PE ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ V-STORM ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΤΕΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΟΝ-ΟFF.EΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
PE ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ V-STORM ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΤΕΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑ ΟΝ-ΟFF.EΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
εγώ λέω ότι είναι V-STROM....Αρχικά δημιουργήθηκε από HAILANDER
EΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
για την πέμπτη καταιγίδα δεν έχω ακούσει να πηγαίνει στο χώμα....
![]()
Αντε παλι!!!!!!!!!!
Λοιπον δεν ειναι ΚΤΜ!!!!!!
παει σε ομαλο χωματοδρομο χωρις κανενα προβλημα!
Μην ξεχναμε οτι ειναι μια μοτοσυκλετα με 200 κιλακια!η οποια θελει σεβασμο!
Όπως τα λέει ο Ηφαίστειος (!) είναι...
Αλλά ο Vstrommer71 έχει άλλη άποψη, και χωμάτινα λάστιχα του έβαλε και από ποτάμια το πέρασε!!
με κάποια "βοήθεια" :wacko:
Κατα τα άλλα ΔΕΝ σημαίνει οτι διαλύονται τα λάστιχα μόλις πατήσεις και λίγο χώμα
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τρελλο Αγορι Πακιτανιε,αμεσως να τον φας τον νεο!ΟΧΙ ρε το Vstrom δεν παει χωμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όπως τα λέει ο Ηφαίστειος (!) είναι...
Αλλά ο Vstrommer71 έχει άλλη άποψη, και χωμάτινα λάστιχα του έβαλε και από ποτάμια το πέρασε!!
με κάποια "βοήθεια" :wacko:
Κατα τα άλλα ΔΕΝ σημαίνει οτι διαλύονται τα λάστιχα μόλις πατήσεις και λίγο χώμα
![]()
![]()
![]()
Μονο στα κοτρωνια παει!!!!
Αντε ρε βαλτε τα μηχανακια σας σε κανα χωματοδρομο και μη λετε χαζομαρες μα τον Τουτατη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
OK! ΑΛΑΝΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ TEST DRIVE ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ.ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ DACARακι ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ!ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟ 1988 ΧΛΜ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HAILANDER
Χώμα ??? ...:rotflmao:
Απαπαπα.....![]()
![]()
![]()
Χμμμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από HAILANDER
OK! ΑΛΑΝΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ TEST DRIVE ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ.ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ DACARακι ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ!ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟ 1988 ΧΛΜ.
Σε σχέση με το "Ντακαράκι" πάντως θα σου λείψει το χώμα...εννοώντας οτι ΔΕΝ πάει το ίδιο
(και μην ακούς τον τρελοπατρινό)
να το προσέξεις
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω σε ΕΒΡΙΣΑ ρε????Ακους εγω Πατρινος,φτου φτου.Να σου τρυπησει η βαρκα ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χμμμ...
Σε σχέση με το "Ντακαράκι" πάντως θα σου λείψει το χώμα...εννοώντας οτι ΔΕΝ πάει το ίδιο
(και μην ακούς τον τρελοπατρινό)
να το προσέξεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai