Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Κawasakia ηρεμησε, θα μας περασεις

Κawasakia ηρεμησε, θα μας περασεις

Καλημερα παιδες! Ακουστε μια ιστορια μικρη που με προβληματιζει τελευταια:Στη δουλεια εχω ενα συναδελφακι ετων 20-21 ο οποιος ειχε παρει μεταχειρισμενο ενα zxr400 μοντελο περιπου δεκαετιας.
    Ειχε μια μικρη ανωδυνη συγκρουση με λιγα χλμτ με γυναικα οδηγο. Δεν επαθε κατι.Δεν τον επηρεασε. Συνεχισε να το καβαλαει αφου το φτιαξε ποτε με κρανος, ποτε χωρις αλλα παντα χωρις μπουφαν και μποτες.Ολοι τον εβλεπαν που ετρεχε, του λεγαμε χαλαρωσε με το μοτορι αλλα συνεχιζε να νομιζει οτι τα 140 ειναι για ξεκινημα ...
    Με τα πολλα το κακο δεν αργησε:σε μια στροφη σ επαρχιακο δρομο η μηχανη εφυγε ευθεια και αυτος εσκασε πανω σε κατι πετρες σε μια πλαγια.Αποτελεσμα:λογω κρανους γλιτωσε το κεφαλακι του αλλα επειδη δεν φοραγε μπουφαν και ετρεχε με...οοοσα εσπασε ωμοπλατη σε 3σημεια, πλευρα τα οποια μπηκαν στον πνευμονα και προκαλεσαν εσωτερικη αιμορραγια και γενικα εχει μπολικα σιδερικα πανω του.
    Αφου βγηκε απο νοσοκομειο και ηρθε στη δουλεια επειδη ψιλιαστηκα οτι θα του τη λεγαν ολοι,δεν του ειπα κατι εξ αρχης και τον αφησα ωστε να παρατηρησω μονος μου τις αντιδρασεις του και να δω αν επηξε ο εγκεφαλος...
    Αφου μου ειπε πως χτυπησε τον ρωταω:και τωρα;;Μου λεει:θα θελα το Ζ αλλα δεν εχω φραγκα οποτε θα ξαναπαρω το 400αρι. Του λεω για αστειο:ελα μωρε με το Ζ, χορνετια για παντα!!Απαντα:κολλητε σου ριχνει 10+ αλογα..
    Παγωνω και συνειδητοποιω τι ειπε.Ο τυπος δεν μπορεσε να κουμανταρει τα 60-65 αλογα και θελει τα 110!Τον ρωτω αν θα μπει σε πιστα, αν ξερει εστω θεωρητικα τι ειναι γυροσκοπικο, αν εχει σκοπο να παρει στολη,αν γνωριζει σημεια εξαφανισης στη γωνια,αν ξερει διορθωση κλισης-φρενα-σωμα πανω στη στροφη,αν γνωριζει το οριο φρεναρισματος η αν εχει σκοπο να το μαθει στη μηχανη του ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ:Ο Χ Ι
    Με κοιτα απαξιωτικα-ανταγωνιστικα και μου λεει:νομιζεις οτι εισαι καλυτερος οδηγος;;Εμεινα.Του λεω οτι γνωριζω μονο την απειρια μου,τις λιγες θεωρητικες μου γνωσεις που παλευω να τις εμπλουτισω 1χρονο πριν παρω δικια μου μηχανη ωστε να συνηθισει ο εγκεφαλος μου, ν αποκλειει τις απαγορευμενες αντιδρασεις και να παιζει μεταξυ των υπολοιπων..
    Το παιδι δεν ειναι τοσο καγκουρι οσο το παρουσιαζω.Δεν εχει καταλαβει ομως τη σοβαροτητα καποιων πραγματων.Εχω μαζεψει καποιες σελιδες που αναφερονται στα παραπανω μαζι με καποιες συμβουλες μπας και του αποδειξω οτι ειναι ασχετος, επικινδυνος και πρεπει να δουλεψει πολυ με τη μηχανη μονος του για να στρωσει.
    Καμια ιδεα αλλη να τον συνεφερω;;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αφου δεν το καταλαβαίνει μόνος του μετά απο αυτά που πέρασε...... μάλλον τίποτα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απορώ γιατί ασχολείσαι....οτι ειχες να πεις του το είπες.
    Απο "τετοιους".......δόξα το Θεό

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    θα τον στελνεις καθε μέρα εδώ

και καμμια φωτο αμα λαχει
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    o καGουρας ειναι καGουρας....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	oib81.jpg 
Προβολές:	335 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	60729
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αφου δεν το καταλαβαίνει μόνος του μετά απο αυτά που πέρασε...... μάλλον τίποτα....

Συμφωνώ!

Εδώ βλέπεις ατυχήματα άλλων και κλάνεις μαλί, πας σαν κότα, ξαναορίζεις την οδηγική σου συμπεριφορά κλπ...

