ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Φανταστικε τροχονομε!!!!!!!
εδω ειναι οντως φανταστικος αφου ουτε στην φαντασια δεν υπαρχει..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το εχω ξαναδει!
Αυτο που πιστευω ειναι οτι στο σημειο που ειναι το αμαξι, μαλλον θα ηταν επικινδυνο να περασει ενα τοσο βαρυ οχημα(σαν το τραμ), γιατι μπορει απο κατω να υπαρχει μια αποθηκη π.χ.
Κι εγώ το έχω ξαναδεί!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Το εχω ξαναδει!
Αυτο που πιστευω ειναι οτι στο σημειο που ειναι το αμαξι, μαλλον θα ηταν επικινδυνο να περασει ενα τοσο βαρυ οχημα(σαν το τραμ), γιατι μπορει απο κατω να υπαρχει μια αποθηκη π.χ.![]()
![]()
![]()
Μήπως οι εργάτες που έβαλαν τις γραμμές ήταν μεθυσμένοι; λέω εγω...![]()
![]()
Χωρίς πλάκα τώρα, πιθανότατα το τραμ που περνάει από εκεί μόλις μπήκε από αριστερή στροφη - διασταύρωση οπότε δεν θα μπορούσε να στρίψει αν ήταν πιο κλειστή η χάραξη των γραμμών!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Μάλλον είναι στροφή πιο πριν, και οι ράγες δεν μπορούν να κάνουν 90 μοίρες γωνία. Οπότε παιρνει την στροφή ανοιχτά και πατάει κατά το ελάχιστο τις δίπλα ράγες.
Σε πρόλαβα για δεύτερα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Μάλλον είναι στροφή πιο πριν, και οι ράγες δεν μπορούν να κάνουν 90 μοίρες γωνία. Οπότε παιρνει την στροφή ανοιχτά και πατάει κατά το ελάχιστο τις δίπλα ράγες.![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
George, του Ρενουα ειναι το τουτου? σαν να μοιαζει καπως!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Η μπορει απλα το τραμ να εστριβε σε αυτο το δρομο, οποτε και επρεπε να παρει ανοιχτα τη στροφη, λογω μεγαλου μηκους..
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ρε γμτ, μια ζωή δεύτερος. Μήπως πρέπει να αλλάξω την σχέση μετάδοσης στην 1η;Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Σε πρόλαβα για δεύτερα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
George, του Ρενουα ειναι το τουτου? σαν να μοιαζει καπως!![]()
![]()
![]()
re sy pou einai autos;
oute pm apantaei oute sta minimata sto kinito.
na soy πω που δουλευει να παμε μαζι απο το γραφειο του να του πουμε τα....καλαντα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re sy pou einai autos;
oute pm apantaei oute sta minimata sto kinito.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
na soy πω που δουλευει να παμε μαζι απο το γραφειο του να του πουμε τα....καλαντα?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να πατε να πατε και να μου πειτε και μενα να φερω την καμερα![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
xerw pou douleuei re....:rotflmao: :rotflmao: pame na kanoume fasaria sto afentiko tou giati ton pizei ???:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να πατε να πατε και να μου πειτε και μενα να φερω την καμερα![]()
![]()
θα ελεγα τιποτα ποιος πηζει ποιον εκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
xerw pou douleuei re....:rotflmao: :rotflmao: pame na kanoume fasaria sto afentiko tou giati ton pizei ???:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν παρατηρήσετε ποιο προσεχτικά θα δείτε ότι πάνω απο το αυτοκίνητο υπάρχει εξώστης (κοινώς βεράντα) γιαυτό και το τράμ (η δε ξέρω τι άλλο θα περνάει απο τις γραμμές) κάνει την στροφή.