Γεια σας συνφορουμιτες... Ειπα να δημιουργησω το θεμα αυτο μπας και μου λυθουν μερικες αποριες. Με εχετε χασει λιγο τελευταια (ηθελα να ερθω ΔΕΛΕΑΡ εχτες και δεν καταλαβα καν οτι ειναι Δευτερα) ο λογος ειναι οτι ειμαι προβληματισμενος. Για αυτο και εφτιαξα το τοπικ εδω που ισως να μην ειναι και η θεση του...![]()
Ας μπω στο ψητο ομως. Μηπως ξερει κανει τι γινεται για την μεταπηδηση απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ... Εγω την ηξερα αλλα δεν την ειχα ψαξει αλλα τωρα με ενδιαφερει. Συγκεκριμενα νομιζα οτι απο Τοπογραφια μπορεις με καποιες εξετασεις να περασεις Πολιτικων Μηχανικων αλλα μπα... δεν παιζει μου ειπαν. Τουλαχιστον εμαθα οτι οι εξετασεις λεγονται κατατακτηριες αλλα τι ειναι αυτες και που περνας. Απο Δομικων Εργων μονο πας Μηχανικων? Και τι μαθηματα δινεις και προπαντων ποτε. Αλλος μου ειπε οτι τα δινεις στο 6ο Εξαμηνο και οτι γλυτωνεις και τα πρωτα 2 του ΑΕΙ αλλος παλι μου ειπε οτι το δινεις στο 7ο εξαμηνο και οτι δεν νομιζει οτι γλυτωνεις κιολας... τι να πω εχω λαλησει τις τελευταιες μερες δεν ξερω τι να κανω... τετοιο αγχος ουτε στις Πανελλαδικες ουτε γενικα θυμαμαι να ειχα ποτε σε θεματα "ακαδημαικα" αλλα τωρα την ακουσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το εχει κανει κανεις εστω να με βοηθησει στο περιπου...
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