Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: κ4 600

Νέο μέλος

κ4 600

γεια σας παιδια καλως σας βρηκα μια ερωτηση θα θελα να κανω αν γινεται να μου πειτε μεχρι ποσα λεφτα ξιζει να δωσω για ενα κ4 600αρι και αν αξιζει να ψαχτω για αυτο το μοντελο η νεοτερο υποψιν οτι η αγορα αμα γινει 8α ναι απο ιδιωτη και μετρητα ευχαριστω πολυ καλεσ βολτες και παντα ορ8ιοι με τα ομορφα σουτζουκια σας

Νέο μέλος
    κανεις ρε παιδες?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Υπομονή, όλο και κάποιος θα σου απαντήσει.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: κ4 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από vannelle
    γεια σας παιδια καλως σας βρηκα μια ερωτηση θα θελα να κανω αν γινεται να μου πειτε μεχρι ποσα λεφτα ξιζει να δωσω για ενα κ4 600αρι και αν αξιζει να ψαχτω για αυτο το μοντελο η νεοτερο υποψιν οτι η αγορα αμα γινει 8α ναι απο ιδιωτη και μετρητα ευχαριστω πολυ καλεσ βολτες και παντα ορ8ιοι με τα ομορφα σουτζουκια σας
    Υπάρχει ένα στις αγγελίες εδώ μέσα και είναι από τα πιο "καθαρά" που κυκλοφορούν.Για την τιμή που λες δεν έχει πόσο αξίζει...αν είναι να το πάρεις δήθεν ευκαιρία και να δώσεις μετά αλλά τόσα οσα το πηρες για επισκευές άστο καλύτερα....
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    πρωτα απ ολα ευχαριστω πολυ φιλε που τουλαχιστον εσυ μου απαντησες και κατα δευτερον οχι δεν ψαχνω για ευκαιρια απλως μια τιμη πανω κατω για το συγκεκριμενο μηχανακι για να δω τι παιζει αν με πιανεις διοτι δεν εχω πολυ ασχοληθει με τα σουτζουκακια απλως μια γρηγορη βολτα στο ιντερνετ που εκανα ειδα οτι παιζουν γυρω στα 3μιση χιλιαρικα αμα ειν ετσι πιστευω πως ειν μια πολυ τιμια και καλη αγορα

Παρόμοια θέματα

1. Ρυθμιση φωτων Κ4 600
    από pipis στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2008, 21:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