Καλησπέρα
Ακολουθώντας τις προτροπές των φίλων μοτοσυκλετιστών, που έκαναν τον κόπο να απαντήσουν στο αρχικό μήνυμά μου (είχα στείλει στο forum πριν 2-3 μήνες, ένα γράμμα, μέσα στο οποίο περιέγραφα το σοβαρό ατύχημα που μου συνέβη), στις απαντήσεις των οποίων, σχεδόν όλοι με είχαν συμβούλεψει να στραφώ δικαστικά εναντίον αυτών που φέρονται, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών, να έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτό που μου συνέβη, επανέρχομαι αναζητώντας άλλη μια φορά τις γνώσεις ορισμένων ανθρώπων, που είναι ίσως σχετικοί με, αντίστοιχες με τη δική μου, περιπτώσεις. Πριν προχωρήσω παρακάτω θα ήθελα να τους απευθύνω ένα θερμό ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και την κατανόηση που μου έδειξαν...Ειλικρινά παιδιά, με συγκινήσατε πάρα πολύ και ήταν ενθαρυντική και ουσιώδης η υποστήριξή που μου δείξατε!
Ο λόγος για τον οποίο επανέρχομαι είναι γιατί αναζητώ πληροφορίες, σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος ειδικός πραγματογνώμονας ή ίσως κάποια πανεπιστημιακή ομάδα που να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και τη νομική υπόσταση, ώστε να μπορεί να εξετάσει το κράνος (το οποίο, όπως είχα πει τότε, όχι μόνο έσπασε κατά την πτώση, αλλά κόπηκε το υποσιάγωνο και βγήκε από το κεφάλι μου με αποτέλεσμα να έχω υποστεί 4 κατάγματα, όλα στο κεφάλι) και να βγάλει ένα πόρισμα, στο οποίο να φαίνεται είτε ότι, ανεξάρτητα με το αν φορούσα αυτό το συγκεκριμένο κράνος ή κάποιο άλλο, ο τραυματισμός μου θα ήταν εξίσου βαρύς και το γεγονός της κοπής του υποσιάγωνου και κατά συνέπεια του βγαλσίματος του κράνους από το κεφάλι μου, έιναι αναμενόμενη συνέπεια μιας πτώσης και συμβαίνει συχνά, είτε να επιβεβαιώσει ότι ένα κράνος πρέπει να πληρεί ορισμένες προδιαγραφές και δεν δικαιολογείται η θραύση του και η κοπή του υποσιάγωνου, στις συγκερκιμένες συνθήκες στις οποίες έλαβε μέρος το ατύχημά μου.
Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει, η συμβουλή του θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Πέτρος