Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: ΜΕΓΑΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 6

ΜΕΓΑΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 6

εγω ειμε παλη ο vstrom panos με το νεο μοθ νικ λογο τεχνικοθ προβληματος.εθχομε να μην εγραφα τωρα αθτα τα λογια.ηταν λιγο μετα της 6 και πιγενα για ενα επαγγελματικο ραντεβου στο λοθτρακη και λιγο πρην τα μεγαρα ειδα σταματημενα αμαξια,κακο σκεφτομε αυτο,πλησιαζοντασ ειδα και φαρους απο οδικη.σκεφτικα ελπιζω να μην χτηπησε κανεις.πλησιαζοντας ηδα περιεργα μεροι πλαστικα που διστιχος λογο επαγγελματος κατι μου θημιζαν.λιγο πιο κατο ενα κρανος ακοθμπισμενο στο διαζομα.....ελπιζω να εινε καλα.ξαφνικα σταματαμε τελιως και για αρκετη ωρα,βγηκα απο το κουτη μου και ειδα αυτο που δεν ηθελα.ενα κορμι στην ασφαλτο,αιμα πολη αιμα,ενα παληκαρη να καθετε κατω και να κλαει,ενα πραγμα που εμιαζε με ανθροπο κατω στην ασφαλτο.ειπα δεν θελω να δω θελω να φηγω.μερικοι απο τουσ διπλανους οδηγους πηγαν κοντα μα φηγαν γρηγορα.εγω εχω κατσει στο αμαξι και δεν θελω να δω.ροταω καπιον που γιριζει τι εγινε??και απανταει ενα αυτοκινητο η φορτηγο δεν ξερει με σιγουρια βγικε στην αρηστερη αποτομα κανοντας μια σφηνα.το μπλε fazer καρφοθηκε με μεγαλη ταχητητα πανο του η απο κατο του.η σηνεχια γνωστη.το πεδι φορουσε μπουφαν δεν ξερω αν το κρανος ηταν δικο του η του φηλου του αλλα εμηνε στον τοπο.ο οδηγος διπλα μοθ σινεχιζει.τελιομενο εινε μορε ασ τον βαλουν στην ακρη να φιγουμε βιαζομε.........σε καπια στηγμη ο δρομος ανιγει και πλισιαζω,βλεπω ενα παληκαρη κατω σκεπασμενο με ενα spyke μπουφαν απο το στηθος και πανω.το αιμα ετρεχε ακομα.τα αμαξια που περνουσαν απο αριστερα το πατουσαν.κανεις δεν σκεφτικε να κανει κατι γιαυτο λιγο σεβασμο στο νεκρο,ας μην παταμε το αιμα του κορμιου του...ημαρτον.μπορει να ηταν το δικο μας αιμα,του φιλου μας του αδερφου μας.οι μνημες ξηπνισαν μεσα μου.ταραχτικα τοσο που τελικα γηρισα πισω δεν πηγα καν στο ραντεβου.κριμα αλλος ενας.......
    κουραγιο στην οικογενεια του στους φιλους και γνοστους.να πω να εινε ο τελεθτεος?και τι θα αλαξει?
    τουλαχιστον εκει που θα παει ας εινε πιο τηχερος γιατι τελικα ολλα εινε θεμα τηχης και τπτ αλλο.μπορει να εγραψα πολλα αλλα ειμε σοκαρισμενος.συνχορεστε με
    ME IAM

sokaristhka re file

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    σόρρυ ρε φίλε, συμμερίζομαι το σοκ σου... αλλά .........

Έπρεπε να το ζήσουμε κι εμείς με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες;

ΕΛΕΟΣ!!!!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δυστηχώς θέλουμε δεν θέλουμε αυτή είναι η πραγματικότητα και συμβαίνει καθημερινά

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Καλύτερα (χμμ όχι ακριβώς αλλά τεσπα) έτσι παρά greeklish...

Το θέμα όμως δεν ειναι αυτό.... Ενας που είναι και της δουλειάς όπως λέει σοκαρίστηκε απο ένα θανατηφόρο ατύχημα.... Εκτός κι αν ειναι το πρώτο που βλέπει οπότε ΟΚ.... αλλά νομίζω ότι παραήταν περιγραφικός.... και δεν το γουστάρω να το ζω μπροστά μου... κι εχω δει αρκετά θανατηφόρα από διαφορετικές αιτίες... από μηχανή ποτέ βέβαια αλλά δεν έχει σημασία - ο θάνατος είναι ίδιος παντού!

