Εχούμε και λέμε :
[list=1][*]2 (Κυρ) Antony And The Johnsons Θέατρο Βράχων Βύρωνα ..που εμένα δεν μου άρεσε το τελευταίο, αν και λέγεται πως ήταν το καλυτέρο δισκάκι για το 2005 [*]6 (Πεμ) Synch Festival Mουσείο Μπενάκη Vegetable Orchestra (Live) Biosphere (Live) K. Bήτα (Live)[*]7 (Παρ) Madeleine Peyroux θέατρο Λυκαβηττού .... " Careless Love "[*]10 (Δευ) Rockwave Festival Presents: Guns n Roses Terra Vibe ...Ο κύριος Axl Rose με την μπάντα του (προσωπίκα για αρπαχτη το βλέπω) Προπώληση 45 euro, Tαμείο 50 euro [*]11 (Τρί) Rockwave Festival: Franz Ferdinand, The Dandy Warhols, Editors, Green On Red , The Sunday Drivers, Mecano ....η alternative μέρα [*]12 (Τετ) Rockwave Festival Presents: Twistwed Sister, W.A.S.P, Crimson Glory, Celtic Frost, Moonspell ... Η μέταλ ημέρα . Για γέλια και για κλάματα μαζί . Πάλι καλα που ακυρώθηκαν οι Cult και δεν γίναμε ρόμπες διεθνώς ...[*]12 (Τετ) Iggy Pop & The Stooges, Puressense, Film Θέατρο Βράχων , καλό πακέτο στα 45/50 ευρώ[*]12 (Τετ) Roxy Music Στάδιο Καραισκάκη ...εχω την εντύπωση ΧΩΡΙΣ τον Bryan Ferry[*]12 (Τετ) Toto & Socrates Drank The Conium Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού Rοκ και Ρολ δεινοσαυροί ,35 ευρώ προπώληση, 40 ευρώ πόρτα[*]13 (Πεμ) Archive Στάδιο Καραισκάκη Δυο καλοκαίρια πριν τους είδαμε στο Λυκαβυτο . Δεν τρελαθήκαμε κιόλας ....[*]19 (Τετ) Chris De Burgh Θέατρο Λυκαβηττού ...ειναι τρελός ο Ιρλανδός και ερχεται με κιθάρα και πίανο . 45 ευρο προπώληση [*]19 (Τετ) Scorpions & Whitesnake Στάδιο Καραισκάκη ...μια απ'τα ίδια [*]20 (Πεμ) Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Κίτρινα Ποδήλατα, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης Θέατρο Πέτρας ... Ροκ το ελληνικόν [*]23 (Κυρ) James Brown θέατρο Λυκαβηττού ?!?!?!?!?!?!?!?! ουδέν σχόλιο [*]24 (Δευ) Deep Purple Θέατρο Βράχων .... 50 Ε ... πολλά είναι ....[*]26 (Τετ) Liza Minnelli Ηρώδειο ..τιμή δεν ξέρω ακόμα , αλλα φοβάμαι limit up [*]31 (Δευ) Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Ασλανίδου Πλατεία Δημοκρατίας .Γουστάρω γιατι είναι τσαμπα (νομίζω) [/list=1]
κΑΙ φυσικά δεν ξεχνάμε τριτη 1/8
Depeche Mode
Καλό μήνα ....
![]()