό που σε έκανε να κόψεις εκείνη τη στιγμή ήταν η λογική σκέψη που έκανες ότι καποιος μαλάκας θα πεταχτεί...
    εγώ προσωπικά οδηγάω πάντα με αυτή τη λογική...πάντα έχω στο μυαλό μου πιθανά ατυχήματα....
    ακόμα και όταν είναι άδειος ο δρόμος σκέφτομαι την πιθανότητα καποιος μεθυσμένος να πεταχτεί απο ένα στενό...
    με αυτή τη λογική προλαβαίνεις πολλά πράγματα...
    τις ταρζανιές θα βρεις χρόνο και τόπο να τις κάνεις.. να είσαι σίγουρος
    + 1000 και απο μενα: συνετη οδηγηση δεν σημαινει να βρισκομαστε παντα στη λωριδα μας, να βγαζουμε φλασακια οταν ειναι να στριψουμε, ή να προσπερναμε παντα απο δεξια ΑΛΛΑ να προβλεπουμε πιθανες εκδοχες που υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να καταληξουν μοιραιες για εμας αν δεν εχουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ελεγχο του οχηματος μας.

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    δεν ξερω τι γινεται αλλα σε εκεινον τον δρομο κατι μου ξυπναει...
    ειτε ειμαι με την μηχανη ειτε με το σκουτερ ειτε με ποδηλατο ειτε με πατινι κατι μου βγαινει.... αλλα εκεινο το βραδυ εβλεπα τον εαυτο μου νεκρο και σταματησα....

στην ελλαδα ειχα παλι εναν δρομο που εκανα ταρζανια με το αυτοκινητο, στροφη και εμπενα με οσα οσα..... μονο που μια φορα ειδα καποιον που με ακολουθουσε να βγαινει με οσα οσα και να πηγαινει ευθεια....
    απο τοτε σιγα σιγα κια με συνεση....

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    δεν ξερω τι γινεται αλλα σε εκεινον τον δρομο κατι μου ξυπναει...
    ειτε ειμαι με την μηχανη ειτε με το σκουτερ ειτε με ποδηλατο ειτε με πατινι κατι μου βγαινει.... αλλα εκεινο το βραδυ εβλεπα τον εαυτο μου νεκρο και σταματησα....

στην ελλαδα ειχα παλι εναν δρομο που εκανα ταρζανια με το αυτοκινητο, στροφη και εμπενα με οσα οσα..... μονο που μια φορα ειδα καποιον που με ακολουθουσε να βγαινει με οσα οσα και να πηγαινει ευθεια....
    απο τοτε σιγα σιγα κια με συνεση....

Σε τετοιες περιπτωσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ καθομαι μπροστα σε ενα καθρεφτη και μουρμουριζω: αντε μαλακα τη γλυτωσες παλι.....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Σε τετοιες περιπτωσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ καθομαι μπροστα σε ενα καθρεφτη και μουρμουριζω: αντε μαλακα τη γλυτωσες παλι.....

:rotflmao:

SORRY που γελάω!

Τό χω κάνει κι εγώ και μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα!

Μαζί σου... Μ'αρέσεις!

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

1) Παντα μα ΠΑΝΤΑ πρεπει να σκεφτομαστε οτι εχουμε ενα τεραστειο κυκλο με μια βουλα στην μεση, στο στηθος, και ολοι μας συμαδευουν

2)Σχεδον ολα τα ατυχηματα γινονται σε δρομους που διασχιζουμε καθημερινα για να παμε στην δουλεια μας

3)Σχεδον ολα τα ατυχηματα(88%), ειναι παραβιασεις ΣΤΟΠ

4)(νομος δικος μου) Παντα σε μια στουκα, ΕΝΑΣ φταει. Δεν εχει σημασια εαν ειναι καραμπολα με 15 αμαξια, παντα ΕΝΑΣ θα εχει κανει την λακαμια

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ

μπλα μπλα
    αυτη τη "διαισθηση" την εχω μερικες φορες..ειδικα δικαβαλο..
    Και αμεσως κοβω στα 20-30km/h..Με τα ποδια πιο γρηγορα θα πηγαιναμε..

Καλλιο αργα ομως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ......

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ

Ετσι ακριβώς...

:a19: :a19:
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
    ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ
    σωστος!!!

και ειναι πολυ σημαντικη για την ζωη μας εκει εξω...(να συμπληρωσω εγω)...

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    λέγεται...

zanshin...

η διαίσθηση του να αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο...

Λέγεται "κωλοφαρδία".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Λέγεται "κωλοφαρδία".

Μπορείτε να πάτε το θρέντ στις διαμάχες να "τα χώσω" λίγο?

Είσαι αδιόρθωτος ρε φίλε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Μια από τα ίδια κ εγώ, την ώρα της οδήγησης ναι μεν το μυαλό παίρνεις στροφές και κάνει προβλέψεις για τον κάθε μ@@@@α χάρο αλλά συνήθως αφού σταματήσω κάπου πιο κάτω αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς έγινε και μου σηκώνονται τα μαλλια κάγκελο :a53:
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο