Ακουσον θράσος..Κάθε πρωί κατεβαίνω την Λ.Δεκελείας όπου από αριστερά λόγω του Πάρκου ( όπως πάμε για Αθήνα ) δεν υπάρχουν έξοδοι στη Λεωφόρο πλην μιας που έχει και φανάρι ενώ από δεξιά υπάρχουν στενάκια που συνήθως κάποιοι "βιαστικοί" εξέρχονται χωρίς να ελέγξουν αν κάποιος διασχίζει την Λεωφόρο Δεκελείας .Συνεπώς στο συγκεκριμένο κομμάτι είμαι αρκετά προσεχτικός .Σήμερα το πρωί διερχόμενος της Λεωφόρου με το ΧΤ διαπιστώνω πως στα 30 μέτρα μπροστά μου και δεξιά από ένα στενάκι πάει να πεταχτεί κουτί με γυναίκα οδηγό για να βγει στη Λεωφόρο .Ενώ με έχει δει ότι έρχομαι σχετικά γρήγορα με 80 χμ ( φώτα αναμμένα ) και έχω προταιρεότητα εντούτοις κάνει κίνηση να βγει και αφού διαπιστώνει πως εγώ δεν θα σταματήσω τη στιγμή που περνάω αρχίζει να φωνάζει κουνώντας το χέρι της μάγκικα και να με παρατηρεί που δεν κοκκάλωσα στη μέση της Λεωφόρου με λεωφορείο να με ακολουθεί και δεν την άφησα να βγει πρώτα αυτή που εξερχόταν από στενό κάθετο στη Λεωφόρο; Της απάντησα με τη διεθνή γλώσσα κατάλληλα αλλά παράλληλα απόρησα για άλλη μια φορά πόσο διαβρωμένο είναι αυτό το σύστημα χορήγησης διπλωμάτων που ενώ θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και ψυχολογικό τεστ εντούτοις στη θέα αρκετών ευρώ όλα αποκτώνται χωρίς συνείδηση για το κοινωνικό σύνολο .![]()