1000 χλμ απο χθες το μεσημερι, ετσι, για ενα ποτο......
δεν ξερω πως την ειδα χθες το μεσημερι, και μολις σηκωθηκα, πηρα μια τσαντα εβαλα ενα μαγιω και μια πετσετα και πεταχτηκα μεχρι τα συβοτα (ηγουμενιτσα), ετσι για ενα ποτακι βρε αδερφε....βεβαια οταν ξεκινουσα ουτε που φανταζομουν τι θα παθαινα απο τη σελα που ειχε το πισταδικο κοστουμι.....αυτο δεν ειναι σελα, μιλαμε για μια φλουδα....
σαν να μην εφτανε αυτο, πριν ακομα φτασω στην πατρα, ανοιγει στα δυο η ουρα και βρισκομαι να καθομαι στην ουσια πανω στο υποπλαισιο!!![]()
πανω που σκεφτομουν τι αλλο θα συμβει, και πριν φτασω στο μεσολογγι, νιωθω το αριστερο μου χερι, μουδιασμενο.....κοιταζω τα κλιπον, και τι να δω......το αριστερο αντιβαρο μας ειχε χαιρετησει!![]()
![]()
αμ δε θα σου κανω το χατηρι, σκεφτομαι, τιποτα δεν προκειται να μου χαλασει τη μερα, το κοβω λοιπον μια αριστερα, και παιρνω την ιονια οδο, για να περασω απο αστακο, παλαιρο, βονιτσα, μεσα απο ατελειωτο στροφιλικι, γεματο ομως απο σαμαρακια και κακοτεχνιες οι οποιες ειχαν αρχισει να περνανε στη μεση μου αφιλτραριστες..... (βλεπε σελα & σπασμενη ουρα)![]()
![]()
![]()
ρε δε θα σου γινει το χατηρι, σκεφτομαι παλι και το εχω παρει πλεον στο πεισμαθα σου πιω το αιμα λεω και το ξαναχουφτωνω λες και θα το τιμωρουσα ο μαλακας......
πεισμα στο πεισμα και δωστου τα ανεβοκατεβασματα, και δωστου τα ντριφτ και παρε και μερικες σουζιτσες, μου 'δωσε και αυτο τους δισκους στο χερι!!!! με τα πολλα, καταφερα και εφτασα στα συβοτα, κατευθειαν βουτια στα απιστευτα νερα του ιονιου και μεσα σε δυο λεπτα, τα ειχα ξεχασει ολα.......
βεβαια, μαζι με ολα τ' αλλα, ειχα ξεχασει οτι σημερα με περιμενε και ο γυρισμος.......:a53:
.....και ετρεχα και σαν το μαλακα, να προλαβω τον αγωνα moto gp, και τι καταλαβα που τον προλαβα????
εγκατελειψε και ο rossi, εγκατελειψε και ο vermeulen.....
τζαμπα και το λιωμενο λαστιχο, γιατι ξεχασα να πω οτι το ταξιδι το εκανα με γομες metzeler racetech![]()
![]()
![]()
ας κανουμε λοιπον εναν απολογισμο:
- 1000 χλμ σε 36 ωρες
- η μεση μου δε λεει να ισιωσει
- σπασμενη ουρα του gsxr
- χαμενο αντιβαρο
- λιωμενοι δισκοι συμπλεκτη
- κατεστραμμενο πισω λαστιχο
- ενα βυτιο βενζινη.
....κι ολα αυτα, για να πιω ενα ποτο με μια παρεα που ειχα να δω ενα χρονο... που.... σημειωτεον, θα ξαναδω την αλλη εβδομαδα, γιατι θα ξανακανω το ιδιο ακριβως ταξιδι το σαββατο που μας ερχεται,αυτη τη φορα για κανονικες διακοπες!!!!!!!
ενα πραγμα ομως με απασχολει:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ,
ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ???![]()
![]()
![]()