Εγώ στη θέση του αντι να το ξαναζήσω γράφοντας θα έπινα ένα ουισκάκι και θα το σκεφτόμουν διαφορετικά.... τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω να βρεθώ στην θέση των παιδιών....
    καλα εκανε το παιδι και τα λεει οπως τα εζησε. τα φορουμ ειναι για να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας οπως θελουμε. Χωρια που ειναι προς παραδειγματισμο και συμορφωση. Κριμα για ακομα για αλλο ενα παληκαρι.

Κρίμα το παλικάρι... καλό του ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων..

Τι να λέμε τώρα!!! Το avatar του/της The Rainmaker
    Νομίζω πως το να ελέγχουμε την ορθογραφία, είναι αν μη τι άλλο ανούσιο.

Ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να παρατηρήσω, είναι πως συνήθως μετά από κάποια αναφορά δυστυχήματος από μέλος αναλωνόμαστε όλοι σε ευχολόγια.

Δυστυχώς τα ευχολόγια δεν βγάζουν πουθενά.

Έχουμε αναρωτηθεί (όλοι μας) μήπως πρέπει να αναλάβουμε κάποια συλλογική δράση με στοχο τον περιορισμό των ατυχημάτων;

Μην πείτε πως είμαι θεωρητικός. Απλά θέτω ένα θέμα για προβληματισμό και ελπίζω να οδηγήσει κάπου.
    O vregmenos ti vroxi den ti fovatai

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    μπροστά δεν ήμασταν να δούμε τι ακριβώς έγινε, τι φορούσε κλπ, αλλά τι σημασία έχει;

καλό του ταξίδι...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

κατ αρχήν ας είναι ελαφρύ το χώμα για το παλικάρι κι ας είναι ο τελευταίος .....

downhill ......επειδή διαβασα κάτι για σπουδες φιλολογίας πιο πάνω και καθώς τυγχάνει να απολαμβάνω την ιδιοτητα του φιλολογου,
    εχω να σου πω πως ...
    το να κάνεις κριτική περι ορθογραφίας σε ένα ποστ με τετοιο περιεχόμενο είναι τουλάχιστον κυνικό, κωμικοτραγικό, ανούσιο και άτοπο.
    το μόνο που καταλαβαινω απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ που δεν έχουν ορθογραφικά λάθη είναι οτι πρόκειται για λόγια κάποιου αναισθητου που μπορεί να γνωριζει ορθογραφία αλλά δε διαθετει ανθρωπια.!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Τι να πείς.................

Α!!! ίμε απωφιτος του δοιμωτηκου....................να γραφφο ί να μιν γρραφο;
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

imarton oreee

to palikari mpike na moirastei ta sinaisthimata tou k to kaname elpaso stephen king k babinioti..

"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
    καλα εκανε το παιδι και τα λεει οπως τα εζησε. τα φορουμ ειναι για να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας οπως θελουμε. Χωρια που ειναι προς παραδειγματισμο και συμορφωση. Κριμα για ακομα για αλλο ενα παληκαρι.

Κουράγιο στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που τον αγαπούν!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    μανία που έχετε σήμερα να παρεξηγήστε.....

αν γουστάρετε όμως συνεχίστε εδώ ...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=24393

εγώ πυροσβέστης...μπαααααα

κρίμα για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή.... τώρα πια έφυγε κι αυτός.... ζωή σε εμάς

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους του παιδιού που έφυγε...

Ορθογράφοι και ανορθόγραφοι μάλλον έχετε ξεφύγει ολίγον τι....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Καλοπουλα αυριο μετα τις 5,(μπας και δω και λιγο ηλιο)
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 16:08
  3. ΤΩΡΑ, (η αντε και λιγο πιο μετα) ,Σουνιο!
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2008, 22:35
  4. ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
    από dio650gs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 07:30
  5. Μεγαρα σε λιγο...
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 09:24

Κανόνες δημοσιεύσεων