Όταν το παθαίνεις ο ίδιος...
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Ρε sniper το πρωτο που σκεφτομαι και εγω ειναι αυτο. Αλλα δεν μου παει καρδια να τον αφησω ετσι..Πειθεσαι για κατι οταν το εσωτερικευσεις απο μονος σου και εγω θελω να δωσω του καταλληλο εξωτερικο ερεθισμα ωστε κατι να τον ταραξει και ν αρχησει να ψαχνεται.Ελεγα μεχρι να τον κερασω το πρωτο λεβελ σε CSS η κατι παρομοιο αλλα δεν μου περισσευουν.Το μονο που γινεται ειναι να τον ενημερωνω, αλλα ξερεις πολλοι παρεξηγουνται και νομιζουν οτι τους τσαλακωνεις τον αντρικο-να με το συμπαθιο-εγωισμο. Σκεφτομαι να γινω αποτομος η κακος μπας και βαλει μυαλο. Αλλα δεν ξερω αν το σηκωνει η περισταση. Δεν θελω να γελαμε,να κανουμε πλακες και μια μερα να μου πουνε ξερεις ο Μακης...Θα ειμαι συνυπευθυνος

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Κawasakia ηρεμησε, θα μας περασεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Του λεω οτι γνωριζω μονο την απειρια μου

φίλε μου είναι πολύ σοφή κουβέντα αυτή. πολύ λίγοι το καταλαβαίνουν και ακόμα λιγότεροι το παραδεχονται...

αφού έφαγε τα μούτρα του και δε κατάλαβε... τότε μάλλον όχι. δε μπορείς να κάνεις τίποτα. το θέμα είναι να γλιτώσει κανείς την πτώση. τώρα το έπαθε. δε κατάλαβε τίποτα, άρα δε θα καταλάβει ποτέ...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Το Βρηκα:θα του πω οτι τα Kawa αν τ ανοιγεις συνεχεια αποτομα μετα τις 7000 σαλ χαλανε..Τι να πω μωρε...Για αλλα θεματα που μιλαγαμε τον επεισα η εν τελει του εδειξα οτι μπορει να παιζει και κατι αλλο.Στη μηχανη ολοι ειναι οδηγαρες. Κι αν ποτε μπουν σε πιστα και τους περασει 18χρονο απ την εξωτερικη με 400αρακι και σηκωσει το χερι του σ ενδειξη συγγνωμης που τους τρομαξε αυτοι λενε:ρε τι βαζουνε πανω στα 400αρια και πανε ετσι;;Και αυτοι μπορει να καβαλανε απο 750 και πανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Το Βρηκα:θα του πω οτι τα Kawa αν τ ανοιγεις συνεχεια αποτομα μετα τις 7000 σαλ χαλανε..Τι να πω μωρε...Για αλλα θεματα που μιλαγαμε τον επεισα η εν τελει του εδειξα οτι μπορει να παιζει και κατι αλλο.Στη μηχανη ολοι ειναι οδηγαρες. Κι αν ποτε μπουν σε πιστα και τους περασει 18χρονο απ την εξωτερικη με 400αρακι και σηκωσει το χερι του σ ενδειξη συγγνωμης που τους τρομαξε αυτοι λενε:ρε τι βαζουνε πανω στα 400αρια και πανε ετσι;;Και αυτοι μπορει να καβαλανε απο 750 και πανω

έτσι είναι αυτά. και έχει clip-on και δεν έχω βάλει την καλή βενζινη κλπ κλπ.

δε μπορείς να του πείς ότι δε ξέρει να οδηγεί. θα τσαντιστεί σίγουρα. Μόνο εκείνοι που πραγματικά το γνωρίζουν το δέχονται. αρα λοιπόν πές του λίγο πάλι για μπουφάν και ιστορίες και ο Θεός βοηθός!

Θα του φερω διαφημιστικα με μπουφαν σε προσφορες,μποτες και αν δεν παρει θα του τα σκισω μπροστα του σε μικρα κομματακια και θα του πω:ετσι θα γινεις αν ξαναπεσεις και δεν τα φορας:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν θες εχω κατι πολυ μακαβριες φωτογραφιες απο μοτοσυκλετιστικα ατυχήματα.....πες μου αν θες να στις στειλω με p.m. γιατι δημόσια.....ειναι πολυ φρικτές....

Ας τις δει.......

Portishead κανε ενα καλο και στειλ τα αν μπορεις.Μπορει να μου φανουν χρησιμα για πολλους..Ασε που και σε μενα μπορει να κανουν καλο,γιατι ωγ γνωστον ολοι γλυκαινομαστε απ το δεξι γκριπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αν θες εχω κατι πολυ μακαβριες φωτογραφιες απο μοτοσυκλετιστικα ατυχήματα.....πες μου αν θες να στις στειλω με p.m. γιατι δημόσια.....ειναι πολυ φρικτές....

Ας τις δει.......

δε ξέρω αν θα αλλάζει τίποτα. αξίζει η προσπάθεια. είδα σε αγγλικό περιοδικό, μαζί με τις διαφημήσεις κλπ φωτογραφίες από ατυχήματα. Μπρρρρ... ανατρίχιασα. δε μασάνε μια μιλαμε αυτοι εκει!!!! μακάρι να γινόταν έτσι και εδώ. θα έβγαινε όμως η λουκά (και η κάθε λουκα) να λέει για τους αντίχριστους και λοιπές βλακείες...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα μας κουφάνει όλους...
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 16:26
  2. Δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει.
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 22:26
  3. Θα μας τρελάνουν!!!