Αν και εντελως αντιθετος απο αυτο το τετραγωνο κατασκευασμα, και οχι λογω του χωρου παρκινγκ μοτοσυκλετων(που θεωρω και βλακεια την διαμαρτυρια μετα την πορεια, για αοσους ξερουν), αποφασισα να παω να δω εκει ενα εργο στο cinema, μιας και με βολευε η ωρα προβολης
Πηγαινω λοιπον με το αυτοκινητο και το παρκαρω στο παρκινγκ του πολυκαταστηματος.
Τελειωνει το εργο, ολα καλα, φαγαμε και τα ποπ πορν μας, και αρχισα να κατεβαινω για να ξαναπαρω το αυτοκινητο!
Παω να πληρωσω στο αυτοματο κερματοδεκτη, και δυστυχως διαπιστωνω οτι δεν παιρνει χαρτονομισματα των 50?
Πηγαινουμε στο αμαξι, και λεω θα ψαξω για το γραφειο ελεγχου του παρκινγκ(που υπαρχει!), που απο εκει μπορεις να πληρωσεις σε καποιον ταμια/φυλακα!
ΧΑ!!!!
Να το πρωτο λαθος!!!
Μπαινω λοιπον στο αυτοκινητο και αρχιζω να γυρναω σαν τρελος!!!
Δεν ειχε ουτε μια πινακιδα που να εγραφε προς τα που ειναι, εκτος απο μια που ειδα τυχαια σε μια κολλονα!
Αποφασιζω να αλλαξω οροφο μηπως και εχω κανει λαθος εγω, αλλα ματαια ομως!
Ειχα αρχισει να νιωθω οτι μαλλον ψαχνω για τον Μινοταυρο και οχι το ταμειο, οποτε ξαναλλαξα επιπεδο, μπας και το βρω εκει που ημουν πριν!
Δυστυχως το αυτοκινητο που ειχα δεν ειχε αρκουδισιον και ειχα αρχισει να λιωνω.
Γυρναγα γυρναγα αλλα τιποτα, λες και το καταπιε η ΓΗ!!!
Αποφασιζω να ξαναπαρκαρω το αμαξι και να ανεβω πανω ωστε να κανω ψιλα και να πληρωσω απο το μηχανημα!
Ειχα αρχισει και τα επαιζα απο την ζεστη, και δεν μπορουσα να σκεφτω ουτε ηρεμα!
Βγαινω απο το αμαξι(δευτερο λαθος) και παω να ψαξω για μια πορτα μου ανεβαινει πανω!
Ανοιγω μια, και τι να δω?!?!!?!?
Ενας διαδρομος με αλλες 5 πορτε, που οι 2 καταληγαν ξανα στο παρκινγκ και οι αλλες 3 σε......αλλους διαδρομους με αλλες πορτες!!!!!!
Ανοιγα πορτα-εκλεινα πορτα!!!!!!
ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ!!!!!
Ενιωθα σαν θυμα που σε λιγο θα με ξεσκιζε ο FREDDY GROOGER!!!!
H κουραση με ειχε κατακυριευσει!
Το κινητο να μην πιανει(υπογειο), και να μην ξερω που να παω, και να σταζω απο τον ιδρωτα!
Σε καποια στιγμη και αφου με λυπηθηκε ο Θεος, ανοιγω μια πορτα και βλεπω κατι.....τουαλετες!
Μα τι στο διακο κανουν οι τουελετες εδω, καμια μασονικη στοα ειναι?
Τελικα ανοιγω μια αλλη πορτα, και βγαινω στο κατωτατο διαζωμα του %$#@%#@ mall!
Ανεβαινω πανω πανω(στα εστιατορια) και ενιωθα σαν να παω να αναψω την φλογα της Ολυμπιαδας!
Παω στο πρωτο εστιατοριο/σελφ σερβις ,και ζηταω να μου χαλασουν το 50αρικο!
Απαντηση" Δεν μπορουμε να ανοιξουμε το ταμειο, πρεπει να χτυπησουμε αποδειξη''
Μωρη #$%#$ ολα τα ταμεια εχουν απο κατω ενα κουμπι που ανοιγει χειροκινητα, αλλα πες οτι δεν θες να με βοηθησεις(δεν τα ειπα αυτα), και παω σε αλλον
Παω διπλα, αντε παλι μια μαλακισμενη που ηθελε να μου πει τις ιδιες λακαμιες, αλλα πεταγετε ενα παλικαρι, και....