Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Τελικα πολυ δυσκολη η μεταπωληση....

Νέο μέλος

Τελικα πολυ δυσκολη η μεταπωληση....

Γεια χαρα σε ολους,
    τον Ιανουαριο πηρα ενα καινουργιο ΚΤΜ lc4 SM ,δεν το κρατησα 2 βδομαδες και ενα ατυχημα σοβαρο σε οικογενειακο φιλο και επεσε ολη η οικογενεια πανω μου να την δωσω...Με το που καταφερα να τους ησυχασω πα8αινω ρηξη υπερακαν8ιου (τενοντας στον ωμο)οδηγηση ουτε για αστειο...εκανα επεμβαση 3 μηνες μετα,7,800ευρο συνολο ετσι για την ενημερωση,και ο γιατρος μου ειπε ξεχνα την οδηγηση με την μηχανη σου για τουλαχιστον 8-10 μηνες,(και καλα η 8εση-γωνια του χεριου σε συνδυασμο με τους κραδασμους ειναι πολυ ασχημο...

Anyway, στο μεταξυ κα8ε τοσο(δηλαδη εδω και 3 μηνες) πεταγα και καμια αγγελεια,αλλα οχι συστηματικα...το 8εμα ειναι οτι απ αυτους που με εχουν παρει το τι εχω ακουσει,απο ανταλαγη με KL500 μεχρι να το παω στην πατρα να το δει...αυτο που δεν καταλαβαινω και 8ελω την γνωμη σας,ειναι το εξης,εκει που νομιζα οτι την μηχανη 8α την δωσω αμεσως,διαπιστωσα οτι δεν ειναι ετσι.Την πηρα 9000 σκαστα ,πεφτει 1000 απο την αντιπροσωπεια και νομιζω οτι 7000ε για μηχανη με 400χλμ ειναι ΒΟΜΒΑ τιμη(με δυνατοτητα διακανονισμου),συμφωνειτε?και τι ενεργειες προτεινετε για να την δωσω περα χρυση ευκαιρια?

Ενας φιλος πηρε το yamaha tmax,οταν ξεμπερδευσω με τον ωμο και το ΚΤΜ 8α ειναι το επομενο μηχανακι μου!ειναι killer το εργαλειο!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Φιλε πρωτα απ΄ολα περαστικα....
    Αν ''πετας'' μια αγγελια καθε τρεις μηνες μην περιμενεις και τρελη ζητηση ....

Θελει συνεχη δημοσιευση της αγγελιας σου σε εφημεριδες , περιοδικα .κτ.λ.-κ.τ.λ.
    Γενικα χρειαζεται υπομονη και επιμονη , αλλα ο αγοραστης των ονειρων σου ειναι καπου εκει εξω....καλα ξεμπερδεματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΟΛΕΣ οι μεταπωλήσεις είναι δύσκολες την σήμερον ημέρα....Για ΚΤΜ κάτι δυσκολότερη...Υπομονή και επιμονή...

Re: Τελικα πολυ δυσκολη η μεταπωληση....

Αρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
    Γεια χαρα σε ολους,
    τον Ιανουαριο πηρα ενα καινουργιο ΚΤΜ lc4 SM ,δεν το κρατησα 2 βδομαδες και ενα ατυχημα σοβαρο σε οικογενειακο φιλο και επεσε ολη η οικογενεια πανω μου να την δωσω...Με το που καταφερα να τους ησυχασω πα8αινω ρηξη υπερακαν8ιου (τενοντας στον ωμο)οδηγηση ουτε για αστειο...εκανα επεμβαση 3 μηνες μετα,7,800ευρο συνολο ετσι για την ενημερωση,και ο γιατρος μου ειπε ξεχνα την οδηγηση με την μηχανη σου για τουλαχιστον 8-10 μηνες,(και καλα η 8εση-γωνια του χεριου σε συνδυασμο με τους κραδασμους ειναι πολυ ασχημο...

Anyway, στο μεταξυ κα8ε τοσο(δηλαδη εδω και 3 μηνες) πεταγα και καμια αγγελεια,αλλα οχι συστηματικα...το 8εμα ειναι οτι απ αυτους που με εχουν παρει το τι εχω ακουσει,απο ανταλαγη με KL500 μεχρι να το παω στην πατρα να το δει...αυτο που δεν καταλαβαινω και 8ελω την γνωμη σας,ειναι το εξης,εκει που νομιζα οτι την μηχανη 8α την δωσω αμεσως,διαπιστωσα οτι δεν ειναι ετσι.Την πηρα 9000 σκαστα ,πεφτει 1000 απο την αντιπροσωπεια και νομιζω οτι 7000ε για μηχανη με 400χλμ ειναι ΒΟΜΒΑ τιμη(με δυνατοτητα διακανονισμου),συμφωνειτε?και τι ενεργειες προτεινετε για να την δωσω περα χρυση ευκαιρια?

Ενας φιλος πηρε το yamaha tmax,οταν ξεμπερδευσω με τον ωμο και το ΚΤΜ 8α ειναι το επομενο μηχανακι μου!ειναι killer το εργαλειο!
    φιλε πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι δεν πωλουνται οι μηχανες ευκολα...

οποιασδηποτε μαρκας, καταστασης και τιμης...

ασε που αν δεν βαζουμε την αγγελια συστηματικα, βραστα...

κι εγω εδινα το v-strom μου τσαμπα για την κατασταση του και τελιΚα το εδωσα ανταλλαγη (ενταξει βιαζομουν κιολας λιγο)...

υπομονη και βαλε κι ενα πωλητηριο πανω στη μηχανη να το βλεπουν στο δρομο...

φιλε το κολπο ειναι να μην βιαζεσαι .......ολα τα πραγματα εχουν τον αγοραστη τους .....αυτο το λενε οι εβραιοι ,οι αγιατολλαχ του εμποριου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Και οι Γερμανοι το εχουν μετατρεψει σε "καθε μερα ξυπναει και ενας ηλιθιος"!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα εχουμε πολυ πλακα...
    από menelaos46 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 17:59
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50
  3. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 02:24
  4. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF